Şimdi Ara

İngilizce bilen çevirebilir mi bunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Google çeviri ile çevirince karmakarışık oluyor buradaki bildiri bir uyarı mı yoksa bir işlem başlatıldığına dair bilgilendirme mi ?

Law Enforcement According to Applicable Laws Within Territory:

It is obviously clear that these streams are shared illegally via your services/website, to the best of our knowledge. Illegal streaming can be prevented by filing a claim on your site for the infringing material which will result in a court order of blocking the access to the site at issue entirely within the territory, which we believe that all of your members/clients will be adversely affected and it will be inevitable for you to confront with high compensation fees additionaly.

Statement of Good Faith Belief:

We have good faith belief that the disputed use of the material at issue is not authorised by the copyright owner, the agent of the copyright owner or the law; and

Accuracy Statement:

We hereby state that the information in the notification is accurate, and under the penalty of perjury, that we are authorized to act on behalf of the owner of an exclusive right that is allegedly infringed.

Kindly collaborate to cease the illegal sharing of the related live stream instantly.

Physical or electronic signature of the copyright owner or a person authorized to act on their behalf; Contact information, including your address, telephone number, and an email address:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İngilizce bilen çevirebilir mi bunu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 8 Mayıs 2017; 16:54:25 >
  • The Time Lord kullanıcısına yanıt
    ?????

• Kelime başı 10 kuruşa çeviririm. Yarabbi ! Sonunda dil bilmenin faydalarını görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Stattrak

Kelime başı 10 kuruşa çeviririm. Yarabbi ! Sonunda dil bilmenin faydalarını görüyorum.

Tamam çevir sonra hesap no ver:)

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    Onu bende çevirdim zaten gerisi önemli

• ha bu arada tazminat falan da yolda haberin olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İngilizce bilen bakabilir mi?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Tamam

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

Tamam

yazıda onu yazmış benlik bişey yok
    Evet öyle diyor ama bu bir uyarı mı yoksa kesinlikle yapacağız mı diyor onu anlayamadım ben cümlelerden

• Sitende illegal içerik paylaşımı olmuş, kullanıcıları paylaşmamaları konusunda uyaracak bir materyal koy diyor aksi taktirde sitene erişim o bölge içerisinde tamamen yasaklanabilirmiş hatta yüksek ceza/lar uygulanabilirmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi There goes your life -- 8 Mayıs 2017; 17:1:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Sitende illegal içerik paylaşımı olmuş, kullanıcıları paylaşmamaları konusunda uyaracak bir materyal koy diyor aksi taktirde sitene erişim o bölge içerisinde tamamen yasaklanabilirmiş hatta ceza uygulanabilirmiş

En güzel sen açıkladın ben durumu sana bırakayım o zaman. Antalyaspor-başakşehir maçını arkadaşım periskop üzerinden veriyordu 15 dakika sonra hesabı dört saatliğine kapatıldı. Üç gün sonra da bu mail geldi. Digiturk anti fraud team Gökhan Şanlı isimli birinden .

• quote:

Orijinalden alıntı: erdiozgor

quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Sitende illegal içerik paylaşımı olmuş, kullanıcıları paylaşmamaları konusunda uyaracak bir materyal koy diyor aksi taktirde sitene erişim o bölge içerisinde tamamen yasaklanabilirmiş hatta ceza uygulanabilirmiş

En güzel sen açıkladın ben durumu sana bırakayım o zaman. Antalyaspor-başakşehir maçını arkadaşım periskop üzerinden veriyordu 15 dakika sonra hesabı dört saatliğine kapatıldı. Üç gün sonra da bu mail geldi. Digiturk anti fraud team Gökhan Şanlı isimli birinden .

Uyarı sadece, başlatılmış bir işlem olduğuna dair bir yazı yok
  • Periscope dan maç yayını yapmayın ilk olmus uyarıyoruz bidaha olursa mahkemeye vereceğiz diyor

• There goes your life kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ben anlamıyorum ki adamlar illegal futbol maçlarını yayınlamak için siteler açıyor periskop da 16.000 20.000 izlenme oranına ulaşan derbiler oluyor onlara bir şey olmuyor dandik Antalyaspor maçını verince hesabım kapatılıyor

• narrator12 kullanıcısına yanıt
    Yani şu anda başlatılmış bir yasal işlem dava falan yok değil mi?

• Bölge Kanunlarına Göre Uygulanacak Kanun:

Bildiğimiz gibi, servis/sitenizde ilgili yayınlar illegal olarak yapılıyor. Söz konusu bölgede servisinize erişimi mahkeme kararı ile durduracak bir dava ile yasal olmayan içeriklerin yayılmasının önüne geçilebilir. Bu, bütün üyelerinizin/müşterilerinizin etkileneceği ve yüksek tazminatlarla karşılaşacağınız bir durumdur.

İyi Niyet Beyannamesi:

Bizim iyi niyetli fikrimiz, ilgili içerikler telif hakkı sahibinden izinsiz olmasıdır.

Doğruluk Beyanı:

Metinde geçen beyanların doğru olduğunu, hak sahibi adına hareket etme hakkımızın olduğunu beyan ederiz.

Derhal ilgili yayınları durdurun.
    Allah allah acaba davamı açılacak ya of

• Yalnız mahkemeye verirlerse kötü hocam :/

Hemen tazminat davası çekior çakallar ...

• Stattrak kullanıcısına yanıt
    Verirler mi sence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.