Şimdi Ara

İnglizcem yetmedi yardım edebilcek var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

I apologize that you are not completely satisfied with your purchased content. Our current policy is that we do not offer refunds, although we do sometimes make one-time exceptions to that policy.

There is a record of a refund on your account, so I am sorry to say that I cannot assist you with this refund or complete any future refund requests.

For some handy tips on how to choose the right champion or skin please visit this Knowledge Base article:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/20808053-choosing-the-right-champion

Please let me know if you have any other questions or concerns.

Best of luck on the Fields of Justice.

Charge!!

Reicht

tam olarak ne demek istemiş arkadaslar ?

• Önceden refund yapmışsın zaten, bir daha yapamayacağını söylemişler. Verdiği linkte champion veya skin alırken doğru tercihi yapmana yardım etmesi içinmiş.

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Önceden refund yapmışsın zaten, bir daha yapamayacağını söylemişler. Verdiği linkte champion veya skin alırken doğru tercihi yapmana yardım etmesi içinmiş.

tesekkurler

Eğer tamamen satın alınan içerik memnun olmadığını özür dilerim. Bizim mevcut politika bazen bu politikanın bir zamanı istisnaları olun her ne kadar biz para iadesi sunuyoruz kalmamasıdır.

Orada hesabınıza geri ödeme bir kaydıdır, bu yüzden ben bu iade ile size yardımcı veya gelecekteki herhangi bir iade talepleri tamamlamak olamaz söylemek üzgünüm.

Sağ şampiyonu veya cilt seçmek için nasıl bazı kullanışlı ipuçları için bu Knowledge Base makalesine bakın:
    https://support.leagueoflegends.com/entries/20808053-choosing-the-right-champion

Başka bir sorunuz veya endişeniz varsa bana bildirin.

Adalet Fields İyi şans.

Şarj!

Zekânı test etmek için buraya tıkla.

• şampiyon veya skinini geri vermede rekorun varmış. adamda yeter lan demiş sana, diye anladım yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir

Orijinalden alıntı: Nicholai Hel

Selamlar Summoner,

Eğer tamamen satın alınan içerik memnun olmadığını özür dilerim. Bizim mevcut politika bazen bu politikanın bir zamanı istisnaları olun her ne kadar biz para iadesi sunuyoruz kalmamasıdır.

Orada hesabınıza geri ödeme bir kaydıdır, bu yüzden ben bu iade ile size yardımcı veya gelecekteki herhangi bir iade talepleri tamamlamak olamaz söylemek üzgünüm.

Sağ şampiyonu veya cilt seçmek için nasıl bazı kullanışlı ipuçları için bu Knowledge Base makalesine bakın:

Adalet Fields İyi şans.

Şarj!

Sağ şampiyonu seçmek önemli tabi.

• Önce sağdakini sonra soldakini sonra tekrar sağdakini seçin ve cildinizi de 40 faktörlü bir güneş yağı kremi ile koruyun. Sıcaklar geldi, pişik olur oranız buranız.

Adalet Alanları İyi Şans

ŞARJ OLALIM!

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isyourmotherhome

quote:

Selamlar Summoner,

Adalet Fields İyi şans.

Şarj!

Aynen,sion seçmemeliyiz mesela. Adam ölü. Sağ şampiyonu seçmek her zaman önemlidir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Silkroad Misafiri

quote:

Orijinalden alıntı: Isyourmotherhome

quote:

Selamlar Summoner,

Adalet Fields İyi şans.

Şarj!

Aynen,sion seçmemeliyiz mesela. Adam ölü. Sağ şampiyonu seçmek her zaman önemlidir

Sion zaten ölümsüz şampuan değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum daha fazla adamlara cevap yazma bak ben gelecekten geliyorum

2. yazacakları

My apologies, unfortunately there’s a limit on how many items we can refund, and we have refunded the most we were able. I understand your frustration but as the refund process has already been completed I cannot provide you with another exception.

We do provide previews for skins and champions in our announcements section and our Champion Spotlight videos. If you are having trouble with a champion I suggest searching for a guide or trying builds in custom games or in Co-Op vs AI. Our Champion Rotations are also a great way to try out a champion and see if they are to your liking. If you feel a champion is a little weak or too strong, remember we patch frequently with balance adjustments. If you have some suggestions on changes you think a champion should have we have our champion feedback forum for ideas just like these.

NA Champion Feedbackhttp://NA.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=4
    EU West Champion Feedbackhttp://euw.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=7
    EU Nordic & East Champion Feedbackhttp://eune.leagueoflegends.com/board/forumdisplay.php?f=7

3. yazacakları

My apologies for your frustration, I can understand your position. Unfortunately, at this time policy prevents me from granting your request. I apologize for any inconvenience.

I’m sorry, but in this case I cannot process your request. Please let me know if you have any further questions or feedback.

4. yazacakları

Greetings Summoner,

I as I have stated before I can not grant you another refund. Due to you already being granted a refund. If you had another issue please let me know and I would love to assist you. I apologize for the inconvenience that this has caused you. If you have any other questions or concerns please let me know.

Sincerely,

5. yazacakları

Greetings Summoner,

Our current policy is that we do not offer refunds, although we do sometimes make one-time exceptions to that policy. There is a record of a refund on your account, so I am sorry to say that I cannot assist you with this refund or complete any future refund requests. I apologize for the inconvenience that this has caused you. If you have any other questions or concerns please start a new support case.

Sincerely,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.