Şimdi Ara

Insanlarla iletisim kuramiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar bu sorunu yillardir cekiyorum ve bu bardagi tasiran son damlaydi.

Diksiyonum gercekten cok kotu konusurken kelimeleri yutuyorum anlamli cumleler kuramiyorum.Ornek vermek gerekirse bir fikra anlatiyorum cogu kisi tam anlamiyor veya komik olmasina ragmen gulemiyor.Fakat bu espiriyi baska biri yaptiginda olumune guluyorlar.Bunun sebebi benim diksiyonumun ve kelime secmekte zorlanmam.

Goz kontagi kuramiyorum insanlarla en fazla 10 saniye gozlerinin icine bakiyorum sonra utaniyorum birsey oluyo gozlerimi cekiyorum.Tipim arkadaslarimin dedigi kadariyla biraz olsada var FB uzerinden tanismak icin cogu kiz yaziyor ama muhabbet kuramadigimi gorunce bir daha konusamiyorum kendileriyle hemen sıkılıyorlar benden.

Kitap okumaya basladim 1 ay once Empati,Olasiliksiz kitaplarini bitirdim simdi Aclik Oyunlari'na basladim bir katkisi olur umarim.

Yardimlarinizi bekliyorum bu konuda arkadaslar tesekkur ederim.

• +1. Aynı sorunlar bende var.Akıcı konuşamıyorum sürekli tıkanıyorum.Ben evde sesli şekilde kitap okumaya başladım biraz da olsa faydası oluyor.

Orijinalden alıntı: ElysionMaster

+1. Aynı sorunlar bende var.Akıcı konuşamıyorum sürekli tıkanıyorum.Ben evde sesli şekilde kitap okumaya başladım biraz da olsa faydası oluyor.

Deneyecegim hocam bende.

• Hayat işte gardaş bende kızları idare edemiyorum birbirlerini kıskanıyorlar devamlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDLN

quote:

+1. Aynı sorunlar bende var.Akıcı konuşamıyorum sürekli tıkanıyorum.Ben evde sesli şekilde kitap okumaya başladım biraz da olsa faydası oluyor.

Deneyecegim hocam bende.

Bu diksiyon bozukluğu çene yapısından kaynaklanıyor da olabilir dişçiye gitmeni tavsiye ederim tel falan takılır düzelir bir nebze de olsa.

quote:

quote:

Deneyecegim hocam bende.

Bu diksiyon bozukluğu çene yapısından kaynaklanıyor da olabilir dişçiye gitmeni tavsiye ederim tel falan takılır düzelir bir nebze de olsa.

Ne diyecegim ki disciye ? Dislerim gayet duzgun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Deneyecegim hocam bende.

Ne diyecegim ki disciye ? Dislerim gayet duzgun

Tele gerek var mı diye sor genel olarak baktır belki bazı dişlerin dilinin hareketini kısıtlıyodur sen alıştığından farkına varmamış olabilirsin.

• quote:

Merhaba arkadaslar bu sorunu yillardir cekiyorum ve bu bardagi tasiran son damlaydi.

Diksiyonum gercekten cok kotu konusurken kelimeleri yutuyorum anlamli cumleler kuramiyorum.Ornek vermek gerekirse bir fikra anlatiyorum cogu kisi tam anlamiyor veya komik olmasina ragmen gulemiyor.Fakat bu espiriyi baska biri yaptiginda olumune guluyorlar.Bunun sebebi benim diksiyonumun ve kelime secmekte zorlanmam.

Goz kontagi kuramiyorum insanlarla en fazla 10 saniye gozlerinin icine bakiyorum sonra utaniyorum birsey oluyo gozlerimi cekiyorum.Tipim arkadaslarimin dedigi kadariyla biraz olsada var FB uzerinden tanismak icin cogu kiz yaziyor ama muhabbet kuramadigimi gorunce bir daha konusamiyorum kendileriyle hemen sıkılıyorlar benden.

Kitap okumaya basladim 1 ay once Empati,Olasiliksiz kitaplarini bitirdim simdi Aclik Oyunlari'na basladim bir katkisi olur umarim.

Yardimlarinizi bekliyorum bu konuda arkadaslar tesekkur ederim.

oha aynı ben

• Bu durumu yasamis ve kurtulmus insanlarin yorumuna ihtiyacim var.

• Asosyelliği bırakıp bilgisayar basından kalk. 2-3 Kafe bir yere git bir şeyin kalmaz

Orijinalden alıntı: MinH

Asosyelliği bırakıp bilgisayar basından kalk. 2-3 Kafe bir yere git bir şeyin kalmaz

Haftanin 4 gunu disardayim arkadaslarla geziyoruz onla alakasi yok.

• Kelimeleri eskiden çok yutardım ama bunu farketmek önemli. Konuşurken bir cümlede birkaç kelime yuttuğunda veya söylemekte olduğun cümlenin bozulduğunu falan hissettiğinde hemen dur ve baştan kur o cümleyi. Böyle kendini düzelterek konuşmayı dene faydalı olur yani, hem çok göze batmaz. Bunun dışında diksiyon için ağzına kalem alarak konuş ve benzeri yöntemler dene. En iyisi dışından kitap okumak ama.

Edit: Baya kitap okumuşun nasıl düzelmedi hala, kitap okuyan insanın konuşması da düzelir, düzgün olur yani kurallara uyarak konuşur hatta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 16 Ağustos 2012; 0:16:18 >

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

Kelimeleri eskiden çok yutardım ama bunu farketmek önemli. Konuşurken bir cümlede birkaç kelime yuttuğunda veya söylemekte olduğun cümlenin bozulduğunu falan hissettiğinde hemen dur ve baştan kur o cümleyi. Böyle kendini düzelterek konuşmayı dene faydalı olur yani, hem çok göze batmaz. Bunun dışında diksiyon için ağzına kalem alarak konuş ve benzeri yöntemler dene. En iyisi dışından kitap okumak ama.

Edit: Baya kitap okumuşun nasıl düzelmedi hala, kitap okuyan insanın konuşması da düzelir, düzgün olur yani kurallara uyarak konuşur hatta.

eskıden cok ıyı konusurdum sımdı hızlı ve yutarak konusuyorum ilginc gelicek ama '' recep ivedik diyemiyorum ikisi hızlıce soylıyemıyorum ivedik kelimesi kayboluyor adeta. yasım 18 hiç kıtap okumadım su yasıma kadar

• bilgisayar başından kalk çık ıdşarı dolaş felan bunlar içi boş tavsiyteler.size bıçak gibi gidişhatı bir anda kesen bi olay gerekli.mesela bugün iş yeirnin iftgarı vardı.akılı elemanalr bizim karıalrımız var diyerek arabayı almışlar.deidm bize niye sormuyorsun araba senin mi.konuşmıycam seninle felan dedim.adam bi ton küfür bastı.benim şalterler attı.ama kavga etsem kesin işimden olıurm.sinrimden ağladım.ancak şunuda düşündüm oakdar gaza geldikten sonra ne yapacağınıza siz de inanamazsınız kendinizin.sesiniz tıkırdamadan çıkar karşınızdakina kaydıkça kayarsınız.ve ne dediğinizden emin olursunuz.ben mesela bilgisayarı iyi bilirdim.konusu açıldımı aralıksız konuşurdum ama başka konularda tırtım.bunun gibi.duruma siz hakim oluyorsunuz.
    İntel Core İ5 4690//Corsair Vengeance 4*2:8 GB Low Profile 1600 MHZ RAM//Evga GTX760 SC 2GB//Kingston Hperx 3K SSD//Seagate 1 TB Barracuda//Xıgamtek Assasin Black Edition 700W//Gigabyte H97M-DH3//32" Samsung Smart Led TV 1080P//Samsung Curved CF390//LG G2//Nokia Lumia 925//Samsung Galaxy S6 32GB//Sony Xperia X//Iphone 8 64 GB//Fenerbahçe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.