Şimdi Ara

3699

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşalar selamlar, özür dileyerek konuyu yanlış yeremi açtım bilmiyorum moderatörler konuyu sonra başka bir yere taşırlarsa affola...

bu servisi kazara istemeden aktif etme gibi bir durumunuz oldu mu? babamın kullandığı 265 tl fatura ödediği hatta geçen ay anormal bir fatura geldi(798tl) fatura ayrıntılarına baktım ve bu servisin aktif olduğunu gördüm

https://bireysel.turktelekom.com.tr/dijital-servisler/bilgi-servisleri/playweez

sordum sen mi aktif ettin bu servisi diye, yok dedi ben bir şey yapmadım veya yaptıysa bile bilmeden onayladı; iptal için sms gönderdim böyle bir abonelik yoktur diye geri bilgilendirme mesajı geldi; şikayetvar sitesine bakıyorum bizim gibi başına gelen insanlar var... TÜRK TELEKOM MÜŞTERİ HİZMETLERİNE hiç bir şekilde ulaşamıyoruz, dedim bunlar otomatiğe bağladı herhalde robot asistan ile her işlerini hallediyorlar... durum vaziyetten haberi olan izlememiz gereken bir yol varsa birbirimize yardımcı olalım aradığım telekom numaraları 444 1 444 ve 444 4 375; bu numaraları arayıp müşteri temsilcisi ile konuşabilen varsa bana da nasıl yaptığını bir zahmet burda anlatsın ve paylaşsın... babamın hattını taşımama 3 haftadan daha az bir süre kaldı(17 gün) acaba bunu bilerek mi yaptılar bilmiyorum, şu anda ki faturası bile her zamanki ödediği faturanın üstünde(465 tl) gözüküyor

yardımcı olabilecek birileri varsa bize bir fikir verirse çok makbule geçer...

• baban haberi olmadan tıklamış yüksek ihtimal sms gelince oto doldurmuş haberi yok tam amca avcısı şunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Servis İptali. Servisi iptal etmek için IPTAL PLAYWEEZ yazarak 3699 'a ücretsiz mesaj gönderebilirsiniz. İptal işlemi gerçekleştiğinde SMS ile bilgi verilir.​ ...

Türk telekomun kendi sitesinde yazan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darius Widdershins -- 10 Haziran 2025; 20:13:11 >
  • Tüketici hakem heyetine şikayet edin. E devlet üzerinden form doldurulabiliniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darius Widdershins kullanıcısına yanıt

hocam onu yaptım zaten aboneliğiniz yoktur diye bilgi mesajı geldi, abonelik yoksa bu uygulamamnın ücreti nasıl faturaya yansıyor onu anlamadım, müşteri hizmetlerine de ulaşmak mümkün değil

• ozturk.b O kullanıcısına yanıt

onu da yapacağım ama önce form doldurdum, telekomun kendisine önce durumu bildirdim şikayet formunu doldurarak sonrasında aksiyon alımaz ise tüketici hakem heyeti...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    hocam o zaman ordaki oyunlara bi ödeme yapılmış tek seferlik belki senin peder linke tıkladı yanlışlıkla atıyorum haber bile okurken reklamlı bir şeye tıklarsa sıkıntı oluyor. android telefon kullanıyorsa yaşlılar ellerinde bi bomba taşıyorlar haberleri yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SEG 40182B 799TL KIPA
    11 yıl önce açıldı
    Tcl 55c755 Vatan-29899 TL
    7 ay önce açıldı
    Samsung 55QN90A 18499₺
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

haklısın onu da düşündüm google play de ödeme kısmına baktım herhangi bir ödeme yok göremedim google playde de yok yani her hangi bir abonelik ödemesi

• diğer ay çekmez hocam büyük ihtimal. türk telekom kaydın yok diyorsa yoktur.

ayın 27 si taahütü bitiyor babamın hattının, muhtemelen bu bize attıkları gitme kazığı olacak, şikayet var sitesinde bizim gibi bir çok insanın başına gelmiş; işin garibi muhatap bulamıyoruz müşteri hizmetlere bağlan diye bir seçenek yok aradığımız numaralarda...

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    tıklamazsa durduk yere olmaz hocam onlar da tıklamıştır. atıyorum haber tıklıyorum sanıyo ama üye olmuş.

• Hocam 444 1 444 üzerinden mobil için 1 diyorsun

Dünyanın en kolay bağlanılan çağrı merkezi belki de Türk Telekom olabilir bugüne kadar hem evde internet için hem mobil için müşteri hizmetlerine bağlanma sürem bir dakikanın üzerinde olmadı siz nasıl bağlanamıyorsunuz hayret ettim doğrusu. Yani öyle ki bağlanamamak için özel çaba harcamanız lazım çünkü her menünün içinde müşteri hizmetlerine bağlanmak için sıfırı tuşlayın diye kendisi söylüyor zaten.

Ya da hepsini boşverin

https://onlineislemler.turktelekom.com.tr/bize-ulasin/mobil

Buradan kayıt oluşturun kaydınıza dönüş gelir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.