Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (281. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler Battlefield Bad Company 2 ile War Z takas etmek isteyenler pm yollasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Yav Tyler Ranch'e nolmuş öyle. Kaç kere gittim hiç silah çıkmıyo nerdeyse. Ne güzel gidip bol bol zombi kesiyodum orda

sadece tyler ranch değil çoğu silah loot bölgelerinde silah çıkmıyor artık birkaç hafta daha böyle gider sonra düzelir heralde diye umuyorum....

Hocam oyunu pek bilmiyorum ama birtek barn'ı olan minik bir yerde Feandal'dı sanırım ( sağ altı haritanın ) alınabilen minik kutular çıktı 2 tane içinden kruger.22 silah digeri kuriger beyaz bir tabanca.

Bide okudugum rehberlere göre şehire yakın dövüş silahı ile girmeyin yazıyor ama şehirler haricide silah bulamıyorum ( yani bulunuyorda çok zor. ) Sizce elimde tactical knife ile şehire giriyimi girmimmi ?

Edit:/ Not: DayZ de Balta ile giriyodum cherno'ya Elektro'ya bir olay olduguda yoktu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 4 Mayıs 2013; 22:43:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

quote:

quote:

Yav Tyler Ranch'e nolmuş öyle. Kaç kere gittim hiç silah çıkmıyo nerdeyse. Ne güzel gidip bol bol zombi kesiyodum orda

sadece tyler ranch değil çoğu silah loot bölgelerinde silah çıkmıyor artık birkaç hafta daha böyle gider sonra düzelir heralde diye umuyorum....

Hocam oyunu pek bilmiyorum ama birtek barn'ı olan minik bir yerde Feandal'dı sanırım ( sağ altı haritanın ) alınabilen minik kutular çıktı 2 tane içinden kruger.22 silah digeri kuriger beyaz bir tabanca.

Bide okudugum rehberlere göre şehire yakın dövüş silahı ile girmeyin yazıyor ama şehirler haricide silah bulamıyorum ( yani bulunuyorda çok zor. ) Sizce elimde tactical knife ile şehire giriyimi girmimmi ?

Edit:/ Not: DayZ de Balta ile giriyodum cherno'ya Elektro'ya bir olay olduguda yoktu.

O senin gizliliğine, gözlemine ve dikkatine bağlı açıkcası.(Tabi sunucuda 20 ve fazlası oyuncu varsa bıçakla şehirlere ve kasabalara yaklaşma) Ben herzaman bıçakla giriyorum bazen adam öldürmek için m4 le gittiğimde oluyor. Ama item toplamak için bıçakla giriyorum genelde. Büyük şehirlerden uzak dur hiç gerek yok, kasabalara gidebilirsin Smallvile, Clearwiev ve campos city nin dibindeki kasabaya girebilirsin oralarda silah bulma ihtimalin yüksek. Eğer loot ayarlarını eskisi gibi yaparlarsa Tyler ranch gibi çiftliklerede uğrarsın, oralarda da silah çıkıyordu.

• warz hesabını mobil ödemeyle satan arkadaş varsa pm atsın lütfen , acil lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

O senin gizliliğine, gözlemine ve dikkatine bağlı açıkcası.(Tabi sunucuda 20 ve fazlası oyuncu varsa bıçakla şehirlere ve kasabalara yaklaşma) Ben herzaman bıçakla giriyorum bazen adam öldürmek için m4 le gittiğimde oluyor. Ama item toplamak için bıçakla giriyorum genelde. Büyük şehirlerden uzak dur hiç gerek yok, kasabalara gidebilirsin Smallvile, Clearwiev ve campos city nin dibindeki kasabaya girebilirsin oralarda silah bulma ihtimalin yüksek. Eğer loot ayarlarını eskisi gibi yaparlarsa Tyler ranch gibi çiftliklerede uğrarsın, oralarda da silah çıkıyordu.

Peki hiç arkadaşçıl kişiler oynamıyormu bu oyunu ? DayZ de Friendly diyip sıkmayanlar, item verenler, kan ( yani can ) verenler, vs. vardı burda önüne gelen tarıyor. bide hep bandit,thug gördüm. tahminimce haydut rütbelerinden 2 si bu hiç arkadaşçıl rütbeler yokmu mesela DayZ deki Hero gibi. ve özellik veriyormu rütbeler yoksa süsmü ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hiç arkadaşçıl kişiler oynamıyormu bu oyunu ? DayZ de Friendly diyip sıkmayanlar, item verenler, kan ( yani can ) verenler, vs. vardı burda önüne gelen tarıyor. bide hep bandit,thug gördüm. tahminimce haydut rütbelerinden 2 si bu hiç arkadaşçıl rütbeler yokmu mesela DayZ deki Hero gibi. ve özellik veriyormu rütbeler yoksa süsmü ?

rütbeler var ama bu oyun dayz gibi rp değil daha çok pvp ağırlıklı rütbelere gelirsek

sırası ile haydut tarafı thug outlaw bandit hitman assassin villain
    polis tarafı constable deputy lawman guardian vigilante paragon

• Beyler verin ts3 ü yada skype'ı verin oynuyalım oynuyacak adam yok yaş:(16)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savangee -- 6 Mayıs 2013; 16:53:56 >
  • Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum fakat kararsızım. Almaya değer mi? Bu tür oyunları severim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zeoritz

Arkadaşlar oyunu almayı düşünüyorum fakat kararsızım. Almaya değer mi? Bu tür oyunları severim.

oyun güzel ama %90 ı hileci. alma derim ben. en azından anti cheat gelene kadar.
  • Bu aralar video çekmeyi düşünüyoruz 1 arkadaşımla beraber yaparsak burada da paylaşırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bu aralar video çekmeyi düşünüyoruz 1 arkadaşımla beraber yaparsak burada da paylaşırım

Bekliyoruz hocam.

Bu arada hayal ettiğim tüfeği bulmuştum ama bulduğum anda öldüm. Tüfek sig sauger

• quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bu aralar video çekmeyi düşünüyoruz 1 arkadaşımla beraber yaparsak burada da paylaşırım

Bekliyoruz hocam.

Bu arada hayal ettiğim tüfeği bulmuştum ama bulduğum anda öldüm. Tüfek sig sauger

Bizde arkadaşla dün bulduk onu camp splinterda

• Oyunu Steam'den aldım, şu an iniyor. İsteyen varsa birlikte oynayabiliriz.

EDIT: Oyun indi, girdim fakat karakterler ve çevre gözükmüyor. Çözümü var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zeoritz -- 7 Mayıs 2013; 17:49:11 >
  • Arkadaşlar bende birlikte oynayacak birini arıyorum ama seviyesiz bir ortam istemiyorum.Hilecileri çok olsada eğlenme amacı ile girip benle roleplay yapacak biri var mı ? Hİçbir itemim yok zaten toplasanız 2 saat oynadım ya da oynamadım ondada en son zombiye ölmüştüm :)) Roleplayden kastımda olayı aşırı derecede yaşamak değil.Biraz gerçekmişçesine oynamak :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8D8ACBB0 -- 7 Mayıs 2013; 17:31:02 >
  • Yeni patch geldi galiba, yakındaki oyuncularla sesli iletişim eklenmiş.

http://forums.playwarz.com/index.php?%2Ftopic%2F13630-patch-notes-may-7-2013%2F
  • quote:

Yeni patch geldi galiba, yakındaki oyuncularla sesli iletişim eklenmiş.

http://forums.playwarz.com/index.php?%2Ftopic%2F13630-patch-notes-may-7-2013%2F

Büyük bir eksiklikte giderildi böylece :) artık azda olsa arkadaçlıl insanlar olur diye tahmin ediyorum ama 200m içinde yazılmış. colorado gibi küçük bir haritada whitestone'nın orda mic açan arkadaşı rock ford daki eleman duyar diye tahmin ediyorum. bu arada tam anlayamadım hangi saatler arası kapalı olcak oyun. ?

• Bende anlamadım, yarına bitmiş olur heralde

Edit: Oha, patch 252 mb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Basteryus -- 8 Mayıs 2013; 1:07:50 >
  • An itibari ile güncellemeyi yapıp oyuna girdim. voice chat sistemi gayet düzgün çalışıyor. proxmotiy chat aktif sadece şuanlık heralde 200m duyuluyor konuşursanız. konuşmak için T ye basıyoruz bıraktıgımızda kapanıyor.

DayZ standalone gelirken oyun iyice çöker diye tahmin ediyordum yavaş yavaş güzel özellikler getirmeye başladılar

Edit:// an itibari ilede Voice chat sistemi çöktü Ne güzel bunu çalıyordum deli ediyordum insanları

http://www.youtube.com/watch?v=eh7lp9umG2I ( us pl 1 de clearwiew taraflarıdna bu müzigi duyarsanız benimdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 8 Mayıs 2013; 3:40:22 >

• Ben oyunu yaklaşık 1,5 aydır belki daha fazla oynamıyorum. Hile düzelinceye kadarda girmeyeceğim 5 tane arkadaşımda aynı şekilde oynamıyor hatta steamdeki diğer yakın olmadığım warz oynayan arkadaşlarıda sayarsam sayı 15i felan bulur.

Oyunu alacak olan arkadaşlara oyun güzel ama hile yüzünden 2 ay oynayıp sabrettikten sonra soğuyup bırakabilirsiniz bizim gibi.

Voice moice ile uğraştıkları kadar hile ile uğraşsalar şu oyun lider mmo olacak.
  • Bu oyuna 2-3 gb patch gelse bile lider olamaz.Çünkü stratejileri para üzerine kurulu oyuncuların eğlenmesi üzerine değil.Şu son 1 ay bayağı göz boyamak için güncelleme çıkartacaklar,belki araba bile zorlansa gelebilir ama bu kadar sınırlı oyun Dayz Standalone'yi geçemez.
  • 
Sayfa: önceki 279280281282283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.