Şimdi Ara

İnsanlara iyilik de yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2001 model 20 yıllık her tarafı değişen boyalı olan bildiğin hurda civicine 95 istiyor o da boş donanım,hocam ucuza veriyorsunuz aracı ben olsam 120den kuruş aşağı vermem diye msj attım kızdı abemiz:)

İyilik yaramaz bizim millete ben onu anladım :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet zoruma gidiyor, insanların kendilerini geliştirememiş olması, başka hiçbir işi yokmuş gibi millete mesaj atarak insanların sattığı şeylerin fiyatı iğnelemesi, eleştirmesi, akıl vermesi ve bunu iş yapmış gibi yüzlerce kişinin girip çıktığı foruma konu diye açması gerçekten çok zoruma gidiyor..

Ülkede bu kadar insanın açıp bir şeyler öğrenmeye çalışmak yerine saçma sapan işler için internet kullanması gerçekten çok zoruma gidiyor..

İnsanların saçma sapan hareketlerine mantıklı çözüm ararken bile beni tanımadığı halde sanal bir isme bakıp " aha bu honda fanatiği " gibi dümdüz bir çıkarıma varacak kadar boş olması çok zoruma gidiyor.

Sahi bu insanlar sizin zorunuza gitmiyor mu ?

İnsanlar kendi haklarını arayabilirler. Hiç kimse size hakkını savunmanız için vekalet vermedi.

Benim anlatmak istediğim çok basit ne oldu adama mesaj attığınızda, ne kazandınız ? ne geçti elinize ?

95 bin tl ye satamayacak mı yani şuan yada 80 milyonu bilinçlendirmiş mi oldunuz ? Kurtulduk mu şuan 5 lik malı 8 e verenlerden.

Konunun başrol oyuncusunun Honda olması ve nikimle uyuşması, " boş işlerle uğraşmayın " tavsiyemi ise " savunan insanlar " ile alakasını kurmanızdan yola çıkacak olursak yazdıklarımı anlamadığınız çok belli.

Size sahibinden de bol eğlenceler. Ama bu şekilde düzensiz çalışmayın derim konu açın size gelen linkteki ilanlara mesaj atın. Sayenizde piyasa düzelecek inşallah..

• Ne yazdı cevaben?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Araç bnm fiyat bnm paran yoksa boş boş konuşma yazmış:D

• Almayacağınız şey için adamı neden rahatsız ediyorsunuz ki ?

• Halbuki ben cidden iyi niyetle yazmıştım neyse canı sagolsun

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Ne alaka ?

• quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Ne alaka ?

Alıntıları Göster

Çok alaka nickin hondacı ya belli ki zoruna gitmiş :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lanet olsun böyle işe
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok alaka nickin hondacı ya belli ki zoruna gitmiş :)

Alıntıları Göster

Evet zoruma gidiyor, insanların kendilerini geliştirememiş olması, başka hiçbir işi yokmuş gibi millete mesaj atarak insanların sattığı şeylerin fiyatı iğnelemesi, eleştirmesi, akıl vermesi ve bunu iş yapmış gibi yüzlerce kişinin girip çıktığı foruma konu diye açması gerçekten çok zoruma gidiyor..

Ülkede bu kadar insanın açıp bir şeyler öğrenmeye çalışmak yerine saçma sapan işler için internet kullanması gerçekten çok zoruma gidiyor..

İnsanların saçma sapan hareketlerine mantıklı çözüm ararken bile beni tanımadığı halde sanal bir isme bakıp " aha bu honda fanatiği " gibi dümdüz bir çıkarıma varacak kadar boş olması çok zoruma gidiyor.

• quote:

Evet zoruma gidiyor, insanların kendilerini geliştirememiş olması, başka hiçbir işi yokmuş gibi millete mesaj atarak insanların sattığı şeylerin fiyatı iğnelemesi, eleştirmesi, akıl vermesi ve bunu iş yapmış gibi yüzlerce kişinin girip çıktığı foruma konu diye açması gerçekten çok zoruma gidiyor..

Alıntıları Göster

Vallahi benimde çok zoruma gidiyor insanların beş kuruşluk malını 8 kuruşa satmaya çalışıp insanları gerizekalı yerine koymaları ve bunu savunan gerizekalı insanların olması

• quote:

Vallahi benimde çok zoruma gidiyor insanların beş kuruşluk malını 8 kuruşa satmaya çalışıp insanları gerizekalı yerine koymaları ve bunu savunan gerizekalı insanların olması

Alıntıları Göster

Upps ağır olmuş  

• quote:

Alıntıları Göster

İnsanlar kendi haklarını arayabilirler. Hiç kimse size hakkını savunmanız için vekalet vermedi.

Benim anlatmak istediğim çok basit ne oldu adama mesaj attığınızda, ne kazandınız ? ne geçti elinize ?

95 bin tl ye satamayacak mı yani şuan yada 80 milyonu bilinçlendirmiş mi oldunuz ? Kurtulduk mu şuan 5 lik malı 8 e verenlerden.

Konunun başrol oyuncusunun Honda olması ve nikimle uyuşması, " boş işlerle uğraşmayın " tavsiyemi ise " savunan insanlar " ile alakasını kurmanızdan yola çıkacak olursak yazdıklarımı anlamadığınız çok belli.

Size sahibinden de bol eğlenceler. Ama bu şekilde düzensiz çalışmayın derim konu açın size gelen linkteki ilanlara mesaj atın. Sayenizde piyasa düzelecek inşallah..

• quote:

Alıntıları Göster

Konu Honda,Toyota ,Renault v s meselesi değildi hepsi aynı siz zipladiniz Civic görünce neyse herkes bildiği gibi yapar ben de böyle yaptım karanlığa bir kurşun sıktık size denk gelmiş yapacak bir şey yok yok itirazım var diyorsanız ilan açın size yazayım :)

Üç kuruşluk malı beşe satmaya calismayın hocam ahlak etik böyle demiyor

• çok iyi yapmışsın bi daha olmasın

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zincir kafa

çok iyi yapmışsın bi daha olmasın

Kötü bir şey yapmadım ki uyardım adam aracı ucuza veriyor zarara girecek yazık :)

• quote:

Konu Honda,Toyota ,Renault v s meselesi değildi hepsi aynı siz zipladiniz Civic görünce neyse herkes bildiği gibi yapar ben de böyle yaptım karanlığa bir kurşun sıktık size denk gelmiş yapacak bir şey yok yok itirazım var diyorsanız ilan açın size yazayım :)

Üç kuruşluk malı beşe satmaya calismayın hocam ahlak etik böyle demiyor

Alıntıları Göster

Ben marka belirtmedim ki mesaj gayet genel. Tıraş makinesine bile yazmış olsanız çok net bir şey yazdım. " almayacaksanız adamı niye rahatsız ediyorsunuz ? "

Sizin mantığınızla ekip kurup sahibinden de tofaştan başlayıp her ilana yazmanız lazım. Ülkede parasını hak eden araç mı var ?

Kaldı ki sizin bakış açınıza göre ben Hondaya toz kondurmayan biri olsam mantıken fiyatı düşük olsun da alayım demem gerekmiyor mu ? Demek ki fiyatının gereksiz yerlere çıkmasının bana zararı var niye savunayım ki ?

Mesaj atarak piyasaya böyle bir etkiniz varsa ep3 type-r dan başlayıp s2000 e kadar yazabilir misiniz. Sayenizde alırda iki gazlarız.

• İsterse 300 bin yazsın hocam burda senlik bir şey yok aracı satılmaz o ayrı ancak serbest piyasa sonuçta bunu övünerek konu açmanız ayrıca saçma olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nonchalnt -- 17 Ağustos 2021; 0:27:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.