Şimdi Ara

İnşallah Caner erkin gitmez

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ocak ayında transferi mümkün olan yıldızlar:
    Kaynak: http://www.sporhd.com/galeri/86/ocak-ayinda-transferi-mumkun-yildizlar.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Aradesh

Gitsin yabanci bek sart. Yedek kala kala tayfasiyla hocayi gonderecekler yine
    bugün bi yerde okudum 2.8 yıllık 15 binde maç başı istiyomuş eğer bu doğruysa defolup gitsin gökhan gönül bile 1.7 yıllık 10 bin maç başına oynuyor caner kim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jersey Devil

Saatli bomba ,gitmeli
    Aslında iyi oyuncu ama çok lakayıt davranıyor. Topu tehlikeli bölgede saçma bir şekilde kaptırıyor sanki o kaptırmamış gibi geri dönmüyor filan. Bir kaç kez bindiriyor, topu atmadılar mı küsüyor. Bu sorunlarını aşarsa çok iyi oyuncu.

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

bugün bi yerde okudum 2.8 yıllık 15 binde maç başı istiyomuş eğer bu doğruysa defolup gitsin gökhan gönül bile 1.7 yıllık 10 bin maç başına oynuyor caner kim

Hatırladığım kadarıyla yenilenen sözleşmelerde maç başlarını kaldıracaktı yönetim. Zaten sezon başındaki transferlerin çoğunda da kaldırmıştı (daha doğrusu sadece galibiyet ve bererlikte maç başı var artık)

Eski çağlarda ejder, kaplana denk görülen tek yaratıktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Ürek İyi Adamdı Ya
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Gökhan benim bildiğim 2.4 alıyor.2.2 gibi anlaşılacak bence.gitmeli diyorsunuzda o çaptaki oyuncuyu 6-7mden aşağı alamayız boşuna bonservis verileceğine anlaşılmalı ve kenara çekilip kendine gel takıma maç içinde zarar veriyorsun bu hareketlerinle denmeli.mental sorunlarını hallederse sıkıntısı yok kalite olarak.

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Hatırladığım kadarıyla yenilenen sözleşmelerde maç başlarını kaldıracaktı yönetim. Zaten sezon başındaki transferlerin çoğunda da kaldırmıştı (daha doğrusu sadece galibiyet ve bererlikte maç başı var artık)

Alıntıları Göster
    oynadıgı takdirde van persie yi en iyi besleyecek adam

• kürdo ne la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enthris

oynadıgı takdirde van persie yi en iyi besleyecek adam

Alıntıları Göster
    Kesinlikle kalmalı ki Caner'e talip olabilecek Avrupa kulüpleri bizden daha fazla maaşı kolay kolay vermez. İlla ki Avrupa'da oynama hedefi varsa gider ama bence biraz zam ile kalacaktır.

PSN ID : relevantname
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiritreader

Kesinlikle kalmalı ki Caner'e talip olabilecek Avrupa kulüpleri bizden daha fazla maaşı kolay kolay vermez. İlla ki Avrupa'da oynama hedefi varsa gider ama bence biraz zam ile kalacaktır.

Alıntıları Göster
    caner olmasa rvpnin kaç golü yoktu, yapmayın etmeyin her oynadığı maçta rvpye kaç pas atıyo..

Orijinalden alıntı: FiveSeveN

caner olmasa rvpnin kaç golü yoktu, yapmayın etmeyin her oynadığı maçta rvpye kaç pas atıyo..

Alıntıları Göster
    adam türk diye ezmediğiniz kalmadı. yabancı olsaydı 3m verip yenileyin derdiniz böyle bir bek için. Canerin aynısını yabancı olarak getirtsek en az 7-8m bonservis 3-3.5 ta maaş vermemiz gerekirdi.

2-2.5 verilsin yenilensin haketti son 3 yılda

Orijinalden alıntı: Shinku

adam türk diye ezmediğiniz kalmadı. yabancı olsaydı 3m verip yenileyin derdiniz böyle bir bek için. Canerin aynısını yabancı olarak getirtsek en az 7-8m bonservis 3-3.5 ta maaş vermemiz gerekirdi.

2-2.5 verilsin yenilensin haketti son 3 yılda

Alıntıları Göster
    Caner'i beğenmeyenleri anlamıyorum. Caner'e vereceğiniz paralara Caner ayarında bir sol bek söylesenize bana arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Caner'i beğenmeyenleri anlamıyorum. Caner'e vereceğiniz paralara Caner ayarında bir sol bek söylesenize bana arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Caner kalitesinde ki bir sol bek 15 milyon eurodan başlar bu adam çoğu bek gibi orta açma özürlüsü değil sağlam orta açıyor.
    Türk ordusunda en seçme ve kahraman unsur daima Kastamonu, Çankırı, Taşköprü, Tosya ve havalisinde yetişen neferlerdir. Niçin? Çünkü buradaki Türkler Orta Asya’dan nasıl geldilerse öyle kalmışlar, hiç karışmamışlardır. Savaş meydanlarında yüzde hesabıyla en çok şehit düşenler de bunlardır. Halbuki Kastamonu ve civarı köylüsü ne gösterişsiz mahluktur. Demek ki Türk vatanı için kendisini harcayan hep Türkler olduğu gibi en sakınmadan harcayanlar da en karışmamış Türkler oluyor. Nihal Atsız
  • quote:

Alıntıları Göster

Alıntıları Göster
    Bizim taraftarın git gide kafayı yediğinin kalitesinin diğer takım taraftarlarından hiçbir farkının olmadığını gösteren en net konulardan biri olmuş bu.Yabancı seviciliğinin bizim taraftar arasında da pik yapmaya başlamış.Yabancı olsun çamurdan olsun yerli olsun defolsun gitsin anlayışı oturmuş belli.

Adam yerli diye edilmedik hakaret kalmamış,çeteci denmiş paragöz denmiş neler neler denmiş el insaf.Çetecilik yapar gönderir diyorsunuz da adama Pereira çetecilik yapıp göndermek istiyor olmasın ters düşünce ile?

Vitor Pereira Topal ve Caner'e sene başında takmıştı.Topal'ı bitirmeye çalıştı ama Topal saha içinde de dışında da formayı kapmasını ve mesajı vermesini bildi.Zorla formayı geri aldı.Caner'i ise bitirmeye çalışıyor.Elinde Türkiye Liginin en iyi oyuncularından biri varken bundan yararlanmak yerine ben defansif bek tercih ederim diye konuşuyor teknik direktör.Caner gibi adamı zor bulursunuz.Caner Avrupada rahat çoğu yerde oynar.Takımı sahiplenmiş mental eksiği dışında Fenerbahçe için yeterli ve fazla bir isimdir.

2.8 milyon euroya fazla denmişSizin Brezilyalı Yaya Toureniz Souza 2.5 söğüşlerken bir şey olmuyor da yılların emekçisi taş gibi bek Caner 2.8 olunca mı hemen paranın lafını ediyorsunuz?Helali hoş olsun.

Rezalet cidden taraftarımızın düşünceleri üzücü.Bu yabancı hayranlığının suyu çıktı.Bir oyuncu iyiyse veya kötüyse değerlendirilir pasaportuna göre değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Bizim taraftarın git gide kafayı yediğinin kalitesinin diğer takım taraftarlarından hiçbir farkının olmadığını gösteren en net konulardan biri olmuş bu.Yabancı seviciliğinin bizim taraftar arasında da pik yapmaya başlamış.Yabancı olsun çamurdan olsun yerli olsun defolsun gitsin anlayışı oturmuş belli.

Adam yerli diye edilmedik hakaret kalmamış,çeteci denmiş paragöz denmiş neler neler denmiş el insaf.Çetecilik yapar gönderir diyorsunuz da adama Pereira çetecilik yapıp göndermek istiyor olmasın ters düşünce ile?

Vitor Pereira Topal ve Caner'e sene başında takmıştı.Topal'ı bitirmeye çalıştı ama Topal saha içinde de dışında da formayı kapmasını ve mesajı vermesini bildi.Zorla formayı geri aldı.Caner'i ise bitirmeye çalışıyor.Elinde Türkiye Liginin en iyi oyuncularından biri varken bundan yararlanmak yerine ben defansif bek tercih ederim diye konuşuyor teknik direktör.Caner gibi adamı zor bulursunuz.Caner Avrupada rahat çoğu yerde oynar.Takımı sahiplenmiş mental eksiği dışında Fenerbahçe için yeterli ve fazla bir isimdir.

2.8 milyon euroya fazla denmişSizin Brezilyalı Yaya Toureniz Souza 2.5 söğüşlerken bir şey olmuyor da yılların emekçisi taş gibi bek Caner 2.8 olunca mı hemen paranın lafını ediyorsunuz?Helali hoş olsun.

Rezalet cidden taraftarımızın düşünceleri üzücü.Bu yabancı hayranlığının suyu çıktı.Bir oyuncu iyiyse veya kötüyse değerlendirilir pasaportuna göre değil.

''Vitor Pereira Topal ve Caner'e sene başında takmıştı.Topal'ı bitirmeye çalıştı ama Topal saha içinde de dışında da formayı kapmasını ve mesajı vermesini bildi.Zorla formayı geri aldı.Caner'i ise bitirmeye çalışıyor.''

konu vitor pereira olunca yalan ve iftira dolu mesajlar atmakta hiç çekinmiyorsun,şu yukarıda yazdığının mantıklı bir açıklaması yok,arkadaş bu pereira sana ne yaptı da adama iftira atacak kadar nefret ediyorsun?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elder Wand

Bu yazılanların altına imzamı atarım bu adam serbest bırakılırsa Alex ten sonra en çok üzüldüğüm futbolcu olur, Hasan Ali de iyi sol bek ama bir Caner etmez, geçen maç örneğin girdi hemen asist yaptı Hasan da bu özellik pek yok daha defansif bir oyuncu

• Gerekirse 3 milyon yuro versinler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.