Şimdi Ara

ingiltere'de hangi hat?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
19.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bir dahaki hafta ingiltere gideceğim. ingilterede sadece internet paketi olan bir hat almak istiyorum. istanbuldaki yakınlarımla whatsapp ve viberdan konuşmak istiyorum. sizce hangi hat ve tarife uygun olur. bilgisi olan birisi paylaşırsa çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadasim O2 kullaniyordu.İngilterenin aveasi.Ucuz fakat cekimi pek iyi degil.İnternet sitesine bir goz atmanizi tavsiye ederim.

• three. pay as you go al. 1gb internet 5 pound...

• quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Arkadasim O2 kullaniyordu.İngilterenin aveasi.Ucuz fakat cekimi pek iyi degil.İnternet sitesine bir goz atmanizi tavsiye ederim.

O2 ingilternin aveasi degil turkcellidir sahsen kac sene orda yasadim tecrubeyle sabit her yerde de takir takir ceker ki 4 operatorden 2. siradaki orange ve 4. siradki tmobile birlesmeden once pazar lideriydi... yalan yanlis bilgi vermeyelim insanlara. arkadasin sorusuna gelirsej three mantikli bncede ingilterde three disindada bircok sanal operator var onlara da bi bak derim ayriyaten
  • o zaman ben.hoc kasmayayim three alayim 1gb bana yeter artar. kapsamasi nasil acaba? london manchester ve york'a gidicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Arkadasim O2 kullaniyordu.İngilterenin aveasi.Ucuz fakat cekimi pek iyi degil.İnternet sitesine bir goz atmanizi tavsiye ederim.

O2 ingilternin aveasi degil turkcellidir sahsen kac sene orda yasadim tecrubeyle sabit her yerde de takir takir ceker ki 4 operatorden 2. siradaki orange ve 4. siradki tmobile birlesmeden once pazar lideriydi... yalan yanlis bilgi vermeyelim insanlara. arkadasin sorusuna gelirsej three mantikli bncede ingilterde three disindada bircok sanal operator var onlara da bi bak derim ayriyaten

Arkadasim cok sikayetciydi gittigi bazi yerlerde cekmedigini ve memnun olmadigini soyluyordu.Size gore turkcell ona gore aveadir o zaman
    İnsanlara ben yalan yanlis bilgi veriyormusum sen bi kac tane sanal operator var bak iste diyerekten bilgi mi vermis oldun!?

• arkadaslar tartismaniza gerek yok ben.three'nin kapsama haritasina.baktim.bir.cok yerde kapsamasi var gibi. havaalanina iner inmez bakocam caresine size bilgo veririm.burdan :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Three tarifeleri burada..
    http://www.three.co.uk/Store/SIM/Pay_As_You_Go

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah kardesim linkten.baktim 10 pound 150 mb hediye internet dio bana eter artar :) kapsamasi da fena diil

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

eyvallah kardesim linkten.baktim 10 pound 150 mb hediye internet dio bana eter artar :) kapsamasi da fena diil

10 yerine bence 5 pound daha ver sinirsiz internet al; tavsiyemdir. hem ingilterede es dostu aramak icap ettiginde iyi olur... sim zaten bedava. add onlar ucretli. 10 poubd yukledikce 150 mb veriyor. onun yerine tek sefrde bunu al..

Get 3000 texts and 300 minutes plus all-you-can-eat data for just All-in-One £15

• quote:

Orijinalden alıntı: lapya

quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

eyvallah kardesim linkten.baktim 10 pound 150 mb hediye internet dio bana eter artar :) kapsamasi da fena diil

10 yerine bence 5 pound daha ver sinirsiz internet al; tavsiyemdir. hem ingilterede es dostu aramak icap ettiginde iyi olur... sim zaten bedava. add onlar ucretli. 10 poubd yukledikce 150 mb veriyor. onun yerine tek sefrde bunu al..

Get 3000 texts and 300 minutes plus all-you-can-eat data for just All-in-One £15

cok tesekurler kardesim heralde three isimi fazlasiyla gorecek gibi

• Su an ingilteredeyim. havalanina iner inmez lebara hat aldim. cok tuhaf geldi adi. Vodafonun altypisini kullanio. turkiyeyi aramak cok ucuz. dakikasi 2 pence cep ararsan 1.2 penny. yani 10 pound ile sabit hat 500 dakika aramak mumkun. 5£ karsiliginda 500 mb internet aldim. gayet memnunum ama internet cok ender edge oluo ya gprs ya da 3g. kapsama alabi konusunda bemce trkiyede operatorler ciddi anlamda ii niyetli calismislar ve her yeri kapsamislar. vodafone uk beni sasirtti. vasat bi kapsamasi var. Yari yolda birkmio ama cok harika da diil. ingitere de cok sayida sanal operator var. herkes farkli hat kullanio. lebara, lyca mobile, delight, ee, 3, vodafone, t mobile, 02, orange. su an isimi fazlasiyla goruorum. leeds oradan yorka ve manchestera gidicem bakalim neler beklio beni oralarda :)

• Vodafone UK iyidir
  • Valla vodafone uk ltyapili lebara hat candie can otesidir.

• sakın vodafone uk alma facebook sayfasında yorumlarda çoğu kez pahalılıktan söz ediyorlar. orange, O2 gibi operatörlere bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limonen -- 19 Kasım 2012; 19:00:21 >
  • iphone 5 fiyatlarina bakma sansiniz olur mu teknoloji marketlerinden ?

• quote:

iphone 5 fiyatlarina bakma sansiniz olur mu teknoloji marketlerinden ?

Kaçak iphone 5 ler satılıyor. ama garantisi yok fiyatı 1.700 1.900 arası değişiyor
  • Lebara aldim sanal operator vodafone uk altyapisini kullanio :)

• merhaba arkadaşlar ingiltereye gideceğim 20 gün kalacağım işimden dolayı hem interneti kullnamam hem türkiye ile konuşmam gerekiyor. Bir çok kişi lyca veya lebara diyor, lyca ve lebaranın internet hızını ve çekim alanını bilen varmı nasıldır ? Veya bunlar dışında bana ne önerirsiniz ??
  • Le bara al heryerde satilio. Fiyati uygun. Vodafone altyapisini kullanio. Kapsamasi iyi. Le baranin en ii ozelligi turkiyeyi aramak cok uygun. Ozellikle sabit hatlari aramak 0.10 pence. Le bara zaten gocmenlerin kullandigi bi hat. Dusunmeden al derim. Normal vodafone o2 gibi hat alirsan turkiyeyi araman cok pahali olurm le bara baslangi paketi zaten ucretsiz. Icinde 5 pound oluo. Hatti alirken 5 pound icindeki krediye veriosun.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.