Bildirim
3DS MAX TÜRKÇE YAMA YOKMU İNGİLİZCESİNİ NASIL ÖĞRENECEM YARDIM EDİN
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

Giriş
-
Arkadaşım bildiğim kadarıyla Türkçe yaması yok 3ds Max'in. Ama inan öğrenmedeki sorun kesinlikle Türkçe veya İngilizce olması değil. Max çok kapsamlıdır, insanın ömrünü yer. Modelleme, texture, ışık, kamera, animasyon ve render hepsi kendi başına ayrı bir kitap konusudur. Hevesini kırmak gibi olmasın ama en az teknik düzeyde dil öğrenmeden zor. Dilin gerekliliği, programa hakimiyet ve yabancı kaynaklardan faydalanma açısından önemli. Hepsi bir yana asıl önemli olan öğrenme isteğin ve azim. Bu oldukça korkma, dili de öğrenirsin, Max'i de. Kolay gelsin......... -
photoshobun türkçesini kendi başıma öğrendim ama bu ingilizce -
Bu tür programları hirbir zaman Türkçe öğrenmeye çalışma. Bir gün bir firma da işe girdiğinde önüne İngilizce 3Ds Max ve Photoshop koyarlar. Çuvallarsın. Her zaman orjinal diliyle öğren. Ayrıca internette eğitim cd'leri mevcut. İndir bir tanesini izle-öğren. Temel İngilizce bilmen yeterlidir. Ayrıca kenarda çeviri programı bulundur. Bilmediğin sözcükleri program ile çevirirsin. Ne işe yaradığını kavrarsın. Onun için Türkçe yama tavsiye etmiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: Superdeve
Bu tür programları hirbir zaman Türkçe öğrenmeye çalışma. Bir gün bir firma da işe girdiğinde önüne İngilizce 3Ds Max ve Photoshop koyarlar. Çuvallarsın. Her zaman orjinal diliyle öğren. Ayrıca internette eğitim cd'leri mevcut. İndir bir tanesini izle-öğren. Temel İngilizce bilmen yeterlidir. Ayrıca kenarda çeviri programı bulundur. Bilmediğin sözcükleri program ile çevirirsin. Ne işe yaradığını kavrarsın. Onun için Türkçe yama tavsiye etmiyorum.
haklısın ama ingilizcem hiç yok zor olur eğitim cd si olarak link verebilirmisin -
Özel Mesaj(PM) kutunuzu kontrol edin. -
aldım mesajı -
maxin türkçesi yok.çünkü çok kapsamlı ve zordur.
kendi başınıza asla öğrenemezsiniz.bi yerde okumuştum 10.000 yakın komut ve parametresi var.
kendi kendinize öğrenebilirmisinizphotoshop gibi basit değil
-
-
quote:
Orjinalden alıntı: KartezyeNX
Google de arat bu siteleri : dersvar, tr3d, 3d sınıfı, 3d imparatorluğu... Buralara üye olursun her konuyla ilgili sürüyle video eğitim dersi var. Kolay gelsin... -
aratacam
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X