Şimdi Ara

YA BİRİ YARDIM ETSİN NE YAPICAM!? [CİDDİ KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 4 kisilik grubum var.arkadaşım eskiden hoşlandığım kız (uzun süredir konuşmadık bana arkadas kalalim demisti) ve arkadaşlarıyla takiliyor. o onlarla ogle aralari takiliyor falan bende kalan 2 arkadasla takiliyorum onlarla konusmuyoruz.
    yarin ogle arasi sadece o arkadasim var o 2 arkadasim yok. Sizce takilayim mi ? takilsamda kizla konusamayacagim zaten oyle ayakta durcam cunku kizi gorunce soyleyecek bisey bulamiyorum strese giriyorum yardim edin lutfen ne yapayim

not: kiz bana kizgin falan degil sadece aramiz soguk.kizi gorunce strese giriyorum konuscak bisey bulamiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pet Shop Boys -- 5 Kasım 2014; 19:26:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer duygusal bir his beslemiyorsan o olmadanda olur diyorsan ,çokda fazla ikili diyaloglara girmene hiç gerek yok sen iletişim kurmaya çalıştıkca seni takmayacaktır.eğer onu ölümüne seviyorum diyosanda sonuna kadar mücadele et sabır göster vazgeçme

Orijinalden alıntı: elektronikci_71

eğer duygusal bir his beslemiyorsan o olmadanda olur diyorsan ,çokda fazla ikili diyaloglara girmene hiç gerek yok sen iletişim kurmaya çalıştıkca seni takmayacaktır.eğer onu ölümüne seviyorum diyosanda sonuna kadar mücadele et sabır göster vazgeçme

hocam kizdan zerre hoslanmiyorum. 3 kiz 2 erkek oluyoruz onlarla takilirsam ama iste o kiz var

• UP
  • bence başka biri için kendini kasma yani sonuç oalrak o kız senden üstün değil. bu şekilde düşün. ortamlarında da seni istemiyolar gibi bi durum yoksa ogit takıl yanlarına o kızla konuşmaasanda olur. kendin ol sen

Orijinalden alıntı: pavlovunköpeği

bence başka biri için kendini kasma yani sonuç oalrak o kız senden üstün değil. bu şekilde düşün. ortamlarında da seni istemiyolar gibi bi durum yoksa ogit takıl yanlarına o kızla konuşmaasanda olur. kendin ol sen

sagolun hocam rahatladim az da olsa oyle yapcam

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.