|
arkadaşalar selamlar, özür dileyerek konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum moderatörler konuyu sonra başka bir yere taşırlarsa affola... bu servisi kazara istemeden aktif etme gibi bir durumunuz oldu mu? babamın kullandığı 265 tl fatura ödediği hatta geçen ay anormal bir fatura geldi(798tl) fatura ayrıntılarına baktım ve bu servisin aktif olduğunu gördüm https://bireysel.turktelekom.com.tr/dijital-servisler/bilgi-servisleri/playweez sordum sen mi aktif ettin bu servisi diye, yok dedi ben bir şey yapmadım veya yaptıysa bile bilmeden onayladı; iptal için sms gönderdim böyle bir abonelik yoktur diye geri bilgilendirme mesajı geldi; şikayetvar sitesine bakıyorum bizim gibi başına gelen insanlar var... TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNE hiç bir şekilde ulaşamıyoruz, dedim bunlar otomatiğe bağladı herhalde robot asistan ile her işlerini hallediyorlar... durum vaziyetten haberi olan izlememiz gereken bir yol varsa birbirimize yardımcı olalım aradığım telekom numaraları 444 1 444 ve 444 4 375; bu numaraları arayıp müşteri temsilcisi ile konuşabilen varsa bana da nasıl yaptığını bir zahmet burda anlatsın ve paylaşsın... babamın hattını taşımama 3 haftadan daha az bir süre kaldı(17 gün) acaba bunu bilerek mi yaptılar bilmiyorum, şu anda ki faturası bile her zamanki ödediği faturanın üstünde(465 tl) gözüküyor yardımcı olabilecek birileri varsa bize bir fikir verirse çok makbule geçer... |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt