B

Teğmen
15 Ağustos 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 7 (Bu ay: 0)
Gönderileri
4.nesil retina ipadim var. ios 6 yüklü . aldığımdan beri hiç güncellemedim. ios 8 güncellemesi yapmak istiyorum ama rahatsız edici bir performans düşüklüğü yaşamaktan korkuyorum. aklıma geldi acaba teknik bir yöntemle ios 8 yerine ios 7 ye yükseltmek mümkün mü diye. bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ?
şimdiden teşekkürler
16gb iphone 5s sahibiyim. 820mb kullanılabilir alan kalmış kullanılan alan 12gb . şimdi sorum şu;

ios 7.1 kullanıyorum. hafıza durumunu görüntülediğimde hangi uygulama ne kadar yer kaplamış baktım ancak şunu farkettim ki tüm uygulamaların kapladığı alan toplam 6gb a yakın. Ama üst bölümde 12gb yazıyor. bu sistemsel birşey mi yoksa benim telefonda ters giden birşey mi var?

ios 8e güncelleyeceğim ama bu durumda uygulamaların pek çoğunu silmem gerekiyor. bu 6 gblık fark nerden geliyor bilen varsa yardımcı olabilir mi ?

şimdiden teşekkürler.
hem mobilden hem pcden erişemiyorum. sizde durum nasıl ?
özellikle okuma oranı Türkiye'de çok düşük. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?
genelde %10 ile %20 arasında şarja takıyorum . ( iphone 5s ) .

diğer sorum ; şarj %70 ve üzerinde %100 e tamamlamak için tekrar şarja takmak cihaz için sağlıklı mı yoksa bir zarar vermesi sözkonusu mu ? Teşekkürler.
Airde ekran boyutunun değişmesi çoğu kişi tarafından beğenilecektir mutlaka. İpad 4 kullanıcısıyım şahsi düşüncem ; şu anki kullanımım için yeteri kadar iş görüyor ancak ipad mini ülkemizde 800 tl veya daha düşük bir fiyatla giriş yaparsa düşüneceğim (Aslında ipad minileri çok beğenmezdim ama retina ekran+A7işlemci+ ios7 olunca aklımı çeliyor ) sizler ne düşünüyorsunuz ?
indirmek mümkünmü ? örneğin dizimag.comdan istediğim bölümü bu eklenti yoluyla indirebilir miyim ?
Genel fikirlerinizi yazar mısınız ios 6 ya göre cihaz ne durumda
Bende 4. Nesil ipad var ekran parlaklığı yarıda genelde en son kullanımım 2 gün 17saat bekleme
12saat 27dk kullanım
araştırdım ama sonuç alamadım. internete bağlı olmadanda o sayfayı açıp okumak istiyorum. jailbreaksiz cihaz için böyle bir app var mı ?
hiç olmadı son çare copy-paste yapacağım
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 8 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 488
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 54.101 (Bu ay: 141)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.