Yüzbaşı
09 Ekim 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 40 (Bu ay: 1)
Gönderileri
200'den fazla üründe %80'e kadar indirim yapılacakmış. Her saat başı indirimdeki MTX değişiyor.

Hem PC hem XBOX platformu için indirim 28 Kasım'a kadar sürecek. Yani bir MTX kaçırdığınıza üzülmeyin. 26 Kasım'da aynı sıralama ile istediğiniz MTX'i almak için fırsatınız olabilir.

24 Kasım - 26 Kasım tarihleri arasında indirimler saatlik biçimde geliyor kaçırırsanız;
26 Kasım - 28 Kasım tarihleri arasında aynı sıralama ile saatlik olarak gelecek olan indirimler ile 2. bir şans daha sunmuş GGG kaçıranlar için.

Bu zamana kadar hangi MTX'ler indirime girmiş görmek için Reddit kullanıcılarının oluşturduğu bu listeye göz atabilirsiniz. Sürekli güncelleniyor.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1VDf0DoGzD_KHPupTF2AE1YDQAsSAnNmxwyGXCTX2sgw/htmlview?usp=sharing&sle=true
INTEL Core i7-7700K yanına gidebilecek 1080 veya 1080 ti bir kart arıyorum fakat bu üreticilerin modelleri hakkında pek bilgim yok. Hangisi iyidir hangisi değildir onun hakkında bilgi arıyorum. yardımcı olursanız sevinirim.
Yukardaki ikiliyi almayi düşünüyorum.

Şöyle bir ram beğendim nasıldır daha iyisi varmıdır?

https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=7995

Sizin önerebileceğiniz bir ram varmıdır? 2x8 olsun mümkünse.
tarifem şu

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/kampanyalar/Sayfalar/haydi-cifte-telli-ye.aspx

24mbite kadar FİBERNET

asıl sorun şurda başlıyor benim ne apartmanımda fiber destek var nede sokagımdaki apartmanlarda. modemim bildigin adsl2+ modem.

nasıl oluyorda bana fibernet tarifesi verebiliryorlar?

aldıgım hız 22/1 şu an aktif olarak

Forumu takip ediyor ama uye degil benden rica etti. Yorumlarinizi bekliyor.
AMD phenon II x4 975 Black edition 3.6 ghz işlemcim var. Yaklaşık 2 senedir oyun oynarken 4.1 ghz overclocklu şekilde powercolor radeon hd 6870 ekran kartı ile beraber kullanıyordum. Lakin ekran kartı yetmemeye başladığı için msi r9 280 almaya karar verdim. İşlemci eski olduğu için darboğaz yapar mı onu merak ediyorum.

Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
atakoy-t2-2-atakoy-t3-4.turktelekom.com.tr.199.212.81.in-addr.arpa

Bu şeyde yaşanan bir sorun nedeni ilewww.pathofexile.com adresine ulaşamamaktayım. Yardımcı olabilirmisiniz bunu değiştirebilirmiyiz?

Şöyle bir test yaptırdılar ve bir yerden sonra cevap vermediğini söylediler. Bütün sitelere girebiliyorum ama buwww.pathofexile.com sitesine ve oyun sunucularına bağlanamıyorum.

Gelen cevap şöyle :

Hi again,

Thanks for sending that through. We've had a couple other reports from users on Turktelekom. And showing by your results, as the connection to pathofexile.com stops after your 4th hop:

atakoy-t2-2-atakoy-t3-4.turktelekom.com.tr.199.212.81.in-addr.arpa

it indicates a problem with their network currently, and how it's not connecting to the next server on that route to ours. It would be best if you're able to contact your ISP about this and also provide them with this WinMTR report, as it should help them find the cause of this problem.

Kind regards,
Kieren
TS3'ten arkadaşlarla muhabbet ediyoruz fakat onların sesi streamde de geliyor. Ben bunun olmasını istemiyorum ne türlü bir ayar yapabilirim?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Intel
Otomobil
Audi
Mobil cihaz
Apple
Operatör
Turkcell
ISS
Superonline
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Steam
saldour
TV
LG
Klima
Toshiba
Ses Sistemi
Creative
Notebook
Apple
GPS, Navigasyon
Tomtom
Motosiklet
Yamaha
Dünyadan Futbol
Real Madrid CF
Kulaklık - Amfi
Sennheiser
Basketbol
Fenerbahçe
İşlemci
Intel
Anakart
MSI
Sabit Disk
Western Digital
Ekran Kartı
MSI
Kombi
Buderus
Modem
Zyxel
Beyaz Eşya
Philips
Milli Takımlar
Turkiye
Formula 1
RedBull Racing
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 632
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 6.405 (Bu ay: 147)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 46 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.