Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. İcindeki PDF besinleri anlatıyor heralde ama İngilizce. Bise anlamadim yani. Ne yiyip ne icecez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1/2mv2

1. Bende 10 video var sizde kac ?
    2. İcindeki PDF besinleri anlatıyor heralde ama İngilizce. Bise anlamadim yani. Ne yiyip ne icecez

arkaaşım sana takma dedik. elinde ki 10 video yeterli olacak. pdf dosyalarını incele. orada takvim var. takvim içerisinde ki video yoksa soruştur. gel de ki bu video bende yok
  • merhabalar ... bugun 8.gundeyim ve cardio power resistance bitirdim. 174 cm boyunda 75 kg yim . evet hareketler dayaniklilik gerektiriyor ama yapilmasi cok cok zor degil biraz hirs gerektiriyor sanki . sorum su 2 ay bu programin sonunda yani 60 gunun sonunda tahmininiz kac kiloya inebilirim ya da inemem ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wydef -- 3 Haziran 2013; 22:41:40 >
  • guzel program herkese kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uc7 -- 4 Haziran 2013; 0:49:26 >
  • Beyler yarın dumbell alacağım göğüs bölgesini sıkılaştırmak istiyorum sadece dumbell fly hareketi yeterli olur mu?

İnsanity deki 14 numaralı video hakkında ne dersiniz her tarafı çalıştırıyor.
  • Programı bırakalı 2 hafta oluyor, yediğime içtiğime dikkat etmeden, spor yapmadan 2 hafta geçirdim ve 79'u göremeyen ben, sabah 78.2 yi gördüm. Gel de delirme şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Şimdi mesaj atabiliyorum...

Pazartesi günü 50. gündü. Program hala devam ediyor. 6.5 kg verdim.

4. Fit Test Sonuçları

1. Switch Kicks ... 28-48-55-57
    2. Power Jacks... 28-38-50-52
    3. Power Knees... 33-70-85-90
    4. Power Jumps... 15-25-30-52
    5. Globe Jumps... 4-8-9-9 (Nefret ediyorum bu hareketten)
    6. Suicide Jumps... 5-11-14-14(Bu hareketten de nefret ediyorum)
    7. Push-up Jacks... 10-19-22-23
    8. Low Plank Oblique... 8-17-20-25( Bu hareketler her iki bacağı 1 olarak saydım. Aslında X2 olacak.Revize edersek 16-34-40-50 şeklinde)

Not: Motivasyonunuzu bozmayın ve diyetinize önem gösterin.

Not 2: Aslında bu zamana kadar daha fazla kilo vermem gerekirdi diye düşünürken, karşıma İnsülin Direnci problemi çıktı. 4 Mayıs'ta 4,27 olan sonuç 25 Mayıs'ta 3,61 olarak geriledi. Diyet ve spor İnsülin Direncini düşürüyor arkadaşlar. Bende ki tahlil sonuçlarına göre İnsülin Direncinin sınırı 2,5 veya altı olmalıymış...

Bence bu aktiviteye başlamadan, göbek bölgesi ve yan tarafları kilolu olan arkadaşlar mutlaka kan verip testi yaptırsınlar ve uygulamaya geçsinler.

Ben Nisan 8'de başladım ve test yaptırmamıştım. Burada bir arkadaş yazınca yaptırdım. Tarih 4 Mayıs'tı. Acaba önceden yüksekti de 4,27'ye düştü bilemiyorum. Ama bugün bildiğim 3,61'e gerilediği...

insülin için aç karna 1 kez mi tahlil verdin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar, prgoramın 2.ci haftasının son günündeyim, ancak zaman bulamadığımdan 3 gündür spor yapamıyorum.

Aksattığımdan dolayı, acaba programın yararı ne denli etkilenir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: socialworker

Programı bırakalı 2 hafta oluyor, yediğime içtiğime dikkat etmeden, spor yapmadan 2 hafta geçirdim ve 79'u göremeyen ben, sabah 78.2 yi gördüm. Gel de delirme şimdi.

tam olarak anlayamadım sorun nedir?
  • Sorun demeyelim de garip bir durum. Sporu bıraktıktan sonra daha rahat kilo vermiş olmam. Bunun için de artı bir efor sarfetmeden ve yediğim içtiğime dikkat göstermeden üstelik. Acaba kafamızda kilo vermeye odaklanınca vücutta ters bir durum mu oluşuyor diye düşünmeye başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yaskoo_87

Arkadaşlar, prgoramın 2.ci haftasının son günündeyim, ancak zaman bulamadığımdan 3 gündür spor yapamıyorum.

Aksattığımdan dolayı, acaba programın yararı ne denli etkilenir.

İkinci ayın ikinci haftasına başlamak üzereyim.
    İlk ay programa bağlı kalarak işten vb. nedenlerden dolayıda olsa en çok bir günlük aralar vermiştim. Vücudumu şu an için yeterli gördüğümden ve özel sebeplerden dolayı 10 günlük ara verdikten sonra yapınca ertesi gün hamlayan kasların ağırdığını gördüm.
    Fazla etkilemez ama çok uzun aralar vermemeye çalışın.
    Her zaman şunu derim : hiç yapmamaktansa ara sırada olsa hep yapmak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wydef

merhabalar ... bugun 8.gundeyim ve cardio power resistance bitirdim. 174 cm boyunda 75 kg yim . evet hareketler dayaniklilik gerektiriyor ama yapilmasi cok cok zor degil biraz hirs gerektiriyor sanki . sorum su 2 ay bu programin sonunda yani 60 gunun sonunda tahmininiz kac kiloya inebilirim ya da inemem ???

cevaplayan yokmu ???
  • quote:

quote:

merhabalar ... bugun 8.gundeyim ve cardio power resistance bitirdim. 174 cm boyunda 75 kg yim . evet hareketler dayaniklilik gerektiriyor ama yapilmasi cok cok zor degil biraz hirs gerektiriyor sanki . sorum su 2 ay bu programin sonunda yani 60 gunun sonunda tahmininiz kac kiloya inebilirim ya da inemem ???

cevaplayan yokmu ???

Arkadaşlar bu sorunun hiçbir zaman net bir cevabı olamaz. Tamamiyle metabolizmayla, sporu yapan kişinin fiziksel durumlarıyla alakalı. Sonuçta bu bir spor ve düzenli olarak yapılması gerekir. Etkileri de kişiye göre değişir. Hiç kilo veremeyen de oluyor, çok hızlı kilo verende. Doktor kontrolü altında kilo vermedikten sonra nedenlerini bulmak çok zor.

• quote:

quote:

cevaplayan yokmu ???

Çok saçma bir soru. Kusura bakma ama öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

quote:

quote:

cevaplayan yokmu ???

Çok saçma bir soru. Kusura bakma ama öyle

haklisiniz galiba neyse yapmaya devam edeyim umarim iyi sonuclar verir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Şimdi mesaj atabiliyorum...

Pazartesi günü 50. gündü. Program hala devam ediyor. 6.5 kg verdim.

4. Fit Test Sonuçları

1. Switch Kicks ... 28-48-55-57
    2. Power Jacks... 28-38-50-52
    3. Power Knees... 33-70-85-90
    4. Power Jumps... 15-25-30-52
    5. Globe Jumps... 4-8-9-9 (Nefret ediyorum bu hareketten)
    6. Suicide Jumps... 5-11-14-14(Bu hareketten de nefret ediyorum)
    7. Push-up Jacks... 10-19-22-23
    8. Low Plank Oblique... 8-17-20-25( Bu hareketler her iki bacağı 1 olarak saydım. Aslında X2 olacak.Revize edersek 16-34-40-50 şeklinde)

Not: Motivasyonunuzu bozmayın ve diyetinize önem gösterin.

Not 2: Aslında bu zamana kadar daha fazla kilo vermem gerekirdi diye düşünürken, karşıma İnsülin Direnci problemi çıktı. 4 Mayıs'ta 4,27 olan sonuç 25 Mayıs'ta 3,61 olarak geriledi. Diyet ve spor İnsülin Direncini düşürüyor arkadaşlar. Bende ki tahlil sonuçlarına göre İnsülin Direncinin sınırı 2,5 veya altı olmalıymış...

Bence bu aktiviteye başlamadan, göbek bölgesi ve yan tarafları kilolu olan arkadaşlar mutlaka kan verip testi yaptırsınlar ve uygulamaya geçsinler.

Ben Nisan 8'de başladım ve test yaptırmamıştım. Burada bir arkadaş yazınca yaptırdım. Tarih 4 Mayıs'tı. Acaba önceden yüksekti de 4,27'ye düştü bilemiyorum. Ama bugün bildiğim 3,61'e gerilediği...

insülin için aç karna 1 kez mi tahlil verdin

Evet, aç karna kan tahlili gerekiyor. 8-12 saat açlık yetiyor. Ben her iki kan tahlilimde de akşam 21-22'den sonra su dışında herhangi bir şey yiyip içmedim. Cumartesi sabahı 08:00'de gittim ve öğleden sonra aldım.

• 13. günüde devirecem birazdan inş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

13. günüde devirecem birazdan inş :D

nerden buldun kardeş paraylamı aldın bende yapmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesat70

quote:

Orijinalden alıntı: doLaRFB

13. günüde devirecem birazdan inş :D

nerden buldun kardeş paraylamı aldın bende yapmak istiyorum

Neredeyse bütün torrent sitelerinde mevcut indirebilirsiniz
  • Bu programa Türkçe Dublaj ekleyip DVD olarak piyasaya sürseler çok büyük sevap kazanacaklar ya...
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.