Bildirim
ingilizlerin sıraya girmesi [ss]'li
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bu sadece ingilizlere ozgu degil avrupa kulturu bu sekilde. Asya kulturu duzensizlik ustune kurulu. Ben ucaga binecegimizde kavga cikaran insan gordum. Yav kardesim zaten ayni ucaga binicez ama sen benim onume gectin diye 45 dklik yolculuk icin 1 saat kavga ettiler. _____________________________ -
su sirasindaydim gecen sene burda suyu guzel bir cesme var dolduran adamdan sonra geliyorum o sirada bir cocuk bidonla geldi adam sirayi ona vermeye calisti sanki kendi mali gibi ben olmaz dedim az daha ramazan ramazan kavga edicektik
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Yüce AK liderimiz sağolsun bize sıraya girmeyi unutturdu hamdolsun. İstediğiniz kadar o eski tüp kuyruklarını arzulayın, göklerden gelen bir karar vardır... _____________________________ Of all the varieties of virtues, liberalism is the most beloved. -Aristotle -
amele gibi sıraya girip beklemeye gerek yok, al randevunu 3 ay sonra hazır. _____________________________ -
bunu da rte ye bağladınız ya _____________________________ BMW 320i First edition M Sport
-
quote:
Orijinalden alıntı: sistemli adam
bunu da rte ye bağladınız ya
Haklısın ülkenin başında Hulk Hogan var.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ [
-
-
Ne sirasi bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Ramazan pidesi kuyrukları efsane oluyor çomarın teki geliyor ekmek alacağım diyor sıraya girmeye gerek olmuyor ekmek için sonra ekmek+2x pidesini alıp çıkıyor sıradakiler de terbiyesiz diyor arkasından sonra sırada beklemeye devam.
Hastanede fiş kestireceğiz poliklinik için sıraya giriyorlar ama öyle böyle bir sıra değil başı nerde sonu nerde ortadaki adam nerde belli değil 1.adamın sonrasındaki adamlar yanında 5 kişi bekliyor.
Çomaristan sanki burası.
beylikdüzünde tek sıra olmuşlardı metrobüs için ve anadurak olduğu için çok şaşırmıştım _____________________________ -
ankarada otobüs duraklarında cok güzel sıra oluyor. otobüs geldigi an sıra komple bozuluyor herkes ön kapıya yıgılıyor
_____________________________ -
Zeka ile alakalı bir olay. Bizim millet böyle bir sıra oluşturabilecek kapasitede değil.
Zaten bu yüzden avrupada akp gibi parti %1 bile alamaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BF8E9B238 -- 2 Mayıs 2017; 10:36:26 >
quote:
Orijinalden alıntı: DoğanGörünümlüToros
Ne sirasi bu
stadyum_____________________________ -
Bi gün kadiköydeki ana otobüs duraklarında bekliyordum 21u sırasında o arada duraklarda tamirat var otobüsler tam hizalı değilde 10mt kadar ilerde durayorlar
Neyse ben o sıra kalkan otobüse binmedim 25dk vardı sonrakine binerim diye beklemeye başladım 1. sırada ama zamanla otobüsün kapısında da sıra oluştu bende yan gözle bakıyorum ne yapacaklar diye
Neyse şöför görününce bunlar hazırlandı 8-10 kişi kapıda 20-30 kişide benim arkamdaki sırada vardı bende hafiften yürümeye başladım otobüse doğru ve şöför kapıyı açınca kapıdakiler binmeye çalıştı bende arkalarından bağırdım hooooop-moronlar- nereye diye
İçlerinden 2 tane genç nediyorsun sen dedi bende duydunuz dedim ne dediğimi ve üstlerine yürümeye devam ettim bu arada hafiften tartışmaya başladık ve kapıda bekleyenler grup halinde otobüs boş ne konuşuyorsun diyince bende biz dedim malmıyız durakta bekliyoruz dedim bu seferde millet sesini çıkarmıyo tek sen konuşuyorsun dediler bende onlar malsa ben ne yapayım diyip otobüse bindim
İşin ilginç yanı benim arkamdaki kalabalıktan 1 kişi çıkıp bişey demedi ve kapıdakilerin binmesini beklediler
Yani millet öyle bi alışmışki bu sıraya girmeme ve ağzına edilsede ses çıkarmama olayına artık yaşam biçimleri olmuş
Bu arada otobüste gittim en arkaya oturdum herkes bana bakıyo ters ters o ara düşündüm bi kavga çıksa beni parça pinçik ederlerdi_____________________________ MANGALCI
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- 6 aylık kira sözleşmesi olur mu
- türkiye'nin en büyük hırsızı kim
- abdullah baba 3. dünya savaşı
- kaçak elektrik cezası ödenmezse ne olur
- evde kurusıkı bulundurmak
- formula 1 türkiye"ye ne zaman gelecek
- samsung a56
- togg yurtdışı satış
- eve elektrikli araç şarj istasyonu kurulum maliyeti
- 112. kanal aktif etme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X