Ü

Er
02 Ekim 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 4 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar ticarete başlamayı düşünüyorum sizce neler satabilirim?
ilk başta deneme amaçlı 1 cüzdan ilanı açtım bakalım :D Sizce neler müşteriye hitap ediyor?
Arkadaşlar bi süre boyunca dayandım gerçekten boğazımı tuttum.
Ama şu *** boğazımı tutamıyorum artık, eskiden nasıl yapıyorsan öyle yap gibi saçma önerilerde bulunmayın eskiden nasıl yaptığımı bilmiyorum.
bugün 1 büyük boy pringles yedim, 100 gram da çikolata yedim, ama şuan probis bisküvi var evde ve ona da göz koydum :(.

Dediklerim şaka değil neden böyle oluyor :((
Arkadaşlar samsuna gidecem, gitmeden önce ankaraya gidip aktarmalı gidicem, gezilecek yerleri önerir misiniz?
Tek gidicem. Kızılay, ulus, tunalı ve civar semtleri biliyorum. Biraz gezip dönücem.
Sizce ne yapayım ?
Arkadaşlar tiyatrodan anlayan, ilgilenen birilerine soru sormam lazım inanın ki çok acil.
Lütfen bu yazıyı gören es geçmesin, çok yakında gösterim var bazı yardımlara ihtiyacım var özelden sorucam.
10-12 lira arası doyurucu menü önersenize :)
Şuanda hiçbişey hissetmiyorum, görmeyeli de yıllar oldu, ama aklıma geldi durup dururken.
Ona karşı bi hissiyatım yok eminim ama sebebi ney bunu merak ettim gecenin bi yarısı dün aklıma geldi.

şuan üni.deyim yani ilkokul üni arasında uzuuun yıllar var.
Anormallik bende değil umarım herkese oluyodur arada :D
arkadaşlar bana verilen liste çok saçma, o yüzden yağ yakmam lazım şuan %25 yağ oranım var.
Sizce ne yapayım ağırlık mı kardio mu?
Ve hangisini nasıl yapayım.
spor salonları işi ticarete dökmüş.
Spora gideceğimde bazen motivsyonum düşüyor, veya morelim bozuk oluyor, veya canım gitmek istemiyor.
Bunlr hepinize olmuştur, bunun üstesinden nasıl geliyorsunuz ve kendinizi spora gitmeye ikna ediyorsunuz?
http://i.imgur.com/7m9Qa5o.png

Yeni bildirim yok ama burası yanıyo, sonra bildirim kısmını açıyorum kayboluyo.
Ondan sonra sayfa yenileyince tekrar yanıyo sebebi nedir bunun? Bugda mı kaldım doktor :D
Arkadaşlar bana önceden 1 mail geldi, arkadaş olmak istiyorum vb... gibisinden afrika ülkesinden birisinden.
Ondan sonra cevapladım, geri cevap da geldi. Ayrıca mail gelince gereksiz kutusuna değil, direkt olarak gelenler kutusuna giriyor.
Kız resmini felan da göndermiş.
Sonra tekrar cevap geldi, sonradan bir kaç olaydan bahsetti ve onu aramamı söyledi, babasının parasını benim bankama transfer edeceğini vb....
Sonra da hangi ülkedeysem o ülkeye gelip parayı alıcağını söyledi. Muhtemelen amacı da telefonla arattırıp insanları sömürüyo.

Muhtemelen fake diye düşünüyorum ama ilk kez bu tür bi aldatmacaya denk geldim.Dikkatli olalım ve yayalım.
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 176
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.976 (Bu ay: 90)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 15 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.