Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (196. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
128
Favori
583.968
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: soyken

pazartesi toptan yatacak
    teşekkürler, eminsin di mi tam arıyordum bankayı gördüm mesajını
    mobil uygulama var mı sende?
    orada turuncu ekstra var aşağılarda ağustos ayında 750tl harcarsan visa kartınla eylül ayında %2 gelir yazıyor
    kalan harcamnı da gösteriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

teşekkürler, eminsin di mi tam arıyordum bankayı gördüm mesajını
    mobil uygulama var mı sende?
    orada turuncu ekstra var aşağılarda ağustos ayında 750tl harcarsan visa kartınla eylül ayında %2 gelir yazıyor
    kalan harcamnı da gösteriyor

Alıntıları Göster
    Resmi tatilde gelmiyor kullanıyorum hocam emin olmasam niye yazayım. Pazartesi 3 günlük gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• pekala enparada geliyordu da ondan garip geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengos07

Aynı durum bende de oldu. 250 bin altında sorun yoktu. 250 bin üstüne çıkınca faiz 16' da kalıyor, +2 ' yi uygulamıyordu. MH olayı çözemedeği için parayı başka bankaya aktardım.

Alıntıları Göster
    Bende müşteri hizmetlerine anlatana kadar deveye hendek atlattım. Bende eft yaptım mecburen sonrası aradılar. Bir sonraki gün + 2 olur diyorlar fakat inanmıyorum. Sizin bir gece hesapta durdu mu ? ing müşteri hizmetleri çok kötü kendi kampanyalarını bilmiyorlar. Dolar zaten fırlamış gitmiş %1-2 için uğraşıyoruz yok böyle bir saçmalık, dolar alacağım kaç olursa olsun aldım tutmadığıma bin pişmanım 3-4 yıllık faiz gitti son 4 ayda, 8 mi 10 mu olacak beli değil dolar bilerek çıkarılıyor zaten dış güç falan hikaye .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Beyler sabah makas kalkar kalkmaz yuklu sekilde dolara yatirim yapmayi planliyorum. Al-sat degil 1 seneye yakin dokunmayacagim. Ne diyorsunuz? 5.52 bandina cok cok rahat gelecektir kisa vadede diye dusunuyorum zaten. Sonrasinda artmaya devam edecektir orta-uzun vadelerde. Ne olur yorumunuz?
    Ne yaptınız ? Kısa vadede ne oldu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearless_X

Bende müşteri hizmetlerine anlatana kadar deveye hendek atlattım. Bende eft yaptım mecburen sonrası aradılar. Bir sonraki gün + 2 olur diyorlar fakat inanmıyorum. Sizin bir gece hesapta durdu mu ? ing müşteri hizmetleri çok kötü kendi kampanyalarını bilmiyorlar. Dolar zaten fırlamış gitmiş %1-2 için uğraşıyoruz yok böyle bir saçmalık, dolar alacağım kaç olursa olsun aldım tutmadığıma bin pişmanım 3-4 yıllık faiz gitti son 4 ayda, 8 mi 10 mu olacak beli değil dolar bilerek çıkarılıyor zaten dış güç falan hikaye .

Alıntıları Göster
    Ben beklemeden direkt aktardım şekerbank gece gündüz hesabına. Doların günlük % 15 arttığı bir ortamda TL faizin bir anlamı kalmadı zaten. Gecelik repo faizleri artırılıp piyasadan likidite çekilmediği sürece dolar tutulamaz, TL kendine gelemez.

• cengos07 C kullanıcısına yanıt
    Şekerbank gece gündüz hesabınızda eft ücretli mi yoksa ücretsiz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackboy55555 -- 11 Ağustos 2018; 23:31:15 >
  • blackboy55555 B kullanıcısına yanıt
    1.5tl havale 4.5tl eft

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • fearless_X kullanıcısına yanıt
    Ilk basta kucuk bir meblag ile giris yaptim al-sat denedim 750 lira 1 gunde kazandim. Gectigimiz cuma 3500 kar ediyordum 6,80 den satiyordum vazgectim satmadim. Pazartesi dolarin durumuna gore daha ust seviyelerden satacagim. Alim firsati verirse biraz daha dolar al-sat yapacagim. Valla ingnin 3 ay da verdigi faizi 3-5 gun icinde alacagim

• Hazan kullanıcısına yanıt
    İşlemi nereden yapıyorsunuz?

• şuan dövizmi yoksa e vadelimi ?
  • Hosgeldin faizi 18 oldu, +%2 turuncu ekstra ile yeni oran %20

• Banka bilgilendirme mesaji geldi ve kendi hesap ayrintimda da %20 orani gorunuyor.

• 1 yıllık hoşgeldin faizi süresi biten var mı arkadaşlar %11 faizden mi devam ediyorsunuz yoksa yeni teklif yaptılar mı?
  • %20 olmuş turuncu ekstra ile birlikte.
  • Arkadaşlar merhaba. 50 bin lira kadar param var ve %20'lik turuncu hesaba yatırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım? İşlemler ING bank şubelerinde gerçekleştirilebiliyor mu? Yoksa online ya da müşteri hizmetleriyle mi halletmem lazım?

Bir de %20'ye 50 binde ne alırım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar merhaba. 50 bin lira kadar param var ve %20'lik turuncu hesaba yatırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım? İşlemler ING bank şubelerinde gerçekleştirilebiliyor mu? Yoksa online ya da müşteri hizmetleriyle mi halletmem lazım?

ilk defa hesap açacaksınız internetten başvurun size kart gönderiyorlar hesap açılıyor
  • Arkadaşlar benim gibi internetten hesap açanlar için şunu diyeyim. Turuncu hesaplar dışında vadesiz hesap acamiyorsunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydn06

Arkadaşlar merhaba. 50 bin lira kadar param var ve %20'lik turuncu hesaba yatırmak istiyorum. Bunun için ne yapmam lazım? İşlemler ING bank şubelerinde gerçekleştirilebiliyor mu? Yoksa online ya da müşteri hizmetleriyle mi halletmem lazım?

30 günde 698 lira getirir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ock95

30 günde 698 lira getirir.

Alıntıları Göster
    hergun eklenen de uzerıne bırıkecek.. daha fazla olur rakam
  • 
Sayfa: önceki 194195196197198
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.