Şimdi Ara

insanlar artık selam almıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • insanlar artık selam almıyor,sokaktakine s.a desekte,dukkanlara hayırlı ısler desekte sessızce bakıyorlar,ortam bozuldu dımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydınayhan -- 28 Temmuz 2019; 22:30:19 >

• ve aleyküm selam kardeşim.
  • Birşey isteyeceğini düşünmüşlerdir. Adam bekliyor tabi selamın sonunda ne isteyecek diye. Dilencilerde öyle selamla geliyor.
  • Selami bi kere birini veripte almadimi ben daha ona selam vermem huyum budur sende oyle yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçinde bulunduğumuz çağdan kaynaklı bır sorun zenginlik bolluk insan her şeye sahip olunca dengesı bozuluyor robot gibi oluyor.
  • sokakta selam verenlerin dilenci olmalarına zaten alıştık ama artık dükkandaki çalışanlar bile selam almıyolar. sanırım sirkülasyondan dolayı bıkmışlar selam verip almaktan.

pazartesi günü akşam saat 23 civarı galata köprüsünden geçip beşiktaş istikametinde seyrediyorum, karaköy'ün karanlık kısımlarından birinde önümdeki araç durdu ve sonra süratle kalkış yapıp devam etti, baktım kaldırımda iki kadın var, ayrıca başka bi kadın da geçişi zorlaştıracak şekilde kaldırımdan yola inmiş (yol zaten çok dar) ben anladım bi halt olduğunu. ben yaklaşınca yoldaki kadın BEYEFENDİİİ diye (yardım ister gibi bi ses tonuyla) bağırarak elini kaldırıp aracın üzerine yürüdü, ben durmadım bilerek geçip gittim, ben geçince arkamdaki aracı durdurmak için ona bağırdı bu sefer. aslında akdınlar bildiğin teyze tipli, travesti falan değiller asla, giyimleri de normal tipleri de normal. ancak yien de durmadığım için zerre pişman değilim. eğer üç tane kadın karaköy gibi ne olduğu belli olan bi yerin en karanlık yollarından birinde hafta içi gece yarısına bir saat kala sokakta iseler, bunu bilinçli olarak yapmışlardır. yani başlarına gelebileceklerle kendileri baş etmeleri gerekeceğini göze alarak yapmışlardır. normal bir insan savunmasız haliyle o saatte oraya gitmemeye çalışır, gidiyorsa da başına bir şey gelebileceğini bilerek gider. başına bir şey gelirse de polisi arasın. ben durmam. eğer o kadınlar gerçekten bir şekilde orada korkmuş şekilde zor durumda kalmışlar ise dahi durmadığıma pişman değilim çünkü herkes kendi güvenliğini düşünür. ben orada o pozisyonda aracımın üzerine yürüyen birine durmam kardeşim. sen de kafanı çalıştır, o saatte oraya gitme. (gidersen başına geleni hak etmiş olursun demiyorum, sadece ben yardım edemem diyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 2 Ağustos 2019; 11:1:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Insanlarin saygisini haketmelisin genç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.