Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam bana torrent linki lazım pek torrentlerle aram yoktur nerden temin edebiliriz bu videoları forumdan yardımcı olacak arkadaşlar msj atabilirler linki
  • Jesse James kullanıcısına yanıt
    hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum insanity isimli video egzersiz programı varmış bunu nerden temin edebilirim yardımcı olurmusunuz msj bekliyorum iyi geceler
  • arkadaşlar bana çok acil program linki lazım msj atabilir misiniz rica etsem
  • Nasıl bi aciliyet bu merak ettim. Özelden gönderdim.
  • 4. günü de bitirdim. Tabiki daha bir fark yoktur ama kendimi daha iyi hissediyorum şu an.

Fakat benim şöyle bir sorunum var ;

Haftasonu şehir dışında olacağımdan 5. ve 6. günleri yapamayacağım. Acaba haftaya baştan mı başlasam yoksa programdaki 2. haftaya mı devam etsem? Cevaplarsanız sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkEternal

4. günü de bitirdim. Tabiki daha bir fark yoktur ama kendimi daha iyi hissediyorum şu an.

Fakat benim şöyle bir sorunum var ;

Haftasonu şehir dışında olacağımdan 5. ve 6. günleri yapamayacağım. Acaba haftaya baştan mı başlasam yoksa programdaki 2. haftaya mı devam etsem? Cevaplarsanız sevinirim...

Devam et baştan başlamaya gerek yok bu kadar da kafaya takmayın.Mucizevi bir olay değil bu, evde spor sonuçta.Hareketler aynı zaten sadece bazı hareketleri bazı günlerde fazla yapıyorsun.
  • Şu torrent linkini bana da atarsanız yarın başlayacağım inşallah.
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak:
    1-Benim yaşım 13 1.80 boyunda ve 83 kiloyum programa başlamayı düşünüyorum ama yaşım sorun yaratır mı?
    2-Bu program yalnızca evde mi yapılıyor.
    3-Başka herhangi bir alete gerek var mı?
    Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gktr25

Arkadaşlar birkaç sorum olacak:
    1-Benim yaşım 13 1.80 boyunda ve 83 kiloyum programa başlamayı düşünüyorum ama yaşım sorun yaratır mı?
    2-Bu program yalnızca evde mi yapılıyor.
    3-Başka herhangi bir alete gerek var mı?
    Şimdiden teşekkürler.

1 - Yaş sorun yaratırmı bilmiyorum daha ergenlik dönemine giriceksin kemik kelişimne olumlu yada olumsuz bişey olurmu bilmem

2- Evde yapabilirsin

3 - Hiç bir alete gerek yok sadece su yeter :)
  • P90x daha etkili fakat daha zor bir program. Ona da bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: McLeblebi

P90x daha etkili fakat daha zor bir program. Ona da bakabilirsiniz.

P90x i hazırda tutuyorum. Insanity bitsin ideal kilomuza ulaşalım şöyle 1 hafta yiyip içeyim rahat rahat ardından başlayacağım.Barfiks çubuğu dumbıll falan da aldım o kadar hazırda yani :D
  • arkadaslar bende yapmayi planliyorum indirdiginiz bir site varmi ucretsiz torrent varsa atarsaniz sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepless_darkpast

quote:

P90x i hazırda tutuyorum. Insanity bitsin ideal kilomuza ulaşalım şöyle 1 hafta yiyip içeyim rahat rahat ardından başlayacağım.Barfiks çubuğu dumbıll falan da aldım o kadar hazırda yani :D

insanity programını bitirdikten sonraa p90x seni kesmeyebilir çünkü insanity olaganustu zor bı program. Ben p90x ın sonunu zar zor getırırken ınsanıty de yerlerde surunuyordum. (Sonucta ıkısını de bıtıremedım o ayrı)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Video aralarında bir içecek reklamı var. Bu programı kullanırken bu tarz içecekleri kullananlar var mı? Enerji için falan bu programı yaparken bunları kullanmak gerekir mi acaba?
  • quote:

Video aralarında bir içecek reklamı var. Bu programı kullanırken bu tarz içecekleri kullananlar var mı? Enerji için falan bu programı yaparken bunları kullanmak gerekir mi acaba?

Ben hep burn , powerade , buzzer içiyordum aynı anda değil tabi farklı günlerde kalp atışını daha çok hızlandırıyor ne yalan söylüyom çok işe yaramasada ayakta tutuyordu ama artık içmiyorum sadece water break molasında su içiyorum .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekteb-i Sultani

quote:

Orijinalden alıntı: sleepless_darkpast

quote:

insanity programını bitirdikten sonraa p90x seni kesmeyebilir çünkü insanity olaganustu zor bı program. Ben p90x ın sonunu zar zor getırırken ınsanıty de yerlerde surunuyordum. (Sonucta ıkısını de bıtıremedım o ayrı)

Daha asıl olaya geçemedim.2. aya :) o bir bitsin de sonra bakarız. P90x te daha yoğun kas çalışmaları var.Hafif baktığım kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Light99

quote:

Video aralarında bir içecek reklamı var. Bu programı kullanırken bu tarz içecekleri kullananlar var mı? Enerji için falan bu programı yaparken bunları kullanmak gerekir mi acaba?

Ben hep burn , powerade , buzzer içiyordum aynı anda değil tabi farklı günlerde kalp atışını daha çok hızlandırıyor ne yalan söylüyom çok işe yaramasada ayakta tutuyordu ama artık içmiyorum sadece water break molasında su içiyorum .

Ben de içiyordum powerrade bu aralar kestim.Antreman sırasında ve sonrasında hızlı tüketilen karbonhidrat almak gerektiğini okudum.Tabi amaç kilo vermekse yine de alacağınız miktara dikkat etmek lazım.Videolarda 'shakeology' adı altında bir içecekten bahsediyor.Türkiye'ye getiriyorlar bildiğim kadarıyla yalnız 30 günlük bir shakeology paketi 400 tl gibi rakamlara satılıyor.

• arkadaslar yaklasık 3 haftadır yapıyorum + diet de yapıyorum aksam yemekleri salata ve asla yağlı yiyecekler yok hamur işleri yok asitli içecekler yok (meyve suları dahil) ama hala 1 gram kilo veremedim napacam lan başka
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

arkadaslar yaklasık 3 haftadır yapıyorum + diet de yapıyorum aksam yemekleri salata ve asla yağlı yiyecekler yok hamur işleri yok asitli içecekler yok (meyve suları dahil) ama hala 1 gram kilo veremedim napacam lan başka

Benim 44.günüm 3 kilo verdim 44 günde kilo olarak aynı olabiliriz fakat yağ yakılıyor ve çevrem baya inceldiğimi sölüyor gözle görülür değişim fazla olmayabilir .

• quote:

Orijinalden alıntı: Light99

quote:

Orijinalden alıntı: Bo0m3r

arkadaslar yaklasık 3 haftadır yapıyorum + diet de yapıyorum aksam yemekleri salata ve asla yağlı yiyecekler yok hamur işleri yok asitli içecekler yok (meyve suları dahil) ama hala 1 gram kilo veremedim napacam lan başka

Benim 44.günüm 3 kilo verdim 44 günde kilo olarak aynı olabiliriz fakat yağ yakılıyor ve çevrem baya inceldiğimi sölüyor gözle görülür değişim fazla olmayabilir .

abim ve arkadaşım da benle aynı anda başladı ben 95 kiloydum onlar 80 küsür... onlar diyet falanda yapmadı normal ne varsa yediler ama abim 3 arkadaş 3.5 kilo verdi yanılmıyorsam ki onların kiloları daha az benden yani vermeleri daha zor anlayamadım gitti valla

• 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.