Şimdi Ara

ingiltere'de hangi hat? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
19.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Le bara (vodafone) oldukca iyi cekio. Sorun yasamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cibuti40

quote:

Orijinalden alıntı: man utd

Arkadasim O2 kullaniyordu.İngilterenin aveasi.Ucuz fakat cekimi pek iyi degil.İnternet sitesine bir goz atmanizi tavsiye ederim.

O2 ingilternin aveasi degil turkcellidir sahsen kac sene orda yasadim tecrubeyle sabit her yerde de takir takir ceker ki 4 operatorden 2. siradaki orange ve 4. siradki tmobile birlesmeden once pazar lideriydi... yalan yanlis bilgi vermeyelim insanlara. arkadasin sorusuna gelirsej three mantikli bncede ingilterde three disindada bircok sanal operator var onlara da bi bak derim ayriyaten

O2 almanyanin aveasi idi simdi durum ne bilmem arkadas karistirmis olabilir

• le bara nın ingilterede interneti (hız ve fiyat olarak) iyi midir ?
  • Hizi iyiydi. Ben viberla gorusme yaptim. 500 mb haftalik paket 5 poundtu ben ordayken. Sana tavsiyem ya la bara al ya da lyca. Digerleri sana pahali gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: trtunski

Hizi iyiydi. Ben viberla gorusme yaptim. 500 mb haftalik paket 5 poundtu ben ordayken. Sana tavsiyem ya la bara al ya da lyca. Digerleri sana pahali gelir.

çok teşekkürler bende internet sitesilerine baktım
    500 minutes valid for 30 days £20
    2 gb data pass £10
    benim için 2side çok uygun teşekkür ederim, gidecek arkadaşlara şimdiden öneririm
  • 10; pound yukleme yapinca turkiye sabit hatlarla 100 dakka civari konusabiliosun. Cep aramak pahali. Onlarla da zaten whatsapp ve viberla konusuosun. Sorun olmuo. Ingilterede yasadigim en donemde en az parayi iletisime harcadim. Bi yemek yemek 100 tlden assagi olmayinca le bara dunyanin en guzel seyi gibi gelio insana ingilterede :)

• quote:

10; pound yukleme yapinca turkiye sabit hatlarla 100 dakka civari konusabiliosun. Cep aramak pahali. Onlarla da zaten whatsapp ve viberla konusuosun. Sorun olmuo. Ingilterede yasadigim en donemde en az parayi iletisime harcadim. Bi yemek yemek 100 tlden assagi olmayinca le bara dunyanin en guzel seyi gibi gelio insana ingilterede :)

hocam merhaba pazar günü nasipse londraya gidiyorum lebara bi hat alıp internet paketi yapmak istiyorum sitesine biraz goz attım
    500 mb 5 pound, 1gb 7.50 pound,2 gb 10 pound gibi fiyatlar ve sanırsam aylık siz bu paketlerdenmı kullandınız ve memnunmuydunuz acaba
    ben genelde whatsapp ve kaybolmamak amacıyla navigasyon ıcın kullanıcam oyle cok ekstrem bıseye ıhtıyacım yok ve bu uygun gıbı bundan daha uygun ve ıyıdır dedıgınız varmı ,sımdıden tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sir506 -- 5 Temmuz 2014; 5:19:01 >
  • Bem sorun yasamadim. Tavsiye ederim lebara. Havaalanina iner inmez hemem bi tane alabilirsin. Alt yapi olarak vodafone uk kullaniyo. Sorun yasamazsin.

• quote:

Bem sorun yasamadim. Tavsiye ederim lebara. Havaalanina iner inmez hemem bi tane alabilirsin. Alt yapi olarak vodafone uk kullaniyo. Sorun yasamazsin.

hocam oradak hatlarda türkiyede kullandıgımız sekılde demı bı degısık bır say yok alıyoruz takıyoruz calsıstırıyoruz sadece
  • Aynen kardesim bakkaldan ekmek alir gibi pasaport kimlik vs vermeden aliosun hemen kullaniosun.

• quote:

Aynen kardesim bakkaldan ekmek alir gibi pasaport kimlik vs vermeden aliosun hemen kullaniosun.

teşekkür ederim hocam
  • Ingiltereyle ilgili baska merak ettigin varsa msj atabilirsin

• arkadaşlar peki bu hatları kırdırabiliyormuyuz hani micro sim kullanıyor s4ler filan, bazıları simi kırmazlar ondan eski telefon alın diyorlar?
  • Yok orda da akilli telefon var haliyle microsim seklinde sarilan hatlar var.

• lebara hat not aldım.. ayın 19 unda londradayım, ayrıca bu elektrik prizleride vs farklıymış çevirici adaptörü nerden bulacağız..
  • Tesco marketleri var baya buyuk. Muhtemelen irada bulursun. Sorun olmaz. Her yerde bulabilirsin.

• detaylı bilgi için çok teşekkür ederim, peki havaalanında bulamazmıyız bu prizleri yada türkiyede satılmıyormudur orada muhakkak telefon şarjına ihtiyacım olacak en azından
  • Havalaninda ben aramadim var mi diye ama bulmak sorun olmaz. Ingilterede farkli ulkelerden cok insan oldugu icin bu kisolerin hepsi ayni sorunu yasiyo o yuzden bu bahsettigin prizlerden her yerde satilio. Bulabilirsin rahatlikla heryerde.

• Ben de cevaplayabilirim.
    Lebaranın interneti torbay da acayip yavaş ve 3 g nin çekmediği bayağı yer var. 3g de bile yavaş.

Ama ucuz. 12 poundluk paket ve biraz para yükşersen bir ay işini tamamen görür
    2 gb internet
    1000 dk sınırsız sms uk
    Ve tr yi 12 pence yerine 5 penceye arama. Ya 12 pound verdim.
    Normalde 2 gb internet 10 pound

• lyca mobile ıda çok övüyorlar, bu hat hakkında bilginiz varmı acaba. Teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.