Şimdi Ara

İngilizce Dizi İzliyecem(ingilizce altyazılı).Ama hangisi.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
4.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar ingilizce dizi/film izlemek istiyorum ingilizce altyazılı olarak.orta yada orta altı seviyem var.çok karışık olmayan diyaloglu bir dizi yada birkaç tane birden önerebilirmisiniz
  • Muhtemelen bilirsin. Ama The Vampire Diaries'in konuşmaları oldukça anlaşılırdır.
  • how i met your mother falan izleyebilirsin gerçi dili biraz ağırdır
  • Anime olarak avatar ve death note var normal game of thrones var prison break var ama dili biraz ağır top gear tavsiye edebilirim ama dizi değil program ben belgesel izliyorum yavaş konusuna her şey anlaşılıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İngilizce Dublajlı Anime izle. Ne dediklerini hemen anlıyorsun, çok düzgün konuşuyorlar genelde. Şuanda en çok popüler olan animelerden birini seç başla. Dizi olarak Lost'u herkes öneriyor ama ben daha bakmadım.
  • walking dead ve person of interest ... bu ikisinin çok faydası oldu bana . walking dead çok çeşitli telafuzlar içeriyor. person of interestte karışık cümleler ağırlıklı .
  • Modern Family

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • doctor who
  • South Park izle
    Ben bile bu halimle altyazılara bakmıyorum genelde çok karışık cümleler olmazsa.
  • Person of Interest.

Sokaktaki İngilizce'ye (slang değil),günlük konuşmalara yakındır.

Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

Person of Interest.

Sokaktaki İngilizce'ye (slang değil),günlük konuşmalara yakındır.

Tavsiye ederim.

sokaktaki derken mahalle ingilizcesi mi yoksa normal kullanmak için yeterli olan günlük ingilizce mi?
  • Arrow

buradan direk ingilizce altyazı izleyebilirsin.

http://www.dizi-mag.com/arrow

ayrıca diğer dizilerede bak, ingilizce altyazılı bulamazsan indir, BS player ile aç, altyazıyı ayrıca googleden hemen bulabilirsin, üstüne sürükle bırak, ekleniyor.
  • Merlin
  • İlk önce ilgini çeken konu olursa daha doğru olur ilgi ve merak en önemli unsurdur, seveceksin ki izleyesin..
    Lost derim.
  • Breaking Bad derim ben.
  • South park

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi woozer -- 3 Eylül 2013; 2:21:21 >
  • the office,the beware batman,suits,
  • quote:

Orijinalden alıntı: okaaaaaan

İlk önce ilgini çeken konu olursa daha doğru olur ilgi ve merak en önemli unsurdur, seveceksin ki izleyesin..
    Lost derim.

yüzde yüz doğru bir tespit. ilgin alakan neyse ona göre dizi yada film izlemelisin. arkadaşlar söylemişler dizi önerilerini. ben kndi yaptığım şeyi söyliyim. merak ettiğim eski ve yeni Amerikan filmlerini altyazılı izliyorum. Ayrıca South Park çok hoştur. Veletler biraz hızlı konuşuyorlar ama gene de tavsiye ederim.
  • Extr@ English

• dexter izle argon gelişsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.