Şimdi Ara

Birisi bu yazıyı bana tam olarak çevirebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 gün önce RP almıştım ve bonus RP gelmeyince bende hemen ticket attım. Cevap bugün sonunda geldi. Biraz anladım ama özellikle Unfortunately diye başlayan yeri doğru mu okuyorum yanlış mı okuyorum çözemedim. Bi' yardımcı olurmusunuz ne demek istiyor yazının genelinde özetlemek gerekirse?

quote:

Greetings Summoner,

Thank you for contacting me about the 300 bonus RP. Please note, it may take up to twenty four hours for the additional Riot Points to be credited to your account and may not appear until you initiate an item purchase in the Store.

This promotion will only apply to a single Riot Points transaction made within the period, and your extra Riot Points will appear shortly after your transaction is confirmed. If you cannot see the bonus RP please try logging out and back in again.

To receive the bonus Riot Points, you must head over to the League of Legends Store and click on “Purchase RP” and complete a purchase with any payment method.

You are more than welcome to visit our promotion announcement here for more details:
    http://na.leagueoflegends.com/news/receive-300-rp-bonus-riot-points-purchase

Unfortunately, this promotion started and ends at a very specific time and we can’t retroactively add bonus RP to your account as everything is automated. As this is a promotion we cannot alter those who did not get the bonus RP, even if your purchase was a day or two before the promotion started. I apologize if you were not eligible for the promotion.

If you have any additional questions or concerns, please feel free to contact me back.

Best Regards,
    Bear
    ('''\ (´・ ω ・`) /''')

• Boş boş konuşmuşlar işte. Rp aldıktan hemne sonra gelmeyebilirmiş bonus rp. İşte gelmiş olaiblir ama hesabınızda gözükmüyor olaiblir diyor birşey alırsanız rp ile o zaman işlenebilir filan zırvalamış.
    Rp alımıyla ilgili bilgi vermiş birde bonus rp kısıtlı bir zaman içindi bu sürenin dışında önce veya sonra aldıysanız gelemyecektir demiş. Tabi tek seferlik bir bonus olduğunu da belirtmeden geçmemiş.

Kısaca özeti bu. Yani genel olarak birçok kişiye attıkları bir mesaj özel olarak ilgilenmemiş senin sorununla. Bunun akabinde bu ticketa atacağın bir mesaj ile daha iyi ilgilenirler. Halen gelmediyse bu ticketa cevap olarak yolla bir ticket daha.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miayke -- 5 Ocak 2012; 23:59:11 >

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • Direk yüklenmeyebilir, az sabret diyo 😄

300 Rp bonus hakkında benimle iletişime geçtiğiniz için teşekkürler. Lütfen dikkat edin, 300 rp'nin hesabınıza eklenmesi 24 saati bulabilir ve Store'den bir şey satın alma işlemini başlatmadan gözükmeyebilir.

Bu promosyon sadece 1 kerelik RP alımı için geçerli olacak ve ekstra RP'niz, satın aldıktan kısa süre sonra hesabınıza eklenecektir. Eğer hesabınızda bonus RP'yi göremiyorsanız çıkış yapıp tekrar oyuna girin.

Bonus RP kazanmak için Storeden "Purchase RP" tıklatın ve herhangi bir ödeme metoduyla RP satın alın.

Promosyonumuz hakkında daha fazla bilgiye bu konudan ulaşabilirsiniz:
    http://na.leagueoflegends.com/news/receive-300-rp-bonus-riot-points-purchase

Maalesef, bu promosyon çok belirli bir zaman aralığında gerçekleşti ve biz geriye dönük olarak hesabınıza RP'yi her şey otomatikmiş gibi ekleyemeyiz. Bu promosyonda biz bonus RP alamayanlara RP veremeyiz, hatta promosyon başlamadan 1-2 gün önce RP almış olsanız bile. Promosyon için uygun değilseniz özür dilerim.

Eğer ekleyeceğiniz herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, lütfen benimle rahatça tekrar iletişime geçin.

Saygılarımızla,
    Ayı
    ('''\ (´・ ω ・`) /''')

• Teşekkür ederim arkadaşlar yardımınız için.. Yanıtlayarak bir ticket daha attım, onunda cevabını 3 gün sonra alırım heralde.
  • Bu sefer cevap süresi kısa oalcaktır. İlk ticketa yoladığında birisin ilgilenmesi için sıraya geçiyor. Şu anda zaten bear ticket ilgileniyor yani cevap süresi kısa olacaktır. Büyük ihtimal yarın akşama kadar dönerler sana.

Origin: RQ7_ErdeM

PSN: berserkmonkee

BattleTag: BerserkMonk#1867
  • 3 gune cevapliyorlarsa gene iyisin ben 24 araliktan beri cevap bekliyorum.

Orijinalden alıntı: emre1542

Saygılar ayı demiş. Sana ayı demiş dava aç. Allah'ın ayısı demiş, n'apcan 300 rp'yi demiş.

bak bu iyiydi

ESKİŞEHİR
  • Belki gelir diye shop'tan alışveriş yaptım fakat yine gelmedi..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.