Şimdi Ara

Insanlar nasıl zengin oluyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkes zengin olamiyor olamazda ama olan nasil oluyor arkadas. adamin porschesi var bmwsi var bizde araba bile yok. nereden buluyorlar bunlar parayi. bizimde kolumuz bacagimiz var onlarda etten kemikten. ticari zekalari mi yuksek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• aileleri zengin. ailelerinin de nasıl zengin olduğu belli değil. özellikle bu ülke'de çok eskilerden dedelerinden zengin olan insanların nasıl zenginleştiği muammadır bir çoğunun. artık zengin olmak daha kolay kafasını çalıştıran şansı yaver gidenin zengin olma ihtimali baya yüksek ama eskiler öyle değil o dönemler de zengin olmak baya bir zor.

bu ülke'de varlık vergisi ile 6-7 eylül olayları ile mal mülk üzerine geçirmiş insan çok. biraz daha eskiye gitsen daha büyükleri de var. çok laf yalansız çok para da haramsız olmazmış.

• Onlar özel yaratılmış

• Parayı tutmasını ve korumasını bilmeyen kalıcı zengin olamaz.

• Mobidik kullanıcısına yanıt

hocam madem taktiği biliyon niye zengin değilsin

• HayatınıYaşayamayanAdam kullanıcısına yanıt
    Tutacak parası yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Girişken olmak gerek ilk başta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8E9B2F559 -- 26 Kasım 2021; 21:6:27 >
  • Talih ve gayret ile.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatta en büyük yatırımın bilince yapılan olduğuna inanıyorum ve sanırım bu düşünce kalıbım maddi zenginliğin önüne set çekiyor. Bu düşünce kalıbımı değiştirmek işime gelmiyor çünkü gittiğim yoldan beklentim kat kat yüksek.

• genelde aileden geliyor zaten ailenden daha zengin olma ihtimalin yüzde 10 civarıymış, aileden zengin olmayanların da ailesi bilinçli oluyor 0 dan zengin olanların sayısı az

• Aileden geliyor, dışarıda gördüğün her apartmanın, her toprağın, her mağazanın, her tarlanın... Hepsinin bir sahibi var. Görsen ne kadar fakir diyeceğin arkadaşımın dedesinin karadenizde yüzlerce dönümlük çay ve fındık tarlaları var. Toplam değerleri on milyonu aşıyormuş, dedesi vefat edince milyonlar bu arkadaşın babasına geçecek oradan da arkadaşıma geçmiş olacak. Böyle insan çok dediğim gibi dışarıda gördüğün her şeyin bir sahibi var sonuçta hepsi milyoner.

• Aile,şans başka bir şey yok,çalışma falan hikaye

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Benim bir kiz arkadasin babasida anasida garsondu.Sonra babasi bosandi ve rus biriyle evlendi.Evlendigi rusta oligarkmi neymis.
    Suan kiz maserati levanteye biniyor cici anasinin parasiyla

• Vurdurarak

• aileleri zengin. ailelerinin de nasıl zengin olduğu belli değil. özellikle bu ülke'de çok eskilerden dedelerinden zengin olan insanların nasıl zenginleştiği muammadır bir çoğunun. artık zengin olmak daha kolay kafasını çalıştıran şansı yaver gidenin zengin olma ihtimali baya yüksek ama eskiler öyle değil o dönemler de zengin olmak baya bir zor.

bu ülke'de varlık vergisi ile 6-7 eylül olayları ile mal mülk üzerine geçirmiş insan çok. biraz daha eskiye gitsen daha büyükleri de var. çok laf yalansız çok para da haramsız olmazmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taııbuv -- 26 Kasım 2021; 22:46:27 >
  • taııbuv kullanıcısına yanıt

Alıntı

metni:
    çok laf yalansız çok para da haramsız olmazmış.

+1

• 1 aile
    2 siyaset
    3 ticaret (genelde insaat veya ihale usulü yapilan islerden yüklü para kazaniyorlar. Tek seferde 2 3 araba parasi cikiyor zaten)
    4 ust seviye meslekler ( kidemli muh cerrah vs)

Bunun disinda memur veya orta halli bir isci muhendis vs yarım milyonluk araba alamaz.

Calisarak zengin olan ise duymadim gormedim. Herkes kendi adamini tutuyor. Network yoksa zenginlik yok. Akpcocuklari miydi neydi ordan da gorebilirsiniz.

• Sıfırdan uber zengin olan 2-3 kişi biliyorum. Genel olarak hepsinin ortak özelliği;

1. Azim
    2. Girişimcilik
    3. İşini iyi yapmak
    4. Network yani çevre
    5. İletişim gücü
    6. Şans

40 yaşında memurluktan istifa edip küçük bir üretim atölyesi açan adamın şuan 2 büyük fabrikası var.

Yine evde elbise dikip satan terzinin bugün tekstil fabrikası var. Ve bunlar sıfırdan başlayan insanlar.

Yani bahsettiğiniz gibi her zenginin parası aileden gelmiyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.