< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İnsan mükemmel bir varlık değil ki.
|
Orasi tikanma noktalari. Biraz daha zorlarsan inanmiyorsan saygi duy diyerek kufurler baslayacak
![]() |
Tanrı gibi ol deyince olduran böyle bir evreni yaratan varlık Zopik yoksa nasıl var oldu?
Bu güçteki bir varlığın kendi kendine var olması imkansız. Olsa olsa Zopik yaratamıştır onu. |
Yaş ortalaması 12 olan bir forumda, bu tür konuları konuşusanız, inandıgınız degerlere saldırılar olabileceğini hesaba katmanız gerek. En begenilen yorumlara bakınca ne kadar ahlaksız, terbiyesiz ve şeref yoksunu insanların oldugunu goreceksiniz. O yuzden bırakın isteyen istedigine inansın. Kurban olsunlar Allaha da, inananların tırnaklarına da bu varlıklar.
|
İnsan diye bir canlı var.Ayrıca birçok canlı türü daha var.Peki bunlar nasıl oluşmuş.Bir Tanrı,tüm özellikleriyle,yetenekleriyle,içgüdüleriyle birlikte yoktan mı var etmiş bunları.Bak şu yıldız var ya.Onun yörüngesinde,bu yıldıza şu kadar uzaklıkta yaşamaya uygun bir gezegen oluşacak,ben de buraya canlılar yerleştireceğim mi demiş.Şurada 200 aslan var olsun demiş,orada o aslanlar yoktan var olmuş.Şurada 5000 bufalo var olsun demiş,o bufalolar yoktan var olmuş.Şurada 10.000 zebra oluşsun demiş,o zebralar yoktan var olmuş.Var mı aranızda yoktan var edilen bir canlı türünü gören?Ben görmedim.Gören varsa söylesin böyle bir olayı.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HADO77 -- 8 Kasım 2017; 19:25:27 > |
|
|