Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (284. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bbpak83

quote:

Orijinalden alıntı: Aeroga

Abi sizde gidip 90-80 kişilik sv'lere girmeyin. Tabi ki her oyunda olacak hile, hele böyle dolu serverlarda daha da fazla olur. Girin 20-30 kişilik serverlara hem lootunuzu yapın, hemde hilesiz pvp yapın. Daha hiç hile ile karşılaşmadım.

5 kişilik servera girsen de hileyle karşılaşmamak imkansız onu söyleyeim ben.

Ben neden hiç karşılaşmadım merak ediyorum. Size denk geliyorsa geçmiş olsun.
  • quote:

Abi sizde gidip 90-80 kişilik sv'lere girmeyin. Tabi ki her oyunda olacak hile, hele böyle dolu serverlarda daha da fazla olur. Girin 20-30 kişilik serverlara hem lootunuzu yapın, hemde hilesiz pvp yapın. Daha hiç hile ile karşılaşmadım.

90-80?maks 40 kişilik serverlarda pvp atıyorum daha geçen kruger riflelı bir adam blueridgenin smallvile bakan tarafında bekliyordu bence o yolun ordan adama dürbünle bakıyorum adam direk bana baktı birden ağacın arkasına saklandım m4 semi + compact scope ile vururum belki dedim çıkar çıkmaz kafama mermileri soktu ne ara can gitti anlamadım valla(Safezonedan çıkmadan vurdu.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moseone

quote:

90-80?maks 40 kişilik serverlarda pvp atıyorum daha geçen kruger riflelı bir adam blueridgenin smallvile bakan tarafında bekliyordu bence o yolun ordan adama dürbünle bakıyorum adam direk bana baktı birden ağacın arkasına saklandım m4 semi + compact scope ile vururum belki dedim çıkar çıkmaz kafama mermileri soktu ne ara can gitti anlamadım valla(Safezonedan çıkmadan vurdu.)

Dedim ya bana hiç denk gelmedi diye bi ara gireceğim bende şöyle 40 kişilik serverlara. İtemsiz gireceğim ama mazAllah

• hile yok diyen hilecinin ta kendisidir asıl. oyunun içi dışı hile dolu. açın youtube bakın videolara ne akıl almaz hileler var oyunu oyunluktan çıkarıyorlar.
  • deadz oynayın playwarz.vv.si oynayın estergon z de geliyor war z bıraktım aktif olarak deadz ve türk serverı olan playwarz.vv.si de oynuyorum hilede yok item sıkıntısı da yok 4000 küsür gc de veriyor oyunda herkes türk rahat oluyor tabi küfürler havada uçuşuyor ama o kadar da olur artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0rka -- 15 Mayıs 2013; 2:57:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QrY!

deadz oynayın playwarz.vv.si oynayın estergon z de geliyor war z bıraktım aktif olarak deadz ve türk serverı olan playwarz.vv.si de oynuyorum hilede yok item sıkıntısı da yok 4000 küsür gc de veriyor oyunda herkes türk rahat oluyor tabi küfürler havada uçuşuyor ama o kadar da olur artık

Deadz de ben de oynuyorum arkadaslarla ama basit sorunlar var en kotusu grup yok ve clan yok henuz. Baya kalabalik oldufumuz icin surekli kayiplar veriyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Moseone

quote:

Dedim ya bana hiç denk gelmedi diye bi ara gireceğim bende şöyle 40 kişilik serverlara. İtemsiz gireceğim ama mazAllah

Şanslıymışsın valla ne itemlar kaybettim hileden dolayı :D

• quote:

Orijinalden alıntı: r0ket

hile yok diyen hilecinin ta kendisidir asıl. oyunun içi dışı hile dolu. açın youtube bakın videolara ne akıl almaz hileler var oyunu oyunluktan çıkarıyorlar.

Laf çarpıtmanıza gerek yok, oyunu ilk alanlardan belki de benim ama hala bir sniper bulabilmiş değilim. Hile yok diyorum çünkü daha önce hiç karşılaşmadım. Karşılaşan arkadaşlar varmış baya. Onlara geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elimden. Ama bende bu duruma düşersem söyleyecek iki çift laf olur heralde. Her ne olursa olsun oyuna bir koruma gelmesi gerekiyor.
  • Oyunu steame ekledim tekrar yüklemeyi kaldırmak için ne yapmalıyım?
  • quote:

quote:

hile yok diyen hilecinin ta kendisidir asıl. oyunun içi dışı hile dolu. açın youtube bakın videolara ne akıl almaz hileler var oyunu oyunluktan çıkarıyorlar.

Laf çarpıtmanıza gerek yok, oyunu ilk alanlardan belki de benim ama hala bir sniper bulabilmiş değilim. Hile yok diyorum çünkü daha önce hiç karşılaşmadım. Karşılaşan arkadaşlar varmış baya. Onlara geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmez elimden. Ama bende bu duruma düşersem söyleyecek iki çift laf olur heralde. Her ne olursa olsun oyuna bir koruma gelmesi gerekiyor.

Şanslıymışsın karşılaşmada zaten. 200 metreden elinde jericho 9mm ile sen duvarın ağaç neyin arkasındaysan artık. çıktıgın gibi headshot atanlar var.

sniper bulmana gerek yok . eskiden 10 mermili falan düşüyodu artık 2 hatta bilemedin 1 mermili düşüyor. direk depoya at gitsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaybettiren -- 15 Mayıs 2013; 19:25:02 >

• quote:

quote:

Bu oyunun en büyük sorunu "Hile(ciler)!" PunkBuster'ı ekleseler sorun kalmayacak(tır). FairFight denen zımbırtıyı kullanıyorlar inatla.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1mmE3Nse

quote:

quote:

Bu oyunun en büyük sorunu "Hile(ciler)!" PunkBuster'ı ekleseler sorun kalmayacak(tır). FairFight denen zımbırtıyı kullanıyorlar inatla.

Aynen çok dandik.

quote:

Orijinalden alıntı: CyBorgice

quote:

quote:

Şanslıymışsın karşılaşmada zaten. 200 metreden elinde jericho 9mm ile sen duvarın ağaç neyin arkasındaysan artık. çıktıgın gibi headshot atanlar var.

sniper bulma zaten. eskiden 10 mermili falan düşüyodu artık 2 hatta bilemedin 1 mermili düşüyor. direk depoya at gitsin.

Hiç bulmadığım için bilmiyorum

• oyunun dosyalarını kurulu olan klasörü yani steamapps klösürünü içine at steamdan tekrar indir eksik bişe varsa onları indirip kütüphanede aktif olur @Moseone

oyun punkbuster ı aktif şekilde kullanıyor
    @1mmE3Nse
  • Çalışmadı normal indirmeye geçiyor yine 2.1 GB
  • 1 saat önce pvp için girdim tek basıma us pl 1'e öldürdügüm adamdan 'Nail gun' diye bir silah çıktı. 35 mermili. aldım onu kullaim dedim. birine daha rastladım sıkıyom sıkıyom ölmüyo herif. isabetde diyor yani o çaprı işareti çıkyor temiz 5-6 mermide öldü

ama zombilere tek atıyor direk

araştirim dedim chainsaw,köylülerin kullandıgı 3 bıçaklı alet*, ilginç bir çanta ( teddy bear veya kırmızı noel çantası degil ilginç bir çanta ) el bombası gibi garip eşyalar varmış oyunda

Deneyen arkadşalar nerde bulduklarını bir söyleyebilirmi ? en çok testereyi merak ediyorumdur büyük ihtimal tek atıyodur testere yani

bu sabah yine bir ban rüzgarları esti. 1 dakikada 5 kişi ban yedi

• testere 2 veya 3 vuruşta alıyor ayrıca diğer melee silahlar gibi vuruyorsun yani otomatik kesmiyor beklentini yüksek tutma
  • quote:

1 saat önce pvp için girdim tek basıma us pl 1'e öldürdügüm adamdan 'Nail gun' diye bir silah çıktı. 35 mermili. aldım onu kullaim dedim. birine daha rastladım sıkıyom sıkıyom ölmüyo herif. isabetde diyor yani o çaprı işareti çıkyor temiz 5-6 mermide öldü

araştirim dedim chainsaw,köylülerin kullandıgı 3 bıçaklı alet*, ilginç bir çanta ( teddy bear veya kırmızı noel çantası degil ilginç bir çanta ) el bombası gibi garip eşyalar varmış oyunda

Deneyen arkadşalar nerde bulduklarını bir söyleyebilirmi ? en çok testereyi merak ediyorumdur büyük ihtimal tek atıyodur testere yani

ben oyunu en son 4-5 gün önce şu telsiz güncellemesi için açtım hazır açmışken de bir oynayayım dedim. en fazla 10 dk oynamışımdır ama sürekli fairfight ban yazısını gördüm herhalde 4-5 kişi ban yemiştir bu banları hack yaptıklarını tespit ettikleri için mi atıyorlar yoksa kafalarına göre mi atıyorlar anlamadım eğer hack kullandıkları içinse server da zaten 6-7 kişi vardı tamamına yakını hack kullanıyor demektir eğer gerçekten hack i tespit edip ban veriyorlarsa çok değil 1 ay içinde oyundaki her hack kullanan banlanır oyun temizlenir

• Dün servera bir girdik yerde 2 adamın ölüsü,itemleri ve karşımızda bir adam daha hemen onuda öldürüp yağmaladık bütün itemleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: thief27

quote:

1 saat önce pvp için girdim tek basıma us pl 1'e öldürdügüm adamdan 'Nail gun' diye bir silah çıktı. 35 mermili. aldım onu kullaim dedim. birine daha rastladım sıkıyom sıkıyom ölmüyo herif. isabetde diyor yani o çaprı işareti çıkyor temiz 5-6 mermide öldü

ben oyunu en son 4-5 gün önce şu telsiz güncellemesi için açtım hazır açmışken de bir oynayayım dedim. en fazla 10 dk oynamışımdır ama sürekli fairfight ban yazısını gördüm herhalde 4-5 kişi ban yemiştir bu banları hack yaptıklarını tespit ettikleri için mi atıyorlar yoksa kafalarına göre mi atıyorlar anlamadım eğer hack kullandıkları içinse server da zaten 6-7 kişi vardı tamamına yakını hack kullanıyor demektir eğer gerçekten hack i tespit edip ban veriyorlarsa çok değil 1 ay içinde oyundaki her hack kullanan banlanır oyun temizlenir

Sadece o serverda banlananlar degil onlar. Tum serverlardakiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu oyunda hile durumu noldu hala varmı?
  • 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.