Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hem bunu hem p90x i her gün yapmaya(1 aydır) çalışıyorum belli bi program çerçevesinde yalnız bende bel fıtığı var doktor zorlamamam konusunda uyardı.Aynı zamanda sağ elimde de karpal tünel sendromu var zorladığım zaman sıkıntı oluyo
    Özellikle belden eğilmemem gerekiyo .Hareketleri yaparken sırt ve belim zorlanıyo onun dışında yorulmuyorum zaten 64 kiloyum

Bunu yapmam daha sonra belimi ve elimi daha kötü yapar mı sizce yoksa yaptıkça kaslar güçlendikçe beldeki sorunun üstesinden gelir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Büyük İskender

Bu programa Türkçe Dublaj ekleyip DVD olarak piyasaya sürseler çok büyük sevap kazanacaklar ya...

Yazın yapmayı düşünüyorum ama ücretli bir şekilde satarım yeterli delir olduktan sonra internete yükleyeceğim.
  • quote:

Bu programa Türkçe Dublaj ekleyip DVD olarak piyasaya sürseler çok büyük sevap kazanacaklar ya...

Türkçeye hiç gerek yok. hareketleri zaten bakarak anlıyorsun. adam sürekli gaz verici şeyler söylüyor. hadi hadi falan gibi. çok önemli şeyler paylaşmıyor yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Yazın yapmayı düşünüyorum ama ücretli bir şekilde satarım yeterli delir olduktan sonra internete yükleyeceğim.

Videolara yapacağına o Nutrition Book a çeviri yapsan daha faydalı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

quote:

Videolara yapacağına o Nutrition Book a çeviri yapsan daha faydalı olur

Hepsine yapacağım hocam

• 1 ay neysede 2ay programı 2-3 güne kalmadan pes ettiriyor. 2.nci yaz 2nci 2ay deneyişim başarısızlıkla sonuçlandı. belki de besin katkısı yada şl carnitinle 2 aya tekrar başlayacağım.
    besin katkısı ve l carnite bcaa vs. ne önerirsiniz. boy:1.75 kilo:72
  • beyler fit testi bitirdim bu hafta deneme için yapıyorum sadece.
    temmuzda başlayacağım 20. dakikaya kadar bir şekilde hayatta kaldım ölü gibiyim hele son 5 dakika beni öldürdü diyebilirim. Toplasan 10 dakika çalışma yok ama 1 saatlik koşudan daha çok yoruldum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Burada sizin tavsiyelerinizi okuyarak, programa başlamadan önce hazılrık yaptım ve 4 hafta, haftada 2-3 kez 5 km koştum.
    Bugün artık programa başlamayı düşünüyorum, bu hazırlık yeterli midir sizce?
    Çalışan biri olduğum için işten sonra yapmayı düşünüyorum birde? Çalışıpta bu programı uygulayanlar ne der acaba?
    (Yaş 31, 1.76 81kg)
  • arkadaşlar selam,
    1.75 boyum 100 kilo falanım anlıcagınız vucut hayvan gibi yağlı, önceden cok aktif olan spor hayatımı belimde ki sakatlık yüzünden bırakınca aşırı kilo aldım ve yağlandım bildiginiz 10 yıldır spordan uzagım.. bu programa baslamayı düşünüyorum. kilo verip vucudu sıkılastırır mıyım ? Çok ham bi vucudum oldugu için 1 hafta falan önden sabahları vs koşu yapıp biraz vucudumu hazırlamam iyi olur sanırım ? yardımcı olabilicek arkadaslar varsa cok müteşşekkir olurum :))
  • Videoyu durdura durdura hepsini mi yapacağız yoksa hiç durdurmadan yapabildiğimiz kadar mı ?

• konuyu bastan sona okumadim ama pdf veya bu videolari gosteren linkler varsa pmden atabilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chraci

arkadaşlar selam,
    1.75 boyum 100 kilo falanım anlıcagınız vucut hayvan gibi yağlı, önceden cok aktif olan spor hayatımı belimde ki sakatlık yüzünden bırakınca aşırı kilo aldım ve yağlandım bildiginiz 10 yıldır spordan uzagım.. bu programa baslamayı düşünüyorum. kilo verip vucudu sıkılastırır mıyım ? Çok ham bi vucudum oldugu için 1 hafta falan önden sabahları vs koşu yapıp biraz vucudumu hazırlamam iyi olur sanırım ? yardımcı olabilicek arkadaslar varsa cok müteşşekkir olurum :))

kardesm ben 174 boyundayim 87 kgydim onceleri sonra insanity bilmezken kendim spor yaptm 75 kg yim suan insanity yapiyorum 17.gundeyim . ben baslamani tavsiye ederim kilo vermeye birebir program . yuzunden yerlere su damliyor hakkini vererek yaparsan . birazda sabir isi . ben inan bana 17.gundeyim kilo vermedim . ama sikilasma oldu . asil kilo verme 2.ay oluyormus bakicam . fazla kilosu olanlar hemen vermeye basliyor ama . cunku vucut suyunu atiyorlar once . sonuc olarak baslarsan yediklerine dikkat edip antremanlari hakkini vererek yaparsan cok verimli sonuclar alirsin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Videoyu durdura durdura hepsini mi yapacağız yoksa hiç durdurmadan yapabildiğimiz kadar mı ?

video durdurmayin sakin . videonun oynatildigi esnada yapabildiginizin en iyisini yapin , sinirlarinizi zorlayin . video izlerken goreceksiniz . rest when needed gibi yazilar cikiyor yorulursan birakabilirsin . keep core tight cikarsa hareketi yaptigin esnada karnini sikmani soyluyor . video durdurmanin manasi yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Merhaba Arkadaşlar,
    Burada sizin tavsiyelerinizi okuyarak, programa başlamadan önce hazılrık yaptım ve 4 hafta, haftada 2-3 kez 5 km koştum.
    Bugün artık programa başlamayı düşünüyorum, bu hazırlık yeterli midir sizce?
    Çalışan biri olduğum için işten sonra yapmayı düşünüyorum birde? Çalışıpta bu programı uygulayanlar ne der acaba?
    (Yaş 31, 1.76 81kg)

kosu dan bir seviye daha zor , dayaniklilik isteyen ve gelistiren bir program . fazla kilonuz yok 5-6 kg vermeniz yeterli olacaktir sanirim . ilk ay kilo vermeyebilirsiniz . ben 17.gundeyim veremedim daha ama bu herkesin vermeyecegi anlamina gelmiyor herkesin vucut tarzi farkli . ama bazilari diyorki asil kilo 2.ay atiliyor . deniyorum en azindan belkide fazla kilom yok ondan veremiyorum 174 boyundaiym bende 75 kg yim . ama baslarsaniz verimli sonuclar alabilrisiniz .

• Link alabilir miyim?
  • Merhaba arkadaşlar, son 7-8 sayfa dışında tüm sayfaları tek tek okudum ancak gördüğüm kadarıyla p90x kas amaçlıyken insanity programı kilo verme amaçlı.

Bugün insanity programını indirdim sabah, şuan da p90x'i indiriyorum. ilk 8 insanity programını aralıksız izledim, gerçekten çok zor duruyor.

Öncelikle belirteyim; Boyum 190, kilom 84. Son 1 yıldır en ufak bir spor yapmıyorum, öncesinde profesyonel basketbol geçmişim var ama baya bir öncesi tabi. O dönemden sonra normal sokakta basket oynama devam ettim ancak düzenli bir spor hayatım olmadı. Anlayacağınız inanılmaz derecede hamım. Şuan da ne çok fazla ne de az derecede göbeğim var. Yani sonuç olarak göbekliyim biraz.

Şimdi asıl sormak istediğim şey; ideal kilodayım ama göbekliyim, ne yediysem göbeğe yaradı(yağlı göbek). Ancak yağları eriteceğim diye kas kaybı+aşırı kilo vermekten korkuyorum. Bir kere insanity'e kafayı taktım zihinsel olarak kendimi ona hazırladım, nedense en ufak bir isteğim yok p90x için. Bu konuda fikirlerinizi merak ediyorum. Kas kaybına maruz kalır mıyım ve aşırı kilo kaybı yaşar mıyım?

Bir diğeri ise; Ham bir insanın ilk Fit Test'i tam yapması mümkün değil kimse kimseyi kandırmasın, bu programa baştan bir hazırlık için ne yapmamı önerirsiniz ve ne kadar çalışmamı önerirsiniz bu programa başlamadan önce.

Not: evimin üst katında siteye ait spor salonu var. Bu salonda dambıllar, koşu bandı(öldürseler orda yürümem inanılmaz baş dönmesi yaşıyorum, alışamıyorum da), bisiklet, halter ve şu klasik 4-5 pozisyonlu ağırlık aleti var adını bılmıyorum.

Not2: Şuan denesem aralıksız 10-15'den fazla şınav çekemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ephialtes -- 12 Haziran 2013; 21:52:43 >

• rica etsem biri link atzbilir mi ?

• Selam beyler bende insanity uyguluyorum. 1.85 boy 88.5 kilo ile başladım başlamadan önce 1 hafta koşu vs yaptım ilk başlayacaklar için ham vücudu açmak gerekli bence..İlk 14 günde 4 kilo verdim.(84.5)Sonraki 11 günde ki bugün 25. günüm sadece 1 kilo verdim.Motivasyonum düştü,kondisyonum arttı,gücüm arttı ,sıkılaşma da elbet oldu zaten bacaklar en fazla etki eden yerler.Göbek ise en az...Yalnız sürekli sert antremanlar bence vücüdun kendini koruma altına almasını tetikliyor.Benim fikrim bu ki yediğime çok dikkat ediyorum.Daha önce 1 ayda 10- 15 kilo vermişliğimde var.Alma sebebimde kilo verdik vur patlasın çal oynasın mantığıydı :) Kilo verdikten sonra 6 ay bi yediklerinize dikkat edin aksi takdirde vücut alıştığı kiloya geri dönüyor...Neyse beslenme şeklim şu şekilde...

Sabahları bir kase yağsız süt ile müsli. 1.5 saat sonra programa başlıyorum.Sabahları yumurta da denedim birkaç gün.İnsanity için karbonhidrat alımı proteine nazaran hareketlerin fazla yapımı , kendini zorlama konusunda daha yararlı oluyor diye düşünüyorum.Tabi amaç kilo vermek olduğunda karbonhidratı azaltmak lazım bu sebeple karbonhidratı sadece spordan önce ve sonra alıyorum.

Insanity sırasında ve sonrasında toplam yarım şişe 250 ml powerrade içiyorum kas yıkımını önlemek için. İnsanityden yarım saat sonra ise bir tane muz yiyorum.

Akşam tavuk yada ton balıklı salata şeklinde 8 den sonra bir şey yememeya çalışıyorum ve yemedimde 1-2 gün hariç oda ufak şeyler.Ekmek kola vs unuttum anlayacağınız...

Şimdi önümüzdeki p.tesi core cardio & balance haftası...Sizce devam edeyim mi 'core cardio n balance'a .Yoksa 1 hafta antreman düzenini sabah koşuyla değiştirip 1 hafta vücudu şaşırtayım mı?Burada 2. ayın kilo verme konusunda daha etkiliymiş şeklinde yazılar okudum.Bu biraz motivasyon oldu.Eklemek istediğiniz yanlış yapıyorsun dediğiniz , tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...

• Ben de 3. günü bitirdim arkadaşlar, bugun diğer günlere daha iyiyim yorgunluk olarak. Fakat tek sorunum baldır kaslarım çok ağrıyor. Sizde de böyle bir problem olmuş muydu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

Ben de 3. günü bitirdim arkadaşlar, bugun diğer günlere daha iyiyim yorgunluk olarak. Fakat tek sorunum baldır kaslarım çok ağrıyor. Sizde de böyle bir problem olmuş muydu acaba?

Oluyor zaten en fazla bacakları yoruyor ilk off tan sonra hiçbirşey kalmaz.
    Ekleme:Ağrılar da videoda ki ısınmalar esnasında geçiyor zaten.İlk 5 dakika sık biraz dişini.Yalnız programı yapan kişilerin diz ağrıları ve diz sakatlanmaları yaşadıklarını çok okudum.Özellikle 2.ay için geçerli diyorlar.Her hareketin sonunda Shaun T 5 ten geriye sayıyor o esnada yeni başlayanların dinlenmesini öneririm.Kendinizi elbetteki zorlayın ama shaun un dediği gibi limitlerinizi bilin ve gerektiğinde dinlenin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkesuyurken -- 13 Haziran 2013; 14:18:44 >
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.