Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

quote:

Orijinalden alıntı: marmix

quote:

bu program boy uzatır mı?

hayır, aksine boy uzamasını yavaşlatabilir

neden yavaşlatabilir?

Hocam boyunu uzatmaz ve uzamayı yavaşlatır. Nedeni daha önceki sayfalarda gerekçeleri ile açıklanmış. lütfen okuyun
  • quote:

quote:

quote:

quote:

neden yavaşlatabilir?

Hocam boyunu uzatmaz ve uzamayı yavaşlatır. Nedeni daha önceki sayfalarda gerekçeleri ile açıklanmış. lütfen okuyun

bakarım da cok sayfa var.genelde agırlık falan boy kısaltır diyorlar bunda agırlık yok(gercı en sonda var ama ben yapmayacagım) ondan bısı olmaz dıye dusundum

• quote:

Orijinalden alıntı: bario_gun7

3. haftayı bitirmek üzereyim. İlk haftayı gün aksatmadan bitirdim, ikinci haftada ise sınavlar dolayısıyla 2 gün ara verip normalde dinlenme olan günde diğer iki çalışmayı yaptım. İlk iki haftada 6 kilo verdim. 3. haftanın ortasına kadar hiç kilo vermedim, ardından yine sınavlar dolayısıyla iki günü atlamak zorunda kaldım, yine dinlenme gününde kalan iki çalışmayı yaptım (bugün dinlenme günü). Sizce neden artık kilo veremiyorum?

hocam terlemeler azaldımı sizde ona göre cevap verecegim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerinan1977 -- 26 Nisan 2013; 21:38:04 >
  • Hayır tamamen aynı.
  • quote:

quote:

ya yapmayın Allah aşkına neden yavaşlatsın boy uzamasını. ne alakası var. ağırlık çalışması bile boy uzamasını azaltmaz. çok yüksek ağırlıklarla halter çalışırısan evet boyun kısa kalır. ama ne body salonunda yapılan kas çalışması ne de insanity boy uzamasını yavaşlatmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerinan1977

quote:

Orijinalden alıntı: bario_gun7

3. haftayı bitirmek üzereyim. İlk haftayı gün aksatmadan bitirdim, ikinci haftada ise sınavlar dolayısıyla 2 gün ara verip normalde dinlenme olan günde diğer iki çalışmayı yaptım. İlk iki haftada 6 kilo verdim. 3. haftanın ortasına kadar hiç kilo vermedim, ardından yine sınavlar dolayısıyla iki günü atlamak zorunda kaldım, yine dinlenme gününde kalan iki çalışmayı yaptım (bugün dinlenme günü). Sizce neden artık kilo veremiyorum?

hocam terlemeler azaldımı sizde ona göre cevap verecegim

Yok hayır aynı seviyede terliyorum.
  • İlk başta suyu atarsınız,suyu atınca kilo vermeniz yavaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

İlk başta suyu atarsınız,suyu atınca kilo vermeniz yavaşlar

aynen öyle suyu atıyoruz fazla kilosu olanlar daha çabuk kilo verir su miktarı fazla oldugu için
  • Elinde tamamı olan varsa pm atabilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merbaha ben de insanity programına sahip olmak istiyorum elinde olan atabilir mi rica etsem? Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldice

quote:

quote:

ya yapmayın Allah aşkına neden yavaşlatsın boy uzamasını. ne alakası var. ağırlık çalışması bile boy uzamasını azaltmaz. çok yüksek ağırlıklarla halter çalışırısan evet boyun kısa kalır. ama ne body salonunda yapılan kas çalışması ne de insanity boy uzamasını yavaşlatmaz.

Sallıyor işte.Böylelerini aslında direk blocklayıp geçeceksin ama işte zaafıma geldi birde adama cevap verdim.

• Arkadaşlar bende Insanity Workout a başladım 6. gündeyim fakat videoları internetten teker teker bulmak çok zor .
    Banada hızlıca indirebiliceğim bi Torrent linkini atabilirmisiniz ?

Teşekkürler iyi forumlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremkskk123

Arkadaşlar bende Insanity Workout a başladım 6. gündeyim fakat videoları internetten teker teker bulmak çok zor .
    Banada hızlıca indirebiliceğim bi Torrent linkini atabilirmisiniz ?

Teşekkürler iyi forumlar :)

http://www.thinhtrinh.com/p90x/Shaun%20T%20Insanity/
  • Arkadaşlar konuyu lütfen isteklerde bulunarak kirletmeyelim. cevap verenler içinde söylüyorum. Sonuçta googleden aratınca çıkıyor indirebileceğiniz yerler.

Bir öneride daha bulunmak istiyorum. Spor monoton hal almaya başladı ise videoları bir üst versiyonu olan The Asylum vol1 ile değiştirebilirsiniz. Mesela

Pure cardio veya Max condition yerine Gameday

Plyometric Cardio Circuit veya Max Interval Plyo antrenmanları yerine Vertical Plyo

Recovery antrenmanları yerine de Relief antrenmanlarını yapabilirsiniz.

Bunlar aynı amaca hitap eden sadece tempoları değişik antrenmanlar.
  • 2.günü bitirdim simdi yürümekte zorlanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sorum var. ben 2 hafta önce başlamıştım. ilk hafta bitti ama sonra 1 hafta ara verdim yarın tekrar başlıcam. sizce 2.haftadan mı devam edeyim yoksa en baştan mı alayım.
  • takip
  • En baştan al bence hocam çünkü bende benzer bir durum yapmıştım uzun zamandır spor yapmadığım için ilk haftayı 2 kere yaptım yani ilkinde yavaş yavaş hamlık ağrılarını atmak için
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldice

arkadaşlar bir sorum var. ben 2 hafta önce başlamıştım. ilk hafta bitti ama sonra 1 hafta ara verdim yarın tekrar başlıcam. sizce 2.haftadan mı devam edeyim yoksa en baştan mı alayım.

Baştan al
  • Ben insanity yapmıyorum 30 40 dk eliptik bisiklet ( ayakta) hergün bunu yapıyorum süper kilo verdiriyor kan ter içinde bırakıyor süper bi kardio aleti insanity yapamazsanız bu aleti alın derim
    artık ayaklarımda alıştı 30 dkyı rahat geçirebiliyorum ve gün içinde çok zinde oluyorsun karın kasları bacak kasları gelişiyor hiisedebiliyorsun hergün 30 dk çalışmayla 2 ayda 5 kilo verilir rahat şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selimxsahinx -- 28 Nisan 2013; 19:29:44 >
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.