Şimdi Ara

Insanity Workout (Çılgın Egzersiz Programı) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.077
Cevap
241
Favori
352.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karasew vasilli

quote:

Orijinalden alıntı: ottmn

Az önce 6.günümü bitirdim bu konuda bilgili arkadaşlara sorum spor dan sonra ne yemeli?

Mesela ben makarnayı çok severim yağsız,yoğurtlu makarna yememde bi sakınca var mı ? veya spor sonrası ne önerirsiniz ?

bana kalırsa makarnayı sossuz yedikten sonra yoğurt veya peynirli fark etmez..

akşam yemeklerini geç yeme yeşilliği yoğurdu eksik etme, yağsız ve hafif yemekleri tercih et.. tavuk göğsü, balık, mantar ilk aklıma gelenler..

Makarnayı sıfır yağlı yiyorum.

Sabah 2 adet kaynamış yumurta 1 kase yoğurt bazen yoğurt yerine peynir yiyorum ve saat 13:00-15:00 arası insanity takviminde yazan video ya başlıyorum.

Akşam yemeğim de saat 7 yi geçmiyor genelde.

Yemek leri zaten ayrı yaptırıyorum hemen hemen yağsız olarak ve ekmek siz yiyorum.

Hafta da 1 gün kendime izin veriyorum yoksa sürekli yemek yemek istiyorum çünkü vücut bi yerden sonra dayanamıyor.

Bi tanıdığım diyestisyene gitmişti onun diyetisyeni de aynı şekilde hafta da 1 gün kendine izin ver abartmamak kaydıyla istediğini ye demişti.

Yukarıda yazdığım şekilde (aradan insanity i çıkarıp koşu bandı ekleyelim) 37 kilo verdim.Esas sorum insanity nin özel beslenme programı var mı.?Yoksa aynen yukarıda yazdığım şekilde devam mı etmeliyim.?

• insanity nin yemek ile ilgili bişeyleri vardı sanırım ama ben hiç merak edipte bakmadım.. shakelogy diye bir içecekleri var onun reklamlarını görünce pek merak etmedim desem daha doğru olur. çok yeme ve sağlıklı beslen, eğer durumun elverişli ise besin miktarının yarısını proteinlerden oluştur.. bunları zaten biliyorsundur ama zaten hepsi bu :)

ben kabaca şu şekilde yapıyorum.. hazır besin yok(hamburger, pizza vs)..
    ekmek yok.. kola, tuz, şeker, çay yok, pirinç yok, tatlı yok (malesef arada kaçak olabiliyor)
    bol su içmeye çalışıyorum, saat 9 da ve 14 de bir kupa yeşil çay içiyorum.. sabah kahvaltıda ya yumurta yada süt+bebe bisküvisi.
  • 1. Switch Kicks: 10
    2. Power Jacks: 14
    3. Power Knees: 22
    4. Power Jumps:12
    5. Globe Jumps: 4
    6. Suicide Jumps:3
    7. Push-up Jacks: 3
    8. Low Plank Oblique: 8

ilk testim yeni basladım kondisyonum çok düşük farkındayım ama umarım daha iyiye gidicek zamanla!!!!
  • Ben insanity workout programı indirdim ama hangi saatlerde yemeklerden önce yada sonra mı yapmak daha mantıklı nasıl yapılması gerekir

Bide bu insantiy günlük yemek programı var mı ?
  • Çayın bu süreçte olumsuz bir etkisi var mı? sade kahve ve şekersiz çay gün içinde en çok tükettiğim içeceklerde çayın olumsuz bir etkisi varsa onu da azaltabilirim. Kahve için aynı şey söz konusu değil onsuz bir hayat düşünemem

Ben kahvaltıda ve bazen akşam yemeğinde kellogs special k yiyorum. Kırmızı olanının tadı çok güzel aynı zamanda da doyurucu. Krekerleri de ara öğünlerde tüketilebilir domates ve fesleğenli olanının tadı güzel
  • @GökŞah hocam gerçekten hemen hemen beslenme şeklimiz aynı ben sadece balığı hiç sevmediğim için balık yemiyorum ve ekmeğin tadını unuttum desem yeridir.Peki bi değişiklik oldu mu ? kilo da veya vücut ta sıkılaşma,kondisyon artışı vs.

Ben 4.gün sonunda 1 kilo vermişim bugün ilk haftam bitti kilodan ziyade daha önemlisi vücut sıkılaşmaya başlamış olacak ki 1 hafta öncesine kadar tam olan kemere bi delik daha açmam gerekiyor

@karasew vasilli hocam ilgin için teşekkür ederim.Yeşil çayı iyi hatırlattın yarın bi aktar a gidip yeşil çay mate çayı falan alayım
  • artık ben de varım bu serüvende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, kilo vermeniz 3. ve 4. haftadan sonra adam akıllı başlayacak. Şimdilik verdiğiniz kilolar; su kaybı ve iç organlarınızın üzerini kaplayan yağ tabakalarıdır. Evet, vücudun sıkılaştığı ve zinde olmanız doğrudur. Gerçi bu bile insanı motive ediyor. Dediğim gibi asıl değişikliği 3. haftadan sonra rahat rahat gözlemleyebilirsiniz... Herkese iyi çalışmalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: d33p3r

Arkadaşlar, kilo vermeniz 3. ve 4. haftadan sonra adam akıllı başlayacak. Şimdilik verdiğiniz kilolar; su kaybı ve iç organlarınızın üzerini kaplayan yağ tabakalarıdır. Evet, vücudun sıkılaştığı ve zinde olmanız doğrudur. Gerçi bu bile insanı motive ediyor. Dediğim gibi asıl değişikliği 3. haftadan sonra rahat rahat gözlemleyebilirsiniz... Herkese iyi çalışmalar...

Kilo vermeye yeni başlayanlar için dediğin doğru hocam ama ben yaklaşık 7 aydır sürekli olarak kilo verdiğim için ben sıvı kaybı olayını geçeli epey oldu XXXL(YAZMASI BİLE KORKUNÇ GELİYOR Kİ GERÇEKTEN GİYİYORDUM )giyerken şimdi XL kıyafetine göre L beden giyiyorum

• Arkadaşlar şimdi takvime ve videolara göz gezdirdim ancak "12 - Insane Abs" ve "13 - Max Interval Sports Training" isimli videoların karşılığı takvimde yok
  • Takvimin hemen altında bir yazı olması lazım

@ottmn

Yeni başlayacak veya başlamış arkadaşlar öncesi ve sonrası için fotoğrafları çekmeyi unutmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NefretZm -- 24 Nisan 2013; 13:43:58 >
  • @NefretZm teşekkürler,gözümden kaçmış
  • Senin için geçerli değil bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justd33p3r -- 24 Nisan 2013; 14:54:24 >
  • Programla beraber, günde 5 km yürüyüş yapsak ne derece faydalı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: hadi123

Programla beraber, günde 5 km yürüyüş yapsak ne derece faydalı olur

Programa daha önceden göz attınız mı hocam ? İlk hafta dediğiniz olayı yapmanın imkanı yok ama ikinci haftadan itibaren yapabilirsin kanımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

Programa daha önceden göz attınız mı hocam ? İlk hafta dediğiniz olayı yapmanın imkanı yok ama ikinci haftadan itibaren yapabilirsin kanımca.

İncelemedim henüz programı, yazın başlamayı düşünüyorum. Planım önce 5 km tamamlamak ardından yarım saat sonra programı yapmak,becerebilir miyin bilmiyorum tabi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Livermorium

quote:

İncelemedim henüz programı, yazın başlamayı düşünüyorum. Planım önce 5 km tamamlamak ardından yarım saat sonra programı yapmak,becerebilir miyin bilmiyorum tabi

Aslında biraz dirence & yaşa falan bağlı ama o dediğinizin oluru yok.

• Yapabilirsen faydalı olabilir.Ancak program epey yoruyor zaten.Tavsiye etmem.
  • Ben hergün okula gidip geliyorum toplam 6 km falan 4,30 gibi evde olup 8 civarı programı yapıyorum aşırı bir zorluk gelmiyor sadece yapmadan önce biraz isteksizlik oluyor o kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyndra

Ben insanity workout programı indirdim ama hangi saatlerde yemeklerden önce yada sonra mı yapmak daha mantıklı nasıl yapılması gerekir

Bide bu insantiy günlük yemek programı var mı ?

Gören olmadı galiba

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.