Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (282. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mustafadark

Bu oyuna 2-3 gb patch gelse bile lider olamaz.Çünkü stratejileri para üzerine kurulu oyuncuların eğlenmesi üzerine değil.Şu son 1 ay bayağı göz boyamak için güncelleme çıkartacaklar,belki araba bile zorlansa gelebilir ama bu kadar sınırlı oyun Dayz Standalone'yi geçemez.

Bıkmadın mı dostum artık dayzda güzel oyun aksini iddia eden yok artık anladık dayz i seviyorsunda gerçekten sıkıldım aynı mesajlarını bu konuda görmekten .. Biraz saygı başka bişey değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Ben oyunu yaklaşık 1,5 aydır belki daha fazla oynamıyorum. Hile düzelinceye kadarda girmeyeceğim 5 tane arkadaşımda aynı şekilde oynamıyor hatta steamdeki diğer yakın olmadığım warz oynayan arkadaşlarıda sayarsam sayı 15i felan bulur.

Oyunu alacak olan arkadaşlara oyun güzel ama hile yüzünden 2 ay oynayıp sabrettikten sonra soğuyup bırakabilirsiniz bizim gibi.

Voice moice ile uğraştıkları kadar hile ile uğraşsalar şu oyun lider mmo olacak.

Ben bile oyunu 1-1,5 seneliğine bıraktım. Artık o zamana kadar DayZ Standalone 'da çıkar. Hangisi iyiyse ona devam..
  • Bugün bir türkle anlaştık işte beraber oynuyoruz adamada güvendim baya sohbet ettik 2 taramalı bulmuştum light zırh falan vardı üstümde 15 dk sonra bam diye vurdu
  • up gene facebook sayfalarında birşeyler yazmışlar updatemi quickfixmi ne gelcek sanırsam.

oyunu alalı 1 haftayı geçti rehberleri izlemiş olarak başladıgım için pek sorun olmadı silahsız olmak vs.

bi değerlendirme yapcak olursam

- loot noktaları çok dengesiz. tıbbı malzemeler için illa belli başlı şehirlere gitmek lazım. gördügünüz her kasaba köyden en fazla yakın dövüş silahı çıkıyor o kadar.
    - Boulder City bildigin süs şehir. çıka çıka birtane mosenberg çıktı o kadar.
    - arkadaşlar hiçbir binayı boşa harcamamış. 3 tane ev olsa bile 20-30 tane zombi var etrafında
    - fall damage sistemi çok ilginç. arkadşala aynı yükseklikten aynı yerden atlamamıza rağmen o direk öldü benden ise 1 tane çizik bile olmadı.
    -DayZ de elimde silah tabanca ne olursa olsun kafaya nişan alıp sıkardım. burda elinize tabanca dahi geçse kafaya nişan almanıza ihtiyaç yok. en fazla 3-5 atıyor insanlara zombilere zaten
    - sağlık malzemelrine süre getirilmeli mesela 1 tane anitbiyotik içnitn 2.sini 1 dakka sonra falan içebilirsin gibi.
    -camp splinterin karşısındaysak oraya gidebilmek için illa gölün etrafını yada boulder city yolundaki köprüyü geçmek lazım. yüzme getirilirse iyi olur. zaten başkada pek can sıkan göl yok.
    - sniper sistemi çok saçma. soluklanma diye birşey yok. eleman 1 km kovalayıp sizi csdeki sniper kullanıyor gibi vurabiliyor sizi.

iyi yanlarına gelcek olursak.

-araçların üzerinde zombiler size vuramıyor
    - binalara barikat vs. kurabiliyorsunuz.
    - girilebilir bina sayısı çok yüksek
    - araçlardan item çıkabilmesi çok güzel.

Yeni başlicak arkadaşlara tavsiye verim zaten uzmanlar biliyordur :D BoulderCitynin sağında camp splinterin gölün karşısında birkaç araç var yolu tıkamış. orda 3-4 polis arabası 2 ambulans 5-6 tanede normal araç var. polis arabasından yüksek ihtimal tactical knife bulma ihtimaliniz var kask falanda çıkabiliyor.
    ambulansdanda co-1 vaccine flare yada yicek içecek çıkabiliyor not: ambulansların üstüne bakmayı unutmayın diger araçlardan ise yicek içecek çıkıyor ve orda HİÇ ZOMBİ YOK rahatca lootunuzu yapabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

Bolder city dediğin gibi gereksiz bir şehir ama smallvile ve clearview küçük olmasına rağmen ben bu aralar bol bol silah buldum.
  • arkadaşlar deadz de video kaydetmeye başladım biraz çoğalınca video haline getirip paylaşacağım

http://www.youtube.com/watch?v=Yot5AkP4qFY bunu öylesine çektim nasıl gözüktüğünü görmek için :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 9 Mayıs 2013; 17:51:12 >
  • İyi güner arkadaşlar bugün oyuna girdiğimde account deleted hatası ile karşılaştım ticket attım ama ne cevap ne de başka birşey geldi hesabımı nasıl geri alabilirim yardımcı olacak arkadaşları bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

up gene facebook sayfalarında birşeyler yazmışlar updatemi quickfixmi ne gelcek sanırsam.

oyunu alalı 1 haftayı geçti rehberleri izlemiş olarak başladıgım için pek sorun olmadı silahsız olmak vs.

bi değerlendirme yapcak olursam

- loot noktaları çok dengesiz. tıbbı malzemeler için illa belli başlı şehirlere gitmek lazım. gördügünüz her kasaba köyden en fazla yakın dövüş silahı çıkıyor o kadar.
    - Boulder City bildigin süs şehir. çıka çıka birtane mosenberg çıktı o kadar.
    - arkadaşlar hiçbir binayı boşa harcamamış. 3 tane ev olsa bile 20-30 tane zombi var etrafında
    - fall damage sistemi çok ilginç. arkadşala aynı yükseklikten aynı yerden atlamamıza rağmen o direk öldü benden ise 1 tane çizik bile olmadı.
    -DayZ de elimde silah tabanca ne olursa olsun kafaya nişan alıp sıkardım. burda elinize tabanca dahi geçse kafaya nişan almanıza ihtiyaç yok. en fazla 3-5 atıyor insanlara zombilere zaten
    - sağlık malzemelrine süre getirilmeli mesela 1 tane anitbiyotik içnitn 2.sini 1 dakka sonra falan içebilirsin gibi.
    -camp splinterin karşısındaysak oraya gidebilmek için illa gölün etrafını yada boulder city yolundaki köprüyü geçmek lazım. yüzme getirilirse iyi olur. zaten başkada pek can sıkan göl yok.
    - sniper sistemi çok saçma. soluklanma diye birşey yok. eleman 1 km kovalayıp sizi csdeki sniper kullanıyor gibi vurabiliyor sizi.

iyi yanlarına gelcek olursak.

-araçların üzerinde zombiler size vuramıyor
    - binalara barikat vs. kurabiliyorsunuz.
    - girilebilir bina sayısı çok yüksek
    - araçlardan item çıkabilmesi çok güzel.

Yeni başlicak arkadaşlara tavsiye verim zaten uzmanlar biliyordur :D BoulderCitynin sağında camp splinterin gölün karşısında birkaç araç var yolu tıkamış. orda 3-4 polis arabası 2 ambulans 5-6 tanede normal araç var. polis arabasından yüksek ihtimal tactical knife bulma ihtimaliniz var kask falanda çıkabiliyor.
    ambulansdanda co-1 vaccine flare yada yicek içecek çıkabiliyor not: ambulansların üstüne bakmayı unutmayın diger araçlardan ise yicek içecek çıkıyor ve orda HİÇ ZOMBİ YOK rahatca lootunuzu yapabilirsiniz.

Tıbbı malzemeleri her köy kasabada bulsak bir anlamı kalmazdı amaç oyuncuları bleli bir yere toplayıp pvp ye imkan tanımak mümkün olduğunca.
    Büyük şehirler genelde yiyecek, şapka ve çanta için lootlanabilir. Bunun dışında eskiden pek birşeybulamıyordunuz ama yeni patchle birlikte şehirlerde mermi ve silahda bol bol çıkmaya başladı.
    Evet zombi sayısı fazla ama katana veya machete tarzı yakın döbüş silahlarıyla rahatlıkla ilerleniyor, önemli olan zombilerin aggrosunu refleks haline getirip gereksiz zombi çekmemek.
    Fall damage üzerinde zırha göre işliyor bana göre, eskiden bazı tümseklerden atladığımda bile hasar alırken şuan full zırhlı şekilde 4-5 metrelik yerden atlıyorum sıfır hasar alıyorum.
    Dayzde elinde dal bile olsa zombiyi öldürebiliyorsun 1-2 vuruşta bunda ise fenerle vücuduna vurarak öldürmeyi dene 50-60 kere vurman gerekiyor. Bu oyunda kolayca zombi öldürmek istiyorsan kafasına vurmak zorundasın yoksa başına bela olurlar.
    Bu oyunda öyle kolaylıkla antibiotik ağrı kesici filan bulunmuyor haliyle süre kısıtlaması büyük saçmalık olur.
    yüzme olayı ise bazen can sıkıcı oalbiliyor gerçekten ama yüzme olsa gerçekcilik oldukça düşecek. Adam sırtında military çanta(30kg), üzerinde zırf, kafasında askeri helmet ile yüzmesi saçma olur.
    Ayrıca o göl ile orayı ayırmasalar tamamen oyun shrute farm etrafına odaklanmış olacak, bu haliyle bile çoğunluk o civarlarda loot yapıyor. Direk oradan karşıya geçilebilse tünel filan da direk ulaşılabilir olacak. Bence bu hali daha iyi.
    Soluklanma nasıl yok? Normal koşma ile sniperin staminası ayrı ve bu oldukça da normal birşey. Staminan azaldığında recoil olayı arttırılabilir ama bundan önce düzenltilmesi ve ayar çekilmesi gereken onlarca şey var.

Araçların üzerine fazla güvenmeyin eğer ki zombiler kalablıklaşırsa çıkabiliyorlar arabaların üzerine^^

Silah için camp splinter veya meteoroloji güzel yerler. Campos çanta ve mermi için ideal. Şu aralar bol bol saiga çıkıyor camposda. Splinterin deniz tarafından girişinde büyük kutular var orada mystery crate bulma şansınız çok fazla. Ayrıca o kutuların üstüne çıkıp etrafı temizleyebilirsiniz daha sonra silahları toplayabilirsiniz çadırlardaki. Meteorolojide ise 3-4 tane mystery crate çıkan yer var. Bugun arkadaşla 4 tane mystery crate bulduk meteorolojide. Magnum av sniper, svd sniper, b92 birde honey badger çıktı.

Yeni başlayanlara yardımcı olurum loot yerleri hakkında, birlikte girer gösteririm hangi binaları kontrol etmeleri gerektiğini.

• quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

arkadaşlar deadz de video kaydetmeye başladım biraz çoğalınca video haline getirip paylaşacağım

http://www.youtube.com/watch?v=Yot5AkP4qFY bunu öylesine çektim nasıl gözüktüğünü görmek için :)

dead z yi nereden indiricez link atabilir misin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

arkadaşlar deadz de video kaydetmeye başladım biraz çoğalınca video haline getirip paylaşacağım

http://playdeadz.com/deadz/index.php

buraya sağdan üye olup yukarda client download bölümü var ordan.

• quote:

quote:

quote:

tamam hocam hallettim iniyor şuan az kaldı sanırım ordaki üyelik ve şifreyi giricem başka bişe gerekmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

tamam hocam hallettim iniyor şuan az kaldı sanırım ordaki üyelik ve şifreyi giricem başka bişe gerekmiyor

aynen öyle :)

• eyvallah bir deneyelim bakalım
  • hocam deadz gibi galiba
  • Beyler umarım oyunun yapımcıları ile başınız derde girmez ama türkçe olması güzelmiş

Ekleme: Videoyu izledim biz türküz, türkçe oyun olacak dediğinde beni kazandın. Hele bi çıksın oynarım bende. Gc satışı para ile mi olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Breakage -- 11 Mayıs 2013; 19:26:02 >
  • Server kurma dosyalarını nerden buldunuz
  • deadz ye giremedim bir türlü birde playwarz.vv.si 'yi denicem bu oyunda bizimkilere ait
  • quote:

Orijinalden alıntı: iZmiR.

1 gündür oyuna girmiyordum bugün gireyim dedim gc ile aldığım itemlerin çoğu gitmiş direk ticket attım ama tam beceremedim gibi örnek ticket alabilirmiyim. bide böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önceden ?(itemler globaldeydi)

Ticket nasıl atılıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Nasıl geri verebiliyoruz oyunu?
    (Para iadesi) ?

Bildiğim kadarıyla iade edilmiyor.Fakat Steam'den aldıysanız supporta ticket yollayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Orijinalden alıntı: WetDream

Nasıl geri verebiliyoruz oyunu?
    (Para iadesi) ?

Bildiğim kadarıyla iade edilmiyor.Fakat Steam'den aldıysanız supporta ticket yollayın.

Kendi sitesinden paybyme mobil ödemeyle aldım.
    Edilmesi lâzım oyun berbat.
  • 
Sayfa: önceki 280281282283284
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.