Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (280. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Amacım reklam yapmak değil. Evet belki reklama giriyor fakat amacım yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak.Bu bağlamda size birkaç link vereceğim buradan oyun hakkında yardım alabilirsiniz;

Sitemiz :www.warz-tr.com

Oyunun canlı haritasında nerede neler var görmek isterseniz haritamız mevcut :www.warz-tr.com/harita

Oyundaki şehirler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, kendi emeğimizle çektiğimiz resimlerle anlatımlarımız mevcut :www.warz-tr.com/index.php#c3

Sitemizin bir hizmeti daha MARKET, forumda aktifliğinizle WarZ-TR parası kazanıyor ve bu paralarla oyunda item alıyorsunuz.

Yardım almak isterseniz admin olarak ben "AvciLap" sürekli online durumda size yardım etmekden mutluluk duyarım.

Amacım çok fazla lekelenmiş olan bu oyunun iyi yanlarını oyunculara duyurmak.Okuduğunuz için teşekkür ederim.Ricam bu yazımın reklam olarak algılanmamasıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: RooTLSS

Merhaba arkadaşlar

Amacım reklam yapmak değil. Evet belki reklama giriyor fakat amacım yeni başlayan arkadaşlara yardımcı olmak.Bu bağlamda size birkaç link vereceğim buradan oyun hakkında yardım alabilirsiniz;

Oyunun canlı haritasında nerede neler var görmek isterseniz haritamız mevcut :www.warz-tr.com/harita

Oyundaki şehirler hakkında detaylı bilgi almak isterseniz, kendi emeğimizle çektiğimiz resimlerle anlatımlarımız mevcut :www.warz-tr.com/index.php#c3

Sitemizin bir hizmeti daha MARKET, forumda aktifliğinizle WarZ-TR parası kazanıyor ve bu paralarla oyunda item alıyorsunuz.

Yardım almak isterseniz admin olarak ben "AvciLap" sürekli online durumda size yardım etmekden mutluluk duyarım.

Amacım çok fazla lekelenmiş olan bu oyunun iyi yanlarını oyunculara duyurmak.Okuduğunuz için teşekkür ederim.Ricam bu yazımın reklam olarak algılanmamasıdır.

Tutmaz.

• şu deadz, infectedz, iplaywarz falan bunlar nedir? warz üyeliği gerektirmiyor mu? herkes başvurabiliyor mu ve nereden indirip oynuyoruz birisi detaylı bilgi verirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thief27

şu deadz, infectedz, iplaywarz falan bunlar nedir? warz üyeliği gerektirmiyor mu? herkes başvurabiliyor mu ve nereden indirip oynuyoruz birisi detaylı bilgi verirse sevinirim.

Baris abi duydugun gibi oyunun dosyalari internete dusmustu senin benim gibi kisiler de bu dosyalarla kendi oyunlarini kurdular. Warz account u istemiyor isteyen herkes oynayabilir.

site linki de bu siteye üye olun solda download client var ordan indirip siteye olduğunuz üyelikle girin oyuna

http://playdeadz.com.br/deadz/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maskeli Bilo -- 30 Nisan 2013; 17:25:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: RooTLSS

Merhaba arkadaşlar

"Amacım çok fazla lekelenmiş olan bu oyunun iyi yanlarını oyunculara duyurmak.Okuduğunuz için teşekkür ederim.Ricam bu yazımın reklam olarak algılanmamasıdır."

burdan sonrasını okumadım

• Yok daha neler! Bizimkiler olaya el attı artık.

http://playwarz.vv.si/

http://forum.ragezone.com/f794/war-z-turkey-open-beta-928405/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saldour -- 30 Nisan 2013; 18:21:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Etheren

Yok daha neler! Bizimkiler olaya el attı artık.

aga bu nasıl bir oyundur ya bu geliştirici ve programlamacılar nasıl iş yapıyor herkes oyunun dosyalarını bu kadar kolay nasıl editliyor anlamadım valla

• www.warzdestek.com şöyle bir sitemiz var katılmak isterseniz bekleriz :)

- Canlı Yayınlar

- WarZ Günlükleri

- Yakında Yarışmalar

- Oyun İçi PVP Arkadaşlıklar

Hepsi bu sitede :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogncnerdgn -- 30 Nisan 2013; 21:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

quote:

Orijinalden alıntı: kormako12

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Beyler İPLAYWARZ'a gelin

İplaywarz orjinali kadar hile içeriyor. Bugun deadz nin betasi aciliyor bence ona bakin

İplay warz oynamamışsın sanırım ne no clip var ne aimbot var ne zombie player shield var ne god mode var olsa olsa saçma sapan chamli bi tane esp vardı onuda zaten kullanan çok az adminler serverın içerisinde cirit atıyor yetmiyor kendi anti cheatlerini yapıp geliştiriyorlar bu server warz dan bıkmışlar için gayet iyi gelebilir insanlara tek sıkıntı bi sniper oyununua dönüşme eğiliminde olması... Son olarak deadz de iplaywarz gibi kendilerinin herhangi bir anti hileyi oyuna eklemezlerse sonu 1 haftaya çöp olur.

Ben bir suru hile paylasim gordum onla alakali. Ben deadzye basladim gayet temz gozukuyo.

Deadz nin hilesiz olduğundan emin misin dostum ? birde şu içine gömülmüş torjan muhabbeti vardı onnunla ilgili bir bilgin var mı ? eğer dediğin gibiyse başlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

aga bu nasıl bir oyundur ya bu geliştirici ve programlamacılar nasıl iş yapıyor herkes oyunun dosyalarını bu kadar kolay nasıl editliyor anlamadım valla

Elimde imkan olsa orjinalindan daha iyi bir server açmam 1 günü geçmez o kadar söyleyeyim sana. Ne var ne yok silip süpürmüş hackerlar. Her türlü döküman ve programların hepsi mevcut. Level editor bile var yani. Biraz zorlasalar mini bir PvP haritası bile yapabilirler. Oyunda %90'lık kısım PvP'ye baktığı için itiraz ediceklerini sanmam. Gemilerin yük aldığı bir liman gibi. Adamların elinde her türlü imkan var.

• değişik bir oyuna benziyor
  • Şifreler yanlış diyo, hesapları uçurdular galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

Şifreler yanlış diyo, hesapları uçurdular galiba

benimkinde bi sorun yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

quote:

Elimde imkan olsa orjinalindan daha iyi bir server açmam 1 günü geçmez o kadar söyleyeyim sana. Ne var ne yok silip süpürmüş hackerlar. Her türlü döküman ve programların hepsi mevcut. Level editor bile var yani. Biraz zorlasalar mini bir PvP haritası bile yapabilirler. Oyunda %90'lık kısım PvP'ye baktığı için itiraz ediceklerini sanmam. Gemilerin yük aldığı bir liman gibi. Adamların elinde her türlü imkan var.

bizim bu oyun yamuldu ciddi ciddi hackten geçilmiyor yahu !

• quote:

quote:

Şifreler yanlış diyo, hesapları uçurdular galiba

benimkinde bi sorun yok

Yanlış alarm, yine oyunun kendi p.k yemesi
  • Beyler bu oyunda Flashlight ve Nightvision hariç rahatça geceleyin oynayabilme imkanı varmı ? DayZ'de Bringhles ve gamayı fulleyerek rahatça oynuyorduk ?
  • Yav Tyler Ranch'e nolmuş öyle. Kaç kere gittim hiç silah çıkmıyo nerdeyse. Ne güzel gidip bol bol zombi kesiyodum orda
  • quote:

Yav Tyler Ranch'e nolmuş öyle. Kaç kere gittim hiç silah çıkmıyo nerdeyse. Ne güzel gidip bol bol zombi kesiyodum orda

sadece tyler ranch değil çoğu silah loot bölgelerinde silah çıkmıyor artık birkaç hafta daha böyle gider sonra düzelir heralde diye umuyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

quote:

Yav Tyler Ranch'e nolmuş öyle. Kaç kere gittim hiç silah çıkmıyo nerdeyse. Ne güzel gidip bol bol zombi kesiyodum orda

sadece tyler ranch değil çoğu silah loot bölgelerinde silah çıkmıyor artık birkaç hafta daha böyle gider sonra düzelir heralde diye umuyorum....

Oyunu düzeltmeye mi çalışıyolar yoksa bozmaya mı anlayamadım. Eskiden mouse sağ tık + shift yapınca adamın solundan/sağından bakmaya başlardı, onu da kaldırmışlar

• beyler oyunu bıraktım arabalar gelince belki bi umut dönerim.
  • 
Sayfa: önceki 278279280281282
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.