Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında bilerek cevap vermedim spora başlamanı bekledim. Yemekten önce veya sonra yaparsan nasıl etkiler olur bir kendin gör istedim. Yani başlamak için birinin cevap vermesini bekleme. Bence bu spora başlamadan önce sorulan sorular baştan insanı soğutuyor. yemek olayını da takma. Elinde ki imkanlar ile yaptığın bir diyet bu spor ile yine mükemmel sonuçlar verecektir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NefretZm

Aslında bilerek cevap vermedim spora başlamanı bekledim. Yemekten önce veya sonra yaparsan nasıl etkiler olur bir kendin gör istedim. Yani başlamak için birinin cevap vermesini bekleme. Bence bu spora başlamadan önce sorulan sorular baştan insanı soğutuyor. yemek olayını da takma. Elinde ki imkanlar ile yaptığın bir diyet bu spor ile yine mükemmel sonuçlar verecektir

+1
    hocam ben de dün yaptigim fit testi ile başladim.
    boy 173
    kilo125,6
    before after yapicam.
    ama ben bisi sorucam
    kickboxa gidersem insanity yapmali miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GökŞah

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

@GökŞah hocam gerçekten hemen hemen beslenme şeklimiz aynı ben sadece balığı hiç sevmediğim için balık yemiyorum ve ekmeğin tadını unuttum desem yeridir.Peki bi değişiklik oldu mu ? kilo da veya vücut ta sıkılaşma,kondisyon artışı vs.

Ben 4.gün sonunda 1 kilo vermişim bugün ilk haftam bitti kilodan ziyade daha önemlisi vücut sıkılaşmaya başlamış olacak ki 1 hafta öncesine kadar tam olan kemere bi delik daha açmam gerekiyor

@karasew vasilli hocam ilgin için teşekkür ederim.Yeşil çayı iyi hatırlattın yarın bi aktar a gidip yeşil çay mate çayı falan alayım

Hocanlm yeni gordum kusura bakma.programa baslayali on gun oldu iki bucuk kilo verdim.ve siniftan bir arkadasim senin yuzun falan inceldi dedi bana dun.bi de dun top oynadik normalde tikanmam gereken yerde sorun yasamadim.hocam baligi ton baligi olarak salatada da kullanabilirsiniz.deli su iciyorum ben bi de.gercekten olacak bu is yav.haftada bi gun izin ver yoksa krizler krizler

Rica ederim hocam.Balığın hiç bi türünü sevmiyorum ondan balık işi yaş dün yeşil çay aldım aktardan yeşil çay içmeye başladım.Kilo verdiğini görünce ve çevrenden şaşıran ifadelerle bakılınca ayrı bi motivasyon oluyor,en son 115 kiloyken görüştüğüm arkadaşlarla dün görüştüğümde ilk tepkileri OHA diğer yarın nerde oğlum oldu

Aynen haftada 1 gün izin vermezsem hamile kadın gibi aşeriyorum

• 6. gün bitti bende artık dinlenmeyi hak ettim sabah tartıldığımda 75.5 gördüm yani 5 günlük çalışmayla 1.5 kilo vermişim. Ayrıca normal programa 100 şınav ve 150 mekik eklemeye karar verdim ve bugün uyguladım. Programa başlamadan 30 dk önce mekik ve şınavları tamamlamıştım beni pek yormadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fitimaster

quote:

Aslında bilerek cevap vermedim spora başlamanı bekledim. Yemekten önce veya sonra yaparsan nasıl etkiler olur bir kendin gör istedim. Yani başlamak için birinin cevap vermesini bekleme. Bence bu spora başlamadan önce sorulan sorular baştan insanı soğutuyor. yemek olayını da takma. Elinde ki imkanlar ile yaptığın bir diyet bu spor ile yine mükemmel sonuçlar verecektir

+1
    boy 173
    kilo125,6
    before after yapicam.
    ama ben bisi sorucam

bu arada yaş 15.5

• quote:

quote:

quote:

+1
    boy 173
    kilo125,6
    before after yapicam.
    ama ben bisi sorucam

bu arada yaş 15.5

Yahu kardeşim, ne yapıyorsunuz siz bu kadar 125,6 kg

İnan şaşırıyorum bu kadar yüksek kiloları görünce ve üzülüyorum...

• Arkadaşlar merhaba 1. sayfadan itibaren okuyorum gelişmeleri gördükçe bende başlamaya niyetlendim ve video ları indirdim. Fakat takvimde cardio recovery yazıyor video da ise INSANITY.Cardio Recovery & Mix Recovery yazıyor. Bu yanlış bir videomu acaba? Birde aç karın ile yada yemekten 2 saat sonra yapın deniyor. Sabah erken kalkıp sadece su ile sporu yapsak olurmu? Mesela ben evden 8:30 da çıkmam gerekiyor. 7:00 de kalkıp 8 e kadar programı bitirsem. 15 dk da kahvaltı yapsam üzerine olur mu? pazartesi bir aksilik olmazsa başlıyorum ayrıntıları paylaşıcam.
  • Bu program ile günde ortalama kaç kalori yakabiliriz ? Ayrıca ben spora Haziran'da başlayacağım Ağustos sonuna kadar yapmayı planlıyorum sizce p90x mi yoksa bu program mı daha faydalı olur ? Tek amacım kilo vermek

• quote:

Anladım yemekten 1-2 saat önce yapmak daha mantikli geliyor başlayınca gorucem de her gün aynı saatte mi yapmak lazım yoksa kafama göre musait olunca mi yapsam ?

• Bak işte böyle ufak tefek detaylara takılma. Sen bir başla. sonradan senin hayat tarzına göre işler rayına otursun. Yok ben plan yapayım robot gibi şu vakitte yiyeyim şu vakitte sporumu yapayım dersen işler rayına oturmaz. Biraz serbest bırak kendini. Zaten zor bir spor iyice kasma.

Serbest bırak dediysem de vakit anlamında . Rejimini falan bozayım deme.
  • bende bugun baslıyorum.dıyetle 3kg verıyordum ayda ınsallah bunla beraber 4-4.5 olur.
  • 55.Gün'den sonra bıraktım.Diyetide cardioyuda vizeler varken olmuyor.

78-79 Kilodayım. Sınavlardan sonra 2.aydan tekrar başlarım.
  • 12 Kilo kadar verdim, azda olsa kaslı bir vücüt yaptık.

baklavalar belirginleşme aşamasına gelmiştiki bıraktım.

Yediklerinize dikkat edip aralıksız,kaçırmadan yaparsanız her türlü istediginiz kiloya ulaşırsınız.İyi bir vücüt içinse 2 ay yeterli degil.
  • bu program boy uzatır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hayalbaz93 -- 26 Nisan 2013; 18:20:27 >
  • 3. haftayı bitirmek üzereyim. İlk haftayı gün aksatmadan bitirdim, ikinci haftada ise sınavlar dolayısıyla 2 gün ara verip normalde dinlenme olan günde diğer iki çalışmayı yaptım. İlk iki haftada 6 kilo verdim. 3. haftanın ortasına kadar hiç kilo vermedim, ardından yine sınavlar dolayısıyla iki günü atlamak zorunda kaldım, yine dinlenme gününde kalan iki çalışmayı yaptım (bugün dinlenme günü). Sizce neden artık kilo veremiyorum?
  • yaş 19 boy 182 kilo 80 yaparsam bir zararını görür müyüm?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TayfunKurt

yaş 19 boy 182 kilo 80 yaparsam bir zararını görür müyüm?

teşekkürler.

hocam zararını görmezsiniz fakat sizin için p90x daha yararlı olur. zaten kilonuzda yok. kas ağrılıklı çalışmanız gerekir. insanity cardio ağırlıklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

bu program boy uzatır mı?

hayır, aksine boy uzamasını yavaşlatabilir
  • Bir kardiyo sporunun insana ne zararı olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmix

quote:

Orijinalden alıntı: Hayalbaz93

bu program boy uzatır mı?

hayır, aksine boy uzamasını yavaşlatabilir

neden yavaşlatabilir?
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.