Şimdi Ara

lanet olsun böyle işe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
3.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, yeni bir binaya taşındım kapalı otoparkı var ama aklı eksik müteahhit girişini doğrudüzgün yapamadığı için arabaların altı vuruyor düzelene kadar araçları yola koyuyoruz. bugün hava güzelken arabayı bi yıkatayım dedim ve keşke yıkatmasaydım

2 haftalık arabanın yol kenarında yatması sonucu
    1- sol ön çamurluk sol ön kapı boydan boya çizik.bir şeref. sürtmüş geçmiş
    2- kaputta yumruk büyüklüğünde göçük ve çizik. kamyonetin kapağı gelmiş gibi.
    3-sol ön davlumbaz kırık

Lanet olsun böyle işe. arabayı yolun sağ tarafına kaldırıma 0 yanaştırdım ve aynam kapalı. YOl tek şeritli ve kamyon dahil çok rahat geçebilir ben DAHA NE YAPAYIM? böyle geniş yolda araba kullanamıyosan KULLANMA AHLAKSIZ ADİ

1 tanesi insan olsa da numarasını bıraksa hasar verdim de se ama nerde.
    insanlarda ar namus şeref kalmamış.
    yazıklar olsun.
    arabayı çektim garaja altı vursun daha az zarar gelir. arabadan da soğudum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yanlış anlamayın ama bu kadar şikayetçiyseniz evi alırken neye bakıp ta aldınız onu anlamadım ben sonuçta küçük bir rakamlara alınacak bir ev almamışsınız belli ki kaldı ki bu ülkede ekmek alırken bile sağına soluna bakıyor insanlar.Onca para verdikten sonra şikayet etmek çok manidar oluyor açıkcası.
  • Bu iş birazda nasip kısmet işi. Ben dik yokuşlu evimin önüne parkettim 5 sene. Yanından arabalar milimetrik geçiyorlardı ama yinede bişey olmadı yıllarca.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • binada para toplayıp girişi düzelttirin daha mantıklı olur boşa yatmaz garajınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M_aTRa_X

binada para toplayıp girişi düzelttirin daha mantıklı olur boşa yatmaz garajınız.

apartmanda daha pek oturanda yok müteahhitin düzeltmesi gerekiyor eğimi yanlış vermiş

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Bütün arabalar mı vuruyor altını yoksa sizin yere çok yakın 407niz mi

• quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Bütün arabalar mı vuruyor altını yoksa sizin yere çok yakın 407niz mi

suv hariç neredeyse hepsi vuruyor.altı vuruyor diye sokağa park ettik ama gelen geçen daha çok zarar verdi.

• belki sacma gelebilir ama bence araclarin rahat gecebilecegi yerde araclara surtme oayi daha cok yasaniyor. eger dar bir yere park ederseniz insanlar temkinli ve dikkatli geciyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu ne biçim bir sorun??
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • araba alıpda şehrin göbeğinde yaşamaya çalışanlara şaşıyorum
  • Korkudan arabamı otoparktan çıkarmıyorum bizim milletin arasına sokaklara araba mı bırakılır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaygerya

belki sacma gelebilir ama bence araclarin rahat gecebilecegi yerde araclara surtme oayi daha cok yasaniyor. eger dar bir yere park ederseniz insanlar temkinli ve dikkatli geciyor.

valla park ettiğim sokak büyük araçların geçtiği bir yer değil yoğun trafik yok ama başa gelenler orta da..

belki sıkışık olsa insanlar dikkat edebilir o da bir bakış açısı :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TSY

araba alıpda şehrin göbeğinde yaşamaya çalışanlara şaşıyorum

herkes senin gibi mardinli değil napalım

• Laguna'nın mı başına geldi bu olanlar? Geçmiş olsun..
  • Merak ettim valla nerde oturuyorsunuz? İki akrabam var ikiside gamsiz dedikce gamsizdir arabalarini nerdeyse yol ortasina park ederler daha oyle park esnasinda baslarina kaza gelmedi. Gercelten sans meselesi birazda

• Son 10 yıldır oturduğum apartmanın da kapalı otoparkı var ve aynı şekilde son derece kötü inşa edilmiş bir otopark. Dolayısı ile kullanamıyoruz. Oturduğum semt de malesef valelerin işgali altında olduğundan evin çevresine de parketmek imkansız, dolayısı ile son 10 yıldır çatır çatır otopark parası ödüyorum, hem benim hem de hanımın arabası için.

Geçmiş olsun, uzun süredir ehliyeti kasaplar dağıtıyor malesef, eskidendi araba kullanmayı bilenlere ehliyet verildiği günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anyhill

Laguna'nın mı başına geldi bu olanlar? Geçmiş olsun..

yok hocam en son aldığım 407nin başına geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: 200ugececekaga

Merak ettim valla nerde oturuyorsunuz? İki akrabam var ikiside gamsiz dedikce gamsizdir arabalarini nerdeyse yol ortasina park ederler daha oyle park esnasinda baslarina kaza gelmedi. Gercelten sans meselesi birazda

hesapta istanbulun en modern en görgülü en temiz semtlerinden biri olan göztepe de oturuyorum. Şans kısmet tabi.. 15 günde bu kadar arabanın başına iş gelmesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Son 10 yıldır oturduğum apartmanın da kapalı otoparkı var ve aynı şekilde son derece kötü inşa edilmiş bir otopark. Dolayısı ile kullanamıyoruz. Oturduğum semt de malesef valelerin işgali altında olduğundan evin çevresine de parketmek imkansız, dolayısı ile son 10 yıldır çatır çatır otopark parası ödüyorum, hem benim hem de hanımın arabası için.

Geçmiş olsun, uzun süredir ehliyeti kasaplar dağıtıyor malesef, eskidendi araba kullanmayı bilenlere ehliyet verildiği günler.

bizde apartmana yeni taşındık 0 bina ama , bir otopark bu kadar kötü yapılabilir. Zaten normal şartlarda bir arabanın sağını solunu çizmeden otoparka inmesi gerçekten mucize. Bu kadar dar yapılmaz yapılmamalı. İskan daha alınmadı , alınırken belediye bu işe taş koymalı. Otoparka duvarları silme iniyoruz.Acemi birisi aynaları kapatıp inebilir.

Birde rampayı yapamamış araba tam yukarı çıktığında askıda kalıyor böyle saçmalık olmaz. Bunu yapan müteahhite mühendise ustaya sorarlar bunu hangi okulda öğrendin diye!

Hesapta gelip yapacak ama evleri teslim etti ya bugün yarın öbür gün ertele babam ertele..

• airarmada A kullanıcısına yanıt
    Otopark tamamen aynı, olay inanılmaz benziyor, şaka gibi.

Ben de sıfır almıştım daireyi, otoparklı olduğu için sevinmiştim. Alırken baktım otoparka ama o senelerde Clio Sport aracım vardı, dolayısı ile dar fakat girerim diyordum.

Ancak sonrasında rampa hataları(açısı sürekli değişiyor), dönüşlerin keskinliği ve manevra yapılmasının imkansızlığı sebebi ile kullanamadık, kimse kullanamıyor zaten. Kaldı ki girişi de yan sokaktan vermiş herif,o sokak da dar olduğu için giriş de ofsayt. Tamamen belediyeye para ödememek için yapılmış bir iş yani.

Tüm daireleri sattıysa daha da müteahhit yapmaz bir şey, bizim halen garaja kapı takacak adam. 10 yıl oldu.
  • kısa zamanda çok hasar oluşması olasılığı çok düşük. yakınlarda otoparkçı var mı? belki de... insanın aklına gelmiyor değil hani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 29 Ocak 2018; 10:31:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Otopark tamamen aynı, olay inanılmaz benziyor, şaka gibi.

Ben de sıfır almıştım daireyi, otoparklı olduğu için sevinmiştim. Alırken baktım otoparka ama o senelerde Clio Sport aracım vardı, dolayısı ile dar fakat girerim diyordum.

Ancak sonrasında rampa hataları(açısı sürekli değişiyor), dönüşlerin keskinliği ve manevra yapılmasının imkansızlığı sebebi ile kullanamadık, kimse kullanamıyor zaten. Kaldı ki girişi de yan sokaktan vermiş herif,o sokak da dar olduğu için giriş de ofsayt. Tamamen belediyeye para ödememek için yapılmış bir iş yani.

Tüm daireleri sattıysa daha da müteahhit yapmaz bir şey, bizim halen garaja kapı takacak adam. 10 yıl oldu.

ordan kısayım burdan kısayım derken otopark girişine yer kalmamış maalesef.. bu kadar andaval bir düşünce yapısı işte.. uyduruk 10m'lik otopark rampasını ayarlayamayan müteahhit ve ustaları bu evleri nasıl depreme dayanıklı yaptı merak ediyorum..
    müteahhit evleri henüz satmadı ama yeni gelen kapalı otoparkı görünce seviniyor işte.. Evi alıp arabayı sokayım diyince SÜPPRİZZZ gümm diye bir ses..

Aldık başımıza bir bela ne diyim..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.