Şimdi Ara

Infestation: Survivor Stories (279. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.460
Cevap
39
Favori
310.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde The Warz Legendary Account bulunmakta içerisinde 3-5 itemda var. Şu an The Warz resmi sitesinde Legendary account satışı bulunmamakta. Sadece Alpha aşamasında satışa sunulmuştu. Yaklaşık olarak 100-120 tl ye denk geliyordu. Bu elimdeki Warz hesabını BattleField 3 Premium Edition ile takas etmeyi düşünüyorum ilgilenenler olursa pm den yahut konu altından bana ulaşabilirlerse sevinirim. Herkese iyi oyunlar.

NOT= Herhangi farklı bir oyunla takas etmeyi düşünmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Myeyes

Arkadaşlar elimde The Warz Legendary Account bulunmakta içerisinde 3-5 itemda var. Şu an The Warz resmi sitesinde Legendary account satışı bulunmamakta. Sadece Alpha aşamasında satışa sunulmuştu. Yaklaşık olarak 100-120 tl ye denk geliyordu. Bu elimdeki Warz hesabını BattleField 3 Premium Edition ile takas etmeyi düşünüyorum ilgilenenler olursa pm den yahut konu altından bana ulaşabilirlerse sevinirim. Herkese iyi oyunlar.

NOT= Herhangi farklı bir oyunla takas etmeyi düşünmüyorum

Hocam benim WarZ steamda ben normal oyun clientinden girmek istiyorum steamdan bir şekilde iptal edebilir miyim?
  • Bugün baya sazan avladım 4 tane military 1 Alice 1 m107 1 aa12 ve full 2 adet 20lik mermi k style vs vs vs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek bir bilgim yok kardeşim yardımcı olamadığım için k bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Bugün baya sazan avladım 4 tane military 1 Alice 1 m107 1 aa12 ve full 2 adet 20lik mermi k style vs vs vs

bende kim bu bütün itemlerimi sömürdü diyordum
  • Warz resmen öldü ben de bıraktım artık dayz'e kısmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FairFight

quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatici

Bugün baya sazan avladım 4 tane military 1 Alice 1 m107 1 aa12 ve full 2 adet 20lik mermi k style vs vs vs

bende kim bu bütün itemlerimi sömürdü diyordum

ehehe beraber atalım skype üstünden propilgat alalım 3muZ ajalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler İPLAYWARZ'a gelin
  • Oyunu paşa paşa orjinal almış adamlar korsan serverları tercih edecek hale gelmişlerse bu hack olayı hakkındada dahada bir yoruma gerek yok diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgra25

Beyler İPLAYWARZ'a gelin

İplaywarz orjinali kadar hile içeriyor. Bugun deadz nin betasi aciliyor bence ona bakin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler warz oynayanlar varsa pm atsın beraber oynayalım 1 aydır oynadığım yok yalnızlıktan :D

• Bu kadar sevineceklerini bilsem bedava verirdim o silahları
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darthblast

Bu kadar sevineceklerini bilsem bedava verirdim o silahları

uziuziuziuziuzi!!!! harbidende öyle ya o helikopterde ne öyle nekadar çok item çıkmış, eskiden öylemiydi?

• quote:

quote:

uziuziuziuziuzi!!!! harbidende öyle ya o helikopterde ne öyle nekadar çok item çıkmış, eskiden öylemiydi?

hocam öyle item çıkmaz ya muhtemelen adam ölmüş orda denk gelmişler. öyle 3 tane m16 dizilmez yan yana

• quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

quote:

Beyler İPLAYWARZ'a gelin

İplaywarz orjinali kadar hile içeriyor. Bugun deadz nin betasi aciliyor bence ona bakin

İplay warz oynamamışsın sanırım ne no clip var ne aimbot var ne zombie player shield var ne god mode var olsa olsa saçma sapan chamli bi tane esp vardı onuda zaten kullanan çok az adminler serverın içerisinde cirit atıyor yetmiyor kendi anti cheatlerini yapıp geliştiriyorlar bu server warz dan bıkmışlar için gayet iyi gelebilir insanlara tek sıkıntı bi sniper oyununua dönüşme eğiliminde olması... Son olarak deadz de iplaywarz gibi kendilerinin herhangi bir anti hileyi oyuna eklemezlerse sonu 1 haftaya çöp olur.

• 1 gündür oyuna girmiyordum bugün gireyim dedim gc ile aldığım itemlerin çoğu gitmiş direk ticket attım ama tam beceremedim gibi örnek ticket alabilirmiyim. bide böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önceden ?(itemler globaldeydi)
  • quote:

Orijinalden alıntı: iZmiR.

1 gündür oyuna girmiyordum bugün gireyim dedim gc ile aldığım itemlerin çoğu gitmiş direk ticket attım ama tam beceremedim gibi örnek ticket alabilirmiyim. bide böyle bir sorunla karşılaşan varmı daha önceden ?(itemler globaldeydi)

Oyunda GC bugu vardı eğer onu yaptıysan yada o bug zamanı alışveriş yaptıysan sorunun bundan kaynaklı olabilir kardeşim.Eğer bug yapmadıysan ticketına kısa sürede cevap gelir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

quote:

quote:

hocam öyle item çıkmaz ya muhtemelen adam ölmüş orda denk gelmişler. öyle 3 tane m16 dizilmez yan yana

İyi de ozaman çanta nerde(ve dikkat ettiyseniz itemler tek bölgede de değil, dağılmış durumda)? Çünkü 3 m16 ve diğerleri için en az orta boy çanta gerek ve itemlerin olduğu bölgede 1 tane bile çanta yok Ya biri bu bebeleri sevindirip sonrada önlerini kesip öldürüp dalga geçti yada gerçekten topraktan item bitmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: kormako12

quote:

Orijinalden alıntı: bbpak83

quote:

Beyler İPLAYWARZ'a gelin

İplay warz oynamamışsın sanırım ne no clip var ne aimbot var ne zombie player shield var ne god mode var olsa olsa saçma sapan chamli bi tane esp vardı onuda zaten kullanan çok az adminler serverın içerisinde cirit atıyor yetmiyor kendi anti cheatlerini yapıp geliştiriyorlar bu server warz dan bıkmışlar için gayet iyi gelebilir insanlara tek sıkıntı bi sniper oyununua dönüşme eğiliminde olması... Son olarak deadz de iplaywarz gibi kendilerinin herhangi bir anti hileyi oyuna eklemezlerse sonu 1 haftaya çöp olur.

Ben bir suru hile paylasim gordum onla alakali. Ben deadzye basladim gayet temz gozukuyo.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DeadZ download linki atarmısın?
  • 
Sayfa: önceki 277278279280281
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.