Şimdiki arabamı(symbol) değiştirmeye karar verdim. jetta veya s60 arasında kaldım.
|
Volvo S60 dizel 2015-2016 kullanan var mı?

-
-
2.0 dizel veya benzinlisini alamıyorsan hiç bulaşma o arabaya. Powershift şanzıman DSG kadar arızaya meyilli bir şanzımandır.
Jetta ile S60 arasında nasıl kalınır onu da pek anlamadım açıkçası. İki araba arasında dağlar var.
Renault'dan devam edip Megane 4 alın bence. -
quote:
Orijinalden alıntı: shkoksal
2.0 dizel veya benzinlisini alamıyorsan hiç bulaşma o arabaya. Powershift şanzıman DSG kadar arızaya meyilli bir şanzımandır.
Jetta ile S60 arasında nasıl kalınır onu da pek anlamadım açıkçası. İki araba arasında dağlar var.
Renault'dan devam edip Megane 4 alın bence.manueller sorun var mı? aynen 2 altı alma dediler. başka ne gibi sorunlar var? çarpışma testlerini izledim hoşuma gitti fiyatı makul geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravrav -- 8 Aralık 2020; 0:2:43 > -
Manuel pek tutulmuyor. Volvolar genelde yavaş satılan araçlar onun dışında bir şikayet duymadım S60 manuel için.
Motor olarak Ford motoru var, sizin Symbol 20 km/h ortalama hızda yani şehir içi 5.5 litre yakarken bu araba 7.5 litre yakar. -
Kusura bakma, dünyada gördüğüm en Saçma karşılaştırma maddelerini okudum, bu kafa ile toros al daha memnun kalirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Jant büyüklüğünden dolayı Volvo daha yüksek olabilir, paketten pakete değişebilir bu durum.
Arkadaki aracı görmeme gibi bir durumu çok yaşayacağınızı sanmıyorum, arka sensörü var çünkü.
Şehiriçinde muhtemelen 1.5-2 lt civarlarında daha fazla yakabilir trafik olursa.
Trafiksiz olduğu taktirde 1 litreden daha fazla yakmaz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: IslakFasulyeJant büyüklüğünden dolayı Volvo daha yüksek olabilir, paketten pakete değişebilir bu durum.
Arkadaki aracı görmeme gibi bir durumu çok yaşayacağınızı sanmıyorum, arka sensörü var çünkü.
Şehiriçinde muhtemelen 1.5-2 lt civarlarında daha fazla yakabilir trafik olursa.
Trafiksiz olduğu taktirde 1 litreden daha fazla yakmaz.
arka sensör dediğiniz park sensörü mü? araçlarda genelde geri vitese takıldığında devreye giriyor diye biliyorum. kasdettiğiniz başka bir sensör mü?
-
S60 1.6 dizel manuel sahibiyim. Önceki aracım aynı motora sahip Focus'tu. İki araç arasında 300kg fark var, bu yüzden performans aramayın, ama sakin kullanıyorsanız üzmez.
Manuel şanzıman çok iyi, altı vites, motor torku yüksek olduğu için şehiriçi çok vites değiştirmeden hızlanıp yavaşlamak mümkün. Ben 100bin km civarında kronik olarak bozulan baskı balata problemi yaşadım, bir yay kırıldı ve tüm baskı balata seti değişti. Özel serviste çok büyük bir maliyet değildi. Değişim sonrası kullanımı daha konforlu oldu. Yakıt olarak Focus'tan şehiriçi 1-1.5lt daha fazla yakıyor. Şehirlerarası daha az fark var.
Çok konforlu ve keyifli bir araba. Ağır olduğu için şehirlerarası yolda daha az yoruyor. Jetta kullanmadım ama Golf kullandım, arada dağlar kadar fark var. Arkası yüksek ama park sensörü çok hassas, yeterli oluyor. Eskiden fiyatı nispeten uygundu ama artık çok pahalı. Aracı seviyorum, masrafı yok, uzun süre kullanacağım, ikinci elde yavaş gitmesini sorun etmiyorum.
K.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
araç ford üretimi, mondeo platformu ile aynı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X