Şimdi Ara

İnsanlar Audi A6 2.0 Tdi'ı neden alıyorlar? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
0
Favori
57.676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Killer_Elite

O kadar param olcak onden cekis araba alcam ha

Sekil olmak icin aliyolar

Arkadaşın biride sormuş bende sorayım ? Evet ne fark ediyor günlük kullanımda.Hep yan yan mı gidiyosunuz ne yani anlamadım ? Arkadan itiş araba daha fazla mı konfor sağlıyor benim bilmediğim bir şey mi var ?
  • Bu konuyu okuduktan sonra,forumda daha önceki Corolla neden alınır konusunda kızdığım arkadaşlardan özür diliyorum.Meğer neler varmış.
  • BMW aldın diye
     İnsanlar Audi A6 2.0 Tdi'ı neden alıyorlar?
  • audi nin düştüğü duruma bak
  • udi kötü mü
  • Yukarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mercedes ve bmw den ucuz hem alirken hem bakerken ucuz maliyeti ve bmw den genis
    Audi benim gozumde hep 3.

• a7 alamadiklari icin

• Nereye gitmiyor 2.0 TDI? Öyle bir imkan yok. Bu ülkenin yollarının izin verdiği ölçüde gayet de iyi gider...

• Çekememezlik böyle birşey oluyor işte...
    focus-golf a6dan iyi gidiyor diyen birisine laf söylenmez aslında da
    burası herkesin okuduğu açık bir mecra

Makyajlı 520i - E180 - A6 2.0TDI
    1er hafta arayla uzun süre kullandım.

E Sınıfı Standart süspansiyonuyla bile bulutların üstünde götürüyor. Araba büyük ama küçükmüş gibi rahat kullanıyorsun
    Ama berbat bir motor-şanzıman var. Şanzımanı için bile bu araçdan vazgeçilebilir. 2.0lt üstü araçlarda motorun iyi olması kurtaıyor sadece şanzımanı

5 Serisi Harika motor ve şanzımanıyla büyülüyor. O ağırlığa rağmen çok iyi yol tutuyor. İçi çok geniş ve güzel insanı güvende hissettiriyor "düz yolda" akıyor.
    Ama ufak bir bozukluktan geçtimi o büyü bi anda bozuluyor. 3 serisinde aynı şey olsa bile onda 5 deki kadar dikkat çekmiyor geri kalan kısmı iyi çünkü. ve çok büyük-geniş bir araç

A6 ise Mercedes kadar konforlu olmasada bmw den konforlu BMW kadar iyi motor şanzıman yol tutuş olmasada Mercedesden iyi motor şanzıman yol tutuşu var.
    Burdaki konu insanın tatmin olması... Mercedesin konforu BMWnin dinamikleri çok üst seviyede ama Audinin konforu dinamikleri motoru şanzımanı her şeyiyle insanı tatmin edecek seviyede

A6 komple bir paketten gelelim A6'nın iyi yönlerine
    Exclusive seçenekleriyle üst seviyede bir malzeme ve işcilik kalitesine sahip
    ve içlerinde innovasyona son zaamanlarda en önem veren marka audi (q7 en çok sisteme sahip araçtır)
    Mercedes veya BMW de sadece birinde olan bir opsiyonu audi de alabiliyorsun.

ve kişisel olarak en önemlisi Audi A6 - A8 rakiplerinde kıyaslandığında. (bmw de aynı ama sportiflik ağır basıyor ve marka imajı eski bmwleri alanlar yüzünden belli)
    Araba tasarımı var... Düz... Yusyuvarlak değil. tam ağır bir makam aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 7 Mart 2016; 19:28:08 >

• premium alacak olsam alacağım tek araba a6
  • Vay arkadaş a6'ya bile burun kıvıranları gördük sanırsın arap şeyhinin çocuğu

Not:mercedes fanı olsam da param olsa a6 avant yapıştırırım çok güzel araba

•  İnsanlar Audi A6 2.0 Tdi'ı neden alıyorlar?

Alınmaması için bir sebep göremiyorum ben
  • 2012 a6 da arkadan lok lok sesler geliyor.Bu durumu yasayan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Onur2424

2012 a6 da arkadan lok lok sesler geliyor.Bu durumu yasayan var mi
    Yakıt deposundan gelmiyordur herhalde

• quote:

Hocam nereden geldiğini bulmanız lazım. Belki bir parça yerinden çıktı belki arka süspansiyondan geliyor bilemeyiz. Sesin çıktığı yeri tespit edip bir baktırın. Belki bir eşyanız çarpıp duruyordur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Merhaba hocam.
    Aynı araçtan bizde de var.
    Kilometresi kaça geldi.

Tam emin değilim ama ön veya arkanın alt takımın da parça değişti.
    Ondan sonra ses kesildi hocam.
    Yarın bakayım form'a. Ona göre bilgi vereyim size.
  • Arkadaslar ilginiz icin tesekkurler

Arac 150 binde
    Arka tarafta z rot, amortisor, amortisor takozu ve burclar degisti
    Viraj demir lastikleri yaglandi
    Ses cukurlarda bozuk yollarda net arkadan geliyor.Arka koltuklari indirip dinledik.
    Soguk havalarda daha uzun suruyor ses.Hava isininca ilk 1 2 km yapiyor sonra azaliyor ve ya bitiyor
    Arac hizi 50 yi gecince ses kesinlille gelmiyor

• 5 farkli ustaya goturdum gorunurde hic bir sey yok dediler ben gene de parcalari degistim.
    En son bir usta bu sesin doseme parcalarindan geldigini sicaklarda esneme genlesmeye gore durumun degistigini sesi bulmanin cok zor oldugunu ifade etti
    Ben daha once 2012 a6 2 kez daha kullandim hepsinin de km bu civarlada idi ama boyle bir sey ilk kez yasiyorum

• 4 5 farkli ustaya gittik.Aracin altini didik didik ettik gorunurde bir sey yok.Ben gene de parcalari degistirdim.Ama ses gitmedi.

Stepne kismini tamamen bosalttik gezdik ses gene var.Ve bagagdan geliyor oraya uzanarak net duyduk

En son bir usta bu sesin arka doseme parcalarindan geldigini dosemelerin birbirine gecmeli oldugunu ve bu sesi bulmanin neredeyse imkaniz oldugundn bahsetti.
    Ama bu ses cok rahatsiz edici kullandigim en konforlu arac fakat bu durumdan da kurtulmam lazim

Simdi arka teker davlumbazlarini ve arka tamponu sokturtucem oralarda birseyler mi var acaba saga sola vuran ?
    Ya da disklerde surtunen bir durum mu var?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.