Şimdi Ara

İngilizce ' Speaking' Geliştirme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Buradaki çoğu kişi gibi benim de konuşmada problemim var. Yazma ve anlamada iyiyim diyebilirim. Ama konuşamıyorum bunu da pratik eksikliğine bağlıyorum. Sanırım kursa falan gitmek saçma olur . Önerisi olan var mı speaking imi nasıl geliştirebilirim?

7omegle vs

sultan ahmette bedava rehberlik yapabilirsin
    istanbulda yabancı arkadaş edinebilirsin

spor salonun iyi bir salonsa, istanbulda yaşayan yabancı ingilizler almanlar gelir.Onlarla knk olursun cidden iyi insanlar
  • Speaking konusmadan gelismez, bir sekilde sohbet edecegin insanlar bulman gerekli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 13 Aralık 2014; 10:19:18 >

Orijinalden alıntı: Kassady

Sultanahmette bedava rehberlik işini nasil yapabilrim? @Muhammet

Turistler belli eder zaten kendini direk gir How can I help you falan de ordan yürütürsün zaten. İş değil dostum lafın gelişi öyle dedik

Daylight ingilizce öğrenme seti
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sultanahmet hakkinda bilgiler edin hazirlikli ol sonra turistleri kapakla sen rehberlik edersin onlarda ingilizceni gelistirmene yardimci olur ilk gun zorlanirsin ama her gecen gun daha iyiye gideceksin ,asla vazgwcme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dizi izliyorum zaten hocam ingilizce altyazılı şekilde. Çoğunlukla altyazıya bakmadan konuşulanları anlayabiliyorum. Fakat konuşma hızlandığında ve deyimler devreye girdiğinde afallıyorum konuşmanın bir yerini kaçırınca gerisi de kaçıyor.

@Kinross
    Kitap önerin var mı hocam ?

Bir de bu ingilizce kurslarında sadece speaking için program var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 13 Aralık 2014; 21:28:41 >
    Konuşman eğer rezalet durumdaysa kurs yardımcı olabilir.
    Ama bence en iyi yöntem kendin geliştirmen, yani diziler vb... izlemen.
    Bi süre bıkacaksın, izliyorum ama anlamıyorum diyeceksin, ama zamanla alışıcaksın.
    ilk başta kelimeleri seçiceksin, sonra kalıpları, sonra basit cümleleri, sonra karmaşık cümleleri seçmeye başlayacaksın.
    Konuşmayı geliştirmenin en iyi yolu dinlemek ve taklit etmektir.Bebekler bile dili bu şekilde öğrenir ;)

speaking gelissin diyorsan konusacaksin en azindan konusmaya calisacaksin

dinleyerek listeningi geliştirirsin okuyarak readingi yazarakta writingi :D basit ama kesin cevap budur. Pratik her şeydir.
    Steam ID:kassady
    DH FORUM 2005 Üyesi
  • D&R da bulabilirsin ingilizce romanlar. Kadıköy'e yakınsan ordaki sahaflarda ve kitapçılarda da bulabilirsin.Önerebileceğim kitap olarakta Orhan Pamuk - The White Castle (Beyaz Kale). Tabi ben bu kitabı yurtdışından almıştım. Türkçe'den çevirilmiş. Yurtdışında türk yazar isimli bi kitap görünce almıştım ve çevirerek okumaya başladım.

Orijinalden alıntı: Kinross

D&R da bulabilirsin ingilizce romanlar. Kadıköy'e yakınsan ordaki sahaflarda ve kitapçılarda da bulabilirsin.Önerebileceğim kitap olarakta Orhan Pamuk - The White Castle (Beyaz Kale). Tabi ben bu kitabı yurtdışından almıştım. Türkçe'den çevirilmiş. Yurtdışında türk yazar isimli bi kitap görünce almıştım ve çevirerek okumaya başladım.

Mantıklı hocam ben internetten ingilizce gazete takip etmeye de karar verdim. Gazetelerde çok daha farklı terimler öğrenilebiliyor.

Yapman gereken mümkün olduğu kadar bol ve sık ingilizce program film vs izlemen. Mesela haber kanallarını radyoları takip et.

Nerde denir nasıl telaffuz edilir bunlar önemli.

Konuşmaya başlarkende kendini biraz zorlaman gerekiyor hemen pes etmemen lazım bir süre sonra açılırsın.

Böylede bi kitap var roman şeklinde yazılmış ingilizce için yol haritsı çiziyor zevkli kitaptır tavsiye ederim.
    http://www.idefix.com/kitap/anliyorum-ama-konusamiyorum-mehmet-salih-uyan/tanim.asp?sid=RYLXZG4TUA0AXRVBDZ08

ama ne olursa olsun çabalamanız gerek

Bir nefesine bile sahip olamadığımız bu dünya için zalime boyunmu eğeceğiz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.