Şimdi Ara

ingiltere'de hangi hat? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
19.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lyva da cok iidir. Le bara ve lyca mobile ingilteredeki gocmenlerin kullandigi hat. Bu hatlarla turkiyeyi aramak (sabit hat) cok ucuz. O yuzden genelde kullanilan iki hat lyca ve labara. Arada pek fark yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Arkadasim O2 kullaniyordu.İngilterenin aveasi.Ucuz fakat cekimi pek iyi degil.İnternet sitesine bir goz atmanizi tavsiye ederim.

O2 ingilternin aveasi degil turkcellidir sahsen kac sene orda yasadim tecrubeyle sabit her yerde de takir takir ceker ki 4 operatorden 2. siradaki orange ve 4. siradki tmobile birlesmeden once pazar lideriydi... yalan yanlis bilgi vermeyelim insanlara. arkadasin sorusuna gelirsej three mantikli bncede ingilterde three disindada bircok sanal operator var onlara da bi bak derim ayriyaten

O2 Almanya'da da var.

Ben Almanya'ya gittiğimde O2 hat almıştım. Çekimi güzel, kullanımı güzel ama bayilerini beğenmemiştim.

• şöyle sınırsız interneti olan, ( özellikle viber için kullanacağım ) tarifeli bir paket lazım bana, hangisi daha uygun olur acaba. Notebookta götürmüyorum, sadece akıllı telefonla gideceğim için internete çok ihtiyacım olacak, bide inşallah micro sim olayında sıkıntı yaşamam. danışmanım ısrarla micro sim bulamazsın dedi anlam veremedim, Londra'da yoksa hiçbiryerde olmasın yani.
  • Serzeni$te kullanıcısına yanıt
    ben buraya geleli 1.5 hafta oluyor nerdeyse lebara hat aldım ve yukarıda arkadasın bahsettıgı 12 poundluk tarıfeyı kullanıyorum fazlasıyla ısımı gordu tabi 2 gb benım ıcın yeterlı olacak ama sızı bılemem,arada cekme sorunu oluyor ınternet ıcın ama genel olarak performansından memnunum.priz konusunu dert etmeyin heryerde satılıyor,türkiyedede satılıyor eger ordan almak
  • sir506 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bilgiler için, burdan giderken götürmemiz gereken temel eşyalar hakkında bir fikir verebilirmisiniz ? orada kıyafetlerin ucuz olduğu söyleniyor, alışverişte yapmak istiyorum malum 28 kg bagaj hakkım var. fazla bişey götürmek istemiyorum..
  • Gitmeden kendini suna hazirla :) ingilterede hic birsey ucuz diil. Hatta soyle ornek vereyim mesale yurudun gezdin. Ya aciktim surdan bi sandwich bi kola alayim dedin. Hop 15 pound gitti yani tl ile 45tl :) sonra bibde su iceyim dedin. Bi sise su aldin 2 pound verdin hop gitti 6tl :)) sennyaninda bimden kuruyemis biskuvi vs al bol bol. Biz oyle yapioduk. Hatta annem bi hafta idare edecegim kadar yemek koyuyodu. Dolma borek pogaca vs :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Serzeni$te

çok teşekkür ederim bilgiler için, burdan giderken götürmemiz gereken temel eşyalar hakkında bir fikir verebilirmisiniz ? orada kıyafetlerin ucuz olduğu söyleniyor, alışverişte yapmak istiyorum malum 28 kg bagaj hakkım var. fazla bişey götürmek istemiyorum..

trtunski ye kulak verin derim o benden daha tecrubeli banada cok yardımı oldu sagolsun ve dediklerinde sonuna kadar haklı bende evden cıkmadan ekmek arası peynir birde suyumu alıp cıkıyorum bu yuzden sırt cantasi almayi unutmayin, burda turk parasi cok degersiz oluyor maalesf 1 pound 3.7 tl,trtunki nin dedigi 2 pound suya versen eder 7.4 tl o yuzden paranin kiymetini bilip disapgpdan yemeyi elden geldgnce kısmakta yarar var

• Merhaba Arkadaşlar,
    Kısa süreliğine İskoçyaya gideceğim ama gerek iş gerek de sık internet kullanımı için bir hat edinmem daha iyi olacak ancak Türkcellden alınan iphone ingiltere hattına kilitli olur mu? Oraya gittiğimde sıkıntı yaşar mıyım? Telefonda bunu önceden kontrol edip anlayabileceğim bir yer var mı biliyor musunuz?

• Yok sorun yasamazsin. Sim kilit olayi kalkti.

• en uygun paketler sanırım lycamobile da arkadaşlar . araştırmalar sonucu bu sanırım :)
  • trtunski T kullanıcısına yanıt
    O2 ve three önerrim size O2 gayet iyidir
  • Ben yine de vodafone dan sasma derim.

• Lebara Hatti türkiyede kullanabilirmiyim bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi

• vodafone iyidir.
  • Evet beyler Eylül'de 6 aylığına ingiltereye gidiyorum. İnceledim şuan three avantajlı gibi. Lebara nın paketi var güzel 500 uluslarası dakika diyor ama ülkelere baktım TR yok. O yüzden three'nin 12gb paketi 20£ avantajlı geldi. Var mı güncel bilgisi önerisi olan?

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Turkiye sabit hatları aramak ucuz baya lebarada.

• trtunski T kullanıcısına yanıt
    Hocam bana sadece internet lazım yani 10-20 gb arası bir internet yeterli olur whatsapp üzerinden ailem ve arkadaşlarımla irtibatta kalırım zaten sosyal ağları da sık kullanan birisiyim. Bu three'nin 12gb paketi kalkmış galiba yine uygun bir paket öneriniz var mı acaba?

• mhasal kullanıcısına yanıt
    Valla ingiltereden geleli cok oldu. Su an cok bilgim yok. Orda her yerde satilio. Sanal operatorlerin uygun paketleri var. Gittiğinde bulursun bisey mutlaka. Ingilterede zaten oyle cekmeme sorunu yasamazsin. Herhangi bi tane hatti alip kullanabilirsin.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.