Şimdi Ara

İNSAN SARRAFI NASIL OLUNUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
4.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birisine bakar bakmaz ne olduğunu anlıyorlar.
    bu içten gelen şeymidir,yetenekmidir,zamanla oluşan durummudur.
    insan sarrafı nasıl oluyorlar,bir kişiye bakınca hemen anlıyorlar

• ben bir insanın giyimine kuşamına ve söylediği birkaç cümleye bakıp hemen onun hakkında bilgi sahibi olabiliyorum..
  • zamanla oluşan bi kavramdır yalnız içten gelen bi yetenekte vardır
  • Birisine çok güvenip arkanı döndükten sonra sana dayarsa anlarsın.
  • insanlarla iç içe olarak,

• Çok insan tanıman lazım. Peşin hükümlü olmaman lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

insanlarla iç içe olarak,

Yorum sakat
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nasıl Zengin Olunur?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çok insan tanıman lazım çok dost kaybetmen lazım
  • tipine bakarak kimin ne oldugunu kolayca cıkarabilirim bu biraz icgudu birazda geçmiste olan tecrubelerime dayanıyor.
  • tip+giyiniş+konuşma zaten insan hakkında bilgi verir artık bende öle birşey olmuşki ailesinin sosyal ve ekonomik özelliklerine kadar herşeyi anlıyorum
  • Tipe tam güvenmemek lazım sohbet etmek gerekiyor.
  • Benim babam insan sarrafı (olduğunu iddia ediyor). Yarın soracam bakalım nasıl olunuyormuş. Cevabı buraya yazarım.
  • Benim bildigim insan sarrafı bi arkadaş vardı. yaşı 37 hep ben insan sarrafıyım derdi, dün akşam bana geldi birine kefil olmuş borcu buna takıp tası taragı toplayıp kaçmış, bu adamı nasıl buluruz diye sordu bana. ben insan sarrafı diye önce insan olana derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: k a m i l

ben bir insanın giyimine kuşamına ve söylediği birkaç cümleye bakıp hemen onun hakkında bilgi sahibi olabiliyorum..

aynen... zamanla da bunu teyidini ediyorum... en doğrusu zamandır ama hiç yanılmıyorum...

Birde insan sarrfı deyince nedense hep Beyazıt Sahaflar çarşısı geliyor aklıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 3 Mart 2009; 0:52:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Koray_Aykut

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

insanlarla iç içe olarak,

Yorum sakat

senin hayatın sakat.
  •  İNSAN SARRAFI NASIL OLUNUR
  • giyinişe bakarım diyen arkadaşkarı kııyorum bu iş giyinişle olmaz giyinmek maddiyatla direk alakalıdır o yüzaden giyinmeden insa sarraflığı olmaz hatta bir çok hırsız ve dolandırcıda insanlar ilk giyime bakıyor diye artık çok şık ve çok güzel giyinip işlerini daha rahat hallediyo o yüzden ggiyinme işini geçin.
  • işin özü şu

az konuşan adamdan zarar gelmez

ama cok konuşan yeni gördüğü bir insanla kırk yıllık dost sohbeti yapan yalaklık yapan sürekli sırıtan herşeyi bildiğini sanan adamdan hayır gelmez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: NİTROUS666

işin özü şu

az konuşan adamdan zarar gelmez

ama cok konuşan yeni gördüğü bir insanla kırk yıllık dost sohbeti yapan yalaklık yapan sürekli sırıtan herşeyi bildiğini sanan adamdan hayır gelmez..

+1. Uyuz oluyorum şu yılışık insanlara. Kardeşim seninle daha yeni tanışmışısz. Kimsin nesin hiç bilmiyorum ama el şakaları, yılışmmalar, durmadan konuşmalar filan.. Hiç hoşlanmıyorum. Akraba ortamında filan bi kaç kere başıma geldi bu durum. Eve dönünce ilk işin telefon numaralarını silmek ve messenger'dan engellemek oluyor.

• tecrübe (hayat boyu yenilen kazıkların tümü)

öngörü
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.