Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben insanity ile 2 ayda yaklaşık 20 kilo verdim. bisiklette iyidir ama monoton. tek hareket ile olmaz bu iş. insanity videolarına baktıysanız vücudun her bölgesinin çok tempolu şekilde hareket ettirdiğinizi göreceksiniz. Şimdi 45 dk bisiklet mi yoksa insanity videolarından birisini mi tercih edersiniz. Ben olsam sabah insanity akşamda 40 dk bisiklet yaparım . Eğer bu seviyeye gelemediyseniz insanityi yapacak kondüsyona gelesiye kadar bisiklette idare edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Ben insanity ile 2 ayda yaklaşık 20 kilo verdim. bisiklette iyidir ama monoton. tek hareket ile olmaz bu iş. insanity videolarına baktıysanız vücudun her bölgesinin çok tempolu şekilde hareket ettirdiğinizi göreceksiniz. Şimdi 45 dk bisiklet mi yoksa insanity videolarından birisini mi tercih edersiniz. Ben olsam sabah insanity akşamda 40 dk bisiklet yaparım . Eğer bu seviyeye gelemediyseniz insanityi yapacak kondüsyona gelesiye kadar bisiklette idare edin

nekadar hızlı kilo verirsen okadar hızlı alırsın bunu her spor eğitmenine sorsan aynı şeyi söyler ve 1 ayda 10 kilo ( yani 3 günde 1 kilo ) sağlıksızdır
    ama muhtemelen çok kilolu biriydin o yüzden hızlı vermiş olabilirsin az kilolu kişilerde 2 ayda 5 kilo verebilirler örneğin ben 74 kiloyum eliptik bisikletle düşüyorum haftadan haftaya
    bu şekilde insanity en fazla ayda bana 3 yada 4 kilo kaybettirir

ama şunu söyleyeyim insanityde yaptım nizami ve tempolu orda akan ter çok iyi çok fazla ama
    eliptik bisiklet ile akan ter dahada fazla olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim halıya bi bardak su dökülmüşcesine ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Nisan 2013; 20:26:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: priestess

quote:

Ben insanity ile 2 ayda yaklaşık 20 kilo verdim. bisiklette iyidir ama monoton. tek hareket ile olmaz bu iş. insanity videolarına baktıysanız vücudun her bölgesinin çok tempolu şekilde hareket ettirdiğinizi göreceksiniz. Şimdi 45 dk bisiklet mi yoksa insanity videolarından birisini mi tercih edersiniz. Ben olsam sabah insanity akşamda 40 dk bisiklet yaparım . Eğer bu seviyeye gelemediyseniz insanityi yapacak kondüsyona gelesiye kadar bisiklette idare edin

nekadar hızlı kilo verirsen okadar hızlı alırsın bunu her spor eğitmenine sorsan aynı şeyi söyler ve 1 ayda 10 kilo sağlıksızdır.

Yavaş verirsende yavaşmı alıyorsun. e geri verdiğin kiloyu ha hızlı almışsın ha yavaş. geri aldıktan sonra ne anlamı var :)

Bunu büyük ihtimal bu mantar gibi biten kendine spor salonu diyen body salonları hocaları söylemiştir sana. öyle bir şey yok. Ben 113 kilodan 88e inip 4 ay ara verdim ve sadece 4 kilo aldım. üstelik yaşım 32. öyle 18 20 yaşlarında da değilim. 92 ile 1 nisanda tekrar başladım şu anda tekrar 88im. haziranın ilk haftası bitiyor insanity.

Yani bu sadece ve sadece senin hayat tarzınla alakalı bir şey. insanlar şöyle bakıyor olaya. Bir şeyi başarıyorlar rahatlıyorlar. tekrar başlıyorlar sağlıksız beslenmeye. Doğal olarak tekrar kilo alıyorlar.

Hızlı kilo verip hızlı almak gibi saçma bir şey olamaz. Bu kara kedi görünce saçını çek gibi halkın uydurduğu hurafeden başka bir şey değil.Sadece hızlı şekilde kilo verdikten sonra yaşamınıza dikkat edin. kilo verdim başardım diye sağlıksız beslenmeyin.

• quote:

quote:

nekadar hızlı kilo verirsen okadar hızlı alırsın bunu her spor eğitmenine sorsan aynı şeyi söyler ve 1 ayda 10 kilo ( yani 3 günde 1 kilo ) sağlıksızdır.

Spor zaten yaşamının bi parçası olması lazım o 20 kiloyu verdikten sonra bırakmak ve yediklerinize dikkat etmemek saçma olur zaten o yüzden niye o kiloları geri alsınki tekrar ?

• quote:

quote:

quote:

nekadar hızlı kilo verirsen okadar hızlı alırsın bunu her spor eğitmenine sorsan aynı şeyi söyler ve 1 ayda 10 kilo sağlıksızdır.

Yavaş verirsende yavaşmı alıyorsun. e geri verdiğin kiloyu ha hızlı almışsın ha yavaş. geri aldıktan sonra ne anlamı var :)

Bunu büyük ihtimal bu mantar gibi biten kendine spor salonu diyen body salonları hocaları söylemiştir sana. öyle bir şey yok. Ben 113 kilodan 88e inip 4 ay ara verdim ve sadece 4 kilo aldım. üstelik yaşım 32. öyle 18 20 yaşlarında da değilim. 92 ile 1 nisanda tekrar başladım şu anda tekrar 88im. haziranın ilk haftası bitiyor insanity.

Yani bu sadece ve sadece senin hayat tarzınla alakalı bir şey. insanlar şöyle bakıyor olaya. Bir şeyi başarıyorlar rahatlıyorlar. tekrar başlıyorlar sağlıksız beslenmeye. Doğal olarak tekrar kilo alıyorlar.

Hızlı kilo verip hızlı almak gibi saçma bir şey olamaz. Bu kara kedi görünce saçını çek gibi halkın uydurduğu hurafeden başka bir şey değil.Sadece hızlı şekilde kilo verdikten sonra yaşamınıza dikkat edin. kilo verdim başardım diye sağlıksız beslenmeyin.

senin kilonda biri için 10 kilo normal ozaman ben benim kilolarımda biriyle konuşuyorum sandım aramızda bir 15 yaşında bir cocuğun kilosu kadar fark var hocam 74 kiloyum
    benim kilolarıma gelince %50 den daha fazla yavaşlıcak zaten kilo vermen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Nisan 2013; 20:28:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: derwish34

quote:

quote:

nekadar hızlı kilo verirsen okadar hızlı alırsın bunu her spor eğitmenine sorsan aynı şeyi söyler ve 1 ayda 10 kilo ( yani 3 günde 1 kilo ) sağlıksızdır.

Spor zaten yaşamının bi parçası olması lazım o 20 kiloyu verdikten sonra bırakmak ve yediklerinize dikkat etmemek saçma olur zaten o yüzden niye o kiloları geri alsınki tekrar ?

insanların %90 ı spor yapacam sürekli diye bu işe giriyor ama 1 sene 2 sene bile devam eden bir insan sonrasında bırakabiliyor
    ölene kadar bırakmıcam diyorsa kilo amaz doğru

ama şuda var spordan evvel yediklerini yaşam biçimi bir kültür haline getirmedikçe formunuzu korumak mümkün değil yağlı yemeklerden %100 kaçmalıdır unlulardan şekerden çikolata kola dan kaçmalıdır
    yemek biçimini bu şekilde bir kültür haline getirirse bir insan spor yapmasada kilo almaz gündelik yaşamda zaten sağlıklı bir insan kalori veriyor hergün o yüzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Nisan 2013; 20:34:18 >

• Ben senin yerine olsam yine insanity yaparım. insanity bir tek kilo verdirmeye yaramıyor . 74 kilo isen ideal kilona ulaşasıya kadar sağlıklı ve en hızlı şekilde kilonu verirsin. ideal kilona ulaştıktan sonra zaten kilo vermen durur. Eğer yapmaya devam edersen kondüsyonun artar ve kasların iyice sıkılaşmaya başlar. Hatta arada bir yukarıda bahsettiğim strength veya upper body antrenmanını yaparsan da kas gelişimini hızlandırırsın. Bu sporda kas erimesi gibi bir şey olmaz. Çünkü kaslara body antrenmanları gibi yüklenmiyorsun. Kısaca kardiyo sağlıktır. :)

sana ilk dediğim gibi sabah insanity akşamda bisiklette vakit harcarım senin yerinde olsam. Bunun yararını orta yaşta çok hissedeceksin
  • quote:

Ben senin yerine olsam yine insanity yaparım. insanity bir tek kilo verdirmeye yaramıyor . 74 kilo isen ideal kilona ulaşasıya kadar sağlıklı ve en hızlı şekilde kilonu verirsin. ideal kilona ulaştıktan sonra zaten kilo vermen durur. Eğer yapmaya devam edersen kondüsyonun artar ve kasların iyice sıkılaşmaya başlar. Hatta arada bir yukarıda bahsettiğim strength veya upper body antrenmanını yaparsan da kas gelişimini hızlandırırsın. Bu sporda kas erimesi gibi bir şey olmaz. Çünkü kaslara body antrenmanları gibi yüklenmiyorsun. Kısaca kardiyo sağlıktır. :)

sana ilk dediğim gibi sabah insanity akşamda bisiklette vakit harcarım senin yerinde olsam. Bunun yararını orta yaşta çok hissedeceksin

Ben zaten 2 günde bir body yapıyorum 14 farklı dambıl hareketi ve günde 300 400 dambıl hareketi şınav mekik vs hariç tabi onlarda var
    hergünde kardio yapıyorum yediklerimede dikkat ediyorum yağlı hiç birşey yemiyorum şekerli birşey içmiyorum vs vs
    kas erimesi olmaz zaten body antremanı yapıyorum

Zaten eliptik bisikler ile kilo veriyorum insanitye ihtiyacım yok günden güne hafiflediğimi bile hissediyorum
    kondisyonumda eliptik bisikletle arttı fazlasıyla
    Bunları yaptıktan sonra okadar çok akan teri görünce bunlara değer olduğunu görmek haz veriyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Nisan 2013; 20:42:15 >

• teşekkürler :) bir sorum daha var. arada cardio recovery var ya. ben onu biraz gereksiz buldum. onun yerine plyo cardio veya pure cardio falan yapsam olur mu acaba.

@kettoplazmikretikulum @wampaa
  • dostum oda çok önemli bi bölüm bence yapmalısın çünkü yogaya benzeyen hareketler var ve kaslarını çalıştırırken dinlendiriyor, dayanıklılığını arttırıyor yani es geçmemen gerekir ve de eğer dediğin gibi yaparsan 2. ay sonlara doğru fiziksel ve ruhsal olarak bitkin düşersin 2. ayda da max recovery var ve yararını anlayabiliyorsun o programın :) @coldice
  • quote:

Orijinalden alıntı: kettoplazmikretikulum

dostum oda çok önemli bi bölüm bence yapmalısın çünkü yogaya benzeyen hareketler var ve kaslarını çalıştırırken dinlendiriyor, dayanıklılığını arttırıyor yani es geçmemen gerekir ve de eğer dediğin gibi yaparsan 2. ay sonlara doğru fiziksel ve ruhsal olarak bitkin düşersin 2. ayda da max recovery var ve yararını anlayabiliyorsun o programın :) @coldice

tamam teşekküler yapıcam onu da :)
  • daha önce aktif olarak hergün spor yapmayan birisi için birden bu insanitye başlamak hareketleri yaparken nizami aynısını yapamaya bilir
    ama yinede çok terletiyor
    aslında bende başlasam diyorum ama eliptik bisiklet aldım onu kullanıyorum bunu yapsam onu yapmayacam ikisini birden yapamayız çünkü eliptik bisiklet zaten başlı başına kardio ve çok terleten yoran bir alet
    videoda kağıda birşeyler yazıyorlar onlar ne acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Nisan 2013; 23:55:58 >
  • Fit test onlar.Sadece fit test videosunda yazıyorlar. takvimin arka tarafında yer alıyor. 2 haftada bir bazı temel hareketlerde ki artışları gözlemliyorsun. shaun t dig deeper videosunda başlamadan önce bir hafta bunu yapmanın yararı olacağını söylüyor. Diğer videolar gibi ağır değil.
  • Arkadaşlar 1 sene önce evdeki koşu bandımda 2 ayda 8 kilo verdim ayrıca

spor salonunada 2 ay gittim ceşitli şeyler calsıtım ama ne olduklaırnı bilmiyorum cok da ilgimi cekmiyor sadece vücudumu forma sokmak icin çalıstım

ve iyi bir durıuma geldim ailece sürekl et yiyoruz ara sıra kola tüketyorum bunun dısında seker cikolata günde 1 2 yanı sık dyebilirm yasım 25 boy .169

şuan klom da 75 civarı uzun süredr halı saha macı da yapmıyorum iyice yağlandım ve klo aldım

bu programın türkcesi var mıdır satılan br yer var mıdır ? ben yönlendirecek arkadasa cok tesekkur ederim

iş yogunlkugundan 16 sayfa gelinm,iş okuyamadım ...
  • Türkçeye pek gerek yok. Neyapıyorsa onu yapmaya çalışacaksın. satın almak istiyorsan orjinal veya illegal olarak sahibinden sitesinde satılıyor. illegal olarak indireceğim dersen neredeyse her torrent sitesinde var. googleden aratıp rahatlıkla ulaşabilirsin.
  • Arkadaşlar 12.günüm bugün bitti.Ağrılarım tamamen gittiği için 3 gündür akşamları 4 km koşu bandında koşuyorum.

13.gün Pure Cardiıo & Cardio Abs videoları var bu 2 video yu arka arkaya mı yapayım yoksa ara verip mi yapayım? ara verip vermemek fark eder mi ? Dayanabilirsem ara vermeden terimi soğutmadan vücut sıcakken yapayım diyorum.
  • Günlük ortalama kaç kalori yakarız bu programla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günlük ortalama kaç kalori yakarız bu programla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biraz önce 10. günü bitirdim. artık hareketleri rahatlıkla yapabiliyorum pek fazla zorlanma kalmadı vücudumun da yavaştan oturmaya başladığını görebiliyorum. bu program ve doğru bir beslenme ile daha fit bir vücuda sahip olmamak sanırım imkansız program bittikten sonra da p90x e başlayıp vücudu tam olarak oturtmak istiyorum. uzun bir serüven olacak umarım başarılı olurum
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.