Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
584.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Devletten alabileceginin de guvencesi yok bence, oyle bi durum olmaz umarim. Zira gidisat pek saglikli degil ekonominin geneli acisindan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izuner İ kullanıcısına yanıt
    100.000TL’ye kadar mevduatlar devlet güvencesi altında.

• Korkmayın paralara bişey olmaz o kadar da batmadı ülke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tamam peki ama eturuncu hesabın yazılı bir kanıtı belgesi olacakmı elimizde? banka batarsa devlet nereden bilecek eturuncu hesaplarda kimlerin ne birikimi var? örneğin bütün bankalardaki bütün hesapların bilgileri devlete veriliyormu nasıl oluyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jedi_masterr -- 3 Ağustos 2018; 9:7:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

tamam peki ama eturuncu hesabın yazılı bir kanıtı belgesi olacakmı elimizde? banka batarsa devlet nereden bilecek eturuncu hesaplarda kimlerin ne birikimi var? örneğin bütün bankalardaki bütün hesapların bilgileri devlete veriliyormu nasıl oluyor?
    Bankaya koymayın hocam paranızı bana kalırsa

• Güncel İng kampanyasız e turuncu oranı ne acaba?

Eski ing ki olarak dönmeyi düşünüyordum

• dolar 4 ayda yüzde 30 artıyor, biz senede yüzde 17'yi hoşgeldin faiziyle zorla alabiliyoruz.Paranın çöpe dönüp eridiği yetmezmiş gibi birde üstüne yüzde 15 stopaj ödüyoruz.faizlerin düşüklüğü ve kur artışı böyle devam ederse bankalarda ,yastık altında hatta cebinde kimse Tl tutmaz.Herkesin dövize veya altına geçmesi Tl'nin aleyhine işler.Bu sarmalda dolar artık 10 mu olur 20 mi olur Allah bilir.Acilen Tl de durmanın cazip hale gelebilmesi için; tüik'in sipariş üzerine hazırladığı enflasyon oranından değil, döviz değer kaybı oranında faiz getirisi verilmesi ve garabet stopaj vergisinin kaldırılması gerekmektedir.Eline para geçiren dövize koştuğu sürece dolar ve euronun artışını karşıdan trene bakar gibi izleriz.Paramız da durduğu yerde (h)iç olur.eyyolarmam bu kadar.
  • Şubeden vadesiz hesap açtıktan sonra mobilden e-turuncu hesap açarsam %17 hoşgeldin faizinden yararlanabiliyormuyum? ing nin sitesinde turuncu hesap ailesinden ilk defa bir hesap açan hoşgeldin faizinden yararlanır diye bir yazı var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jedi_masterr

Şubeden vadesiz hesap açtıktan sonra mobilden e-turuncu hesap açarsam %17 hoşgeldin faizinden yararlanabiliyormuyum? ing nin sitesinde turuncu hesap ailesinden ilk defa bir hesap açan hoşgeldin faizinden yararlanır diye bir yazı var?
    Ben öyle biliyorum.
  • Beyler sabah makas kalkar kalkmaz yuklu sekilde dolara yatirim yapmayi planliyorum. Al-sat degil 1 seneye yakin dokunmayacagim. Ne diyorsunuz? 5.52 bandina cok cok rahat gelecektir kisa vadede diye dusunuyorum zaten. Sonrasinda artmaya devam edecektir orta-uzun vadelerde. Ne olur yorumunuz?

• Hosgeldin faizinin 6 ay uzatılması için bur seçenek sundular.sermaye piyasası anketi doldurmak ve sermaye piyasası çerçeve sözleşmesini onaylayarak süreyi 6 ay uzatıyorlar.

Not: ilk sözleşmeyi onayladıktan sonra ikinci bir sözleşme karşınıza çıkıyor ve yatırım hesabı açmanızı istiyor.ing cakalligi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batdünyabat -- 7 Ağustos 2018; 18:31:46 >
  • batdünyabat B kullanıcısına yanıt
    Anlamadım hocam detaylı yazarmısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • batdünyabat B kullanıcısına yanıt
    Bana da aynısı çıktı. 6 ay uzatırlarsa güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardiyan -- 7 Ağustos 2018; 18:13:48 >
  • Hiçbirşey karsiliksiz verilmez bence. Belki kuskucu yaklasiyorum ama fon, hisse senedi ile isiniz olmayacaksa neyin karsiliginda bu sozlesmeyi imzalatip 6 ay hosgeldin faizini uzatiyor cozemedim..

• Cehaletimi mazur görün.İnternetten başvuru yoluyla e-turuncu hesap açtırdık.İng mobil uygulamasından baktığımda 3 tane hesap gözüküyor. MT1,MT2,MY1 (dolar).
    Bunlardan MT1,MY1(dolar) nin simgeleri turuncu renkli ve üstlerinde e işareti var.Hangisi günlük faiz veriyor, kredi kartını hangi hesaba bağlamalıyım anlayamadım.MT2 yi kapatmak istedim izin vermedi.
    1)Şimdi MT2 benim vadesiz hesabım diğer ikiside faizli hesaplarım mı?
    2)Turuncu ekstra kredi kartımı sadece MT2 ye mi bağlayabilirim?
    3)Günlük faiz için ekstra birşey yapmama gerek var mı yoksa zaten bu 2 hesap günlük faiz mantığıyla mı çalışıyor?
    4)Faizli Tl hesabından direk dolar alabiliyor muyum yoksa önce vadeize atıp sonra mı dolar almam lazım?
  • hesabı incele denildiğinde 19 mu yazıyor turuncu ekstrada yoksa sonraki güne + 2 mi ekliyor.

% 16 faiz alıyordum benim eklenmedi + 2 müşteri hizmetlerine anlatana kadar canım çıktı. Bir sonraki gün görünür diyor,

Düşük meblag aktarınca % 10 olması gereken % 12 görünüyor . % 16 ise 18 görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

hesabı incele denildiğinde 19 mu yazıyor turuncu ekstrada yoksa sonraki güne + 2 mi ekliyor.

% 16 faiz alıyordum benim eklenmedi + 2 müşteri hizmetlerine anlatana kadar canım çıktı. Bir sonraki gün görünür diyor,

Düşük meblag aktarınca % 10 olması gereken % 12 görünüyor . % 16 ise 18 görünmüyor
    Aynı durum bende de oldu. 250 bin altında sorun yoktu. 250 bin üstüne çıkınca faiz 16' da kalıyor, +2 ' yi uygulamıyordu. MH olayı çözemedeği için parayı başka bankaya aktardım.

• merhaba, turuncu hesap açıp inge geçeli 2 gün oluyor
    dün bu saatlerde günlük faiz yatmıştı, ama şimdi bakıyorum bu gece yatmamış niye olabilir?
    para 17den önce hesaptaydı
  • fod F kullanıcısına yanıt
    pazartesi toptan yatacak
  • birde turuncu ekstra nakit kartım yok. ing hesabım vardı ve e turuncu hesap açarak %17 den faydalanıyordum. Bu ilave %2 oranı nasıl alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.