Şimdi Ara

Inferno (2016) | Tom Hanks (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thomas Anderson

Cehennem’in kadrosu belli oldu!

Dan Brown’ın tüm dünyada çok konuşulan son kitabı Cehennem sinemaya uyarlanıyor

Romanın sinema versiyonunun yapımcılığını üstlenen Sony Pictures ve Imagine Entertainment de filmin kadrosunu açıkladı!

Da Vinci’nin Şifresi ile başlayan ve Melekler ve Şeytanlar ile süren seride macera Cehennem ile kaldığı yerden devam edecek.

Simgebilim Profesörü Robert Langdon karakterine yine Tom Hanks’in hayat vereceği filmin yönetmenliğini Ron Howard, yapımcılığını ise Brian Grazer üstleniyor. Çekimlerine nisan ayında Floransa’da başlanacak filmin İstanbul’da geçen sahnelerinin ne zaman çekileceği ise henüz gizli tutuluyor.

Alıntıları Göster
    Tom Hanks İstanbul’a geliyor

Dan Brown’un ülkemizde de çok satan romanı Inferno, (Cehennem) filme uyarlanacak. Bir bölümü İstanbul’da çekilecek olan filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor.

ABD’li yazar Dan Brown’un son romanı Cehennem, serinin diğer kitapları Da Vinci’nin Şifresi, Melekler ve Şeytanlar gibi beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Yapılan açıklamaya göre, serinin önceki filmlerinde canlandırdığı 'Robert Langdon' karakteriyle Tom Hanks yine filmin başrolündeki yerini alacak.

Çekimlerine İtalya’nın Floransa kentinde başlanacak olan filmin önemli bir bölümü ise, İstanbul’da çekilecek.

• quote:

Tom Hanks İstanbul’a geliyor

Dan Brown’un ülkemizde de çok satan romanı Inferno, (Cehennem) filme uyarlanacak. Bir bölümü İstanbul’da çekilecek olan filmin önümüzdeki yıl vizyona girmesi bekleniyor.

ABD’li yazar Dan Brown’un son romanı Cehennem, serinin diğer kitapları Da Vinci’nin Şifresi, Melekler ve Şeytanlar gibi beyaz perdedeki yerini almaya hazırlanıyor.

Yapılan açıklamaya göre, serinin önceki filmlerinde canlandırdığı 'Robert Langdon' karakteriyle Tom Hanks yine filmin başrolündeki yerini alacak.

Çekimlerine İtalya’nın Floransa kentinde başlanacak olan filmin önemli bir bölümü ise, İstanbul’da çekilecek.

Alıntıları Göster
    Yönetmen Ron Howard değil mi ? ben mi yanlış biliyorum. Ayrıca Lost Symbol'ü çekmeden neden buna başladılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Yönetmen Ron Howard değil mi ? ben mi yanlış biliyorum. Ayrıca Lost Symbol'ü çekmeden neden buna başladılar.

Alıntıları Göster
    Bu adamın birtek kayıp sembol kitabını okudum güzeldi açıkcası pek kitap okumam hatta hiç okumam askerde elimi geçenleri okumuştum 4-5 tane filmi çıktımı bu kitabın haberi olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 14 Eylül 2014; 18:28:17 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Jeolog.

Yönetmen Ron Howard

http://www.imdb.com/title/tt3062096/?ref_=nm_flmg_act_3

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Oranlama yaparsak kitabın yaklaşık üçte biri -son kısımları- İstanbul'da geçiyor gerisi İtalya. Fena kitap değil ama bazı yerlerinde sıkılmıştım. Ayrıca yine mi Tom Hanks!

e yani.. Robert Langdonı her filmde farklı biri canlandıracak değil herhalde

Orijinalden alıntı: tayfn1907

Bu adamın birtek kayıp sembol kitabını okudum güzeldi açıkcası pek kitap okumam hatta hiç okumam askerde elimi geçenleri okumuştum 4-5 tane filmi çıktımı bu kitabın haberi olan varmı

çıkacak ama tarihi belli değil

http://www.imdb.com/title/tt1422137/?ref_=nm_flmg_act_2

Oranlama yaparsak kitabın yaklaşık üçte biri -son kısımları- İstanbul'da geçiyor gerisi İtalya. Fena kitap değil ama bazı yerlerinde sıkılmıştım. Ayrıca yine mi Tom Hanks!

Başkası oynasa saçma olurdu.
    Origin ID : Lyfalco - Steam ID : Lyfalco- Uplay ID : Lyfalco Battle Tag : LyFalco#2148

MSI MAG B650 TOMAHAWK/ AMD Ryzen™ 7 7700/ gainward rtx 4060 ti panther 16gb /Corsair 32GB(2x16) Vengeance RGB 6000mhz CL40 DDR5 Ram / Cooler Master Seidon 120V Soğutucu / EVGA 650 GQ 80+ GOLD PSU / 32GB ReadyCache SATA 3.0 SSD+Kingston 120GB V300 + Toshiba 3.5" 500Gb / AOC 23" i2369v GENIS EKRAN LED IPS MONITÖR / DARK N10 KASA
    Profili kapalı üyelere özel mesajdan cevap vermiyorum
  • @Özgü® @Thomas Anderson

İstemeden bir gafta bulunmuşum pardon.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

@Özgü® @Thomas Anderson

İstemeden bir gafta bulunmuşum pardon.

Bende ilk mesajda ismi geçen şahsı yönetmen sandım meğer başrolmüş konuda var bişey.

Dan Brown'u anlamak güç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Dictattor

Tom Hanks döktürecek yine.
    Tom Hanks'in yeni filmi yine ertelendi

Yönetmen Ron Howard'ın yoğun programı yüzünden bir sene kadar ertelenen Inferno'nun vizyon tarihi yeniden ileri bir tarihe ertelendi.

Kitapları tüm dünyada en çok satanlar listesinin tepesinde olan Dan Brown'un Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) ve Melekler ve Şeytanlar (Angels & Demons)'dan sonra Inferno'su da beyazperdeye aktarılmak için sırada bekliyor. Bir süredir Inferno projesiyle ilgili çeşitli haberler geliyordu. İlk olarak yönetmen Ron Howard'ın sıkışık programı yüzünde ertelenen ve vizyon tarihi Aralık 2015 olarak duyurulan filmin vizyon tarihi 14 Ekim 2016 olarak değiştirildi.

Diğer iki kitap uyarlamasında olduğu gibi bu filminde başrolünde deneyimli aktör Tom Hanks yer alıyor. Filmin ileri bir tarihe ertelenmesi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da kulislerde 18 Aralık tarihinin uzun zamandır beklenilen Star Wars: Episode VII ile aynı döneme denk gelmesi ve yapımcıların Star Wars serisinin yeni filmiyle gişede rekabet etmek istememesi olarak konuşuluyor.

• quote:

Tom Hanks'in yeni filmi yine ertelendi

Yönetmen Ron Howard'ın yoğun programı yüzünden bir sene kadar ertelenen Inferno'nun vizyon tarihi yeniden ileri bir tarihe ertelendi.

Kitapları tüm dünyada en çok satanlar listesinin tepesinde olan Dan Brown'un Da Vinci Şifresi (The Da Vinci Code) ve Melekler ve Şeytanlar (Angels & Demons)'dan sonra Inferno'su da beyazperdeye aktarılmak için sırada bekliyor. Bir süredir Inferno projesiyle ilgili çeşitli haberler geliyordu. İlk olarak yönetmen Ron Howard'ın sıkışık programı yüzünde ertelenen ve vizyon tarihi Aralık 2015 olarak duyurulan filmin vizyon tarihi 14 Ekim 2016 olarak değiştirildi.

Diğer iki kitap uyarlamasında olduğu gibi bu filminde başrolünde deneyimli aktör Tom Hanks yer alıyor. Filmin ileri bir tarihe ertelenmesi ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da kulislerde 18 Aralık tarihinin uzun zamandır beklenilen Star Wars: Episode VII ile aynı döneme denk gelmesi ve yapımcıların Star Wars serisinin yeni filmiyle gişede rekabet etmek istememesi olarak konuşuluyor.

Alıntıları Göster
    Kayıp Sembol'üde çekeceklerdi, daha yönetmen bulamadılar.

Bu film daha çok ertelenir diye düşünüyorum, Ron Howard birde Kara Kule uyarlaması içinde "uğraşıyoruz" demişti, Tom Hanks'in 2015'te 3 filmi çıkacak zaten.

• Yakışır

Orijinalden alıntı: rocky bayboğa

Yakışır
    kayıp sembolü çeksinler ilk önce bence cehennemden daha iyidi iki kitabınıda okudum ama bi düşününce cehennem'in film olma potansiyeli daha fazla mekanlar ve olay döngüsü çok fazla kayıp sembole göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Andres Escobar -- 4 Mart 2015; 18:19:22 >

“Elimizde 3 katrilyonluk yolsuzluk dosyası var, savcılığa verdik.”

Mansur Yavaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Andres Escobar

kayıp sembolü çeksinler ilk önce bence cehennemden daha iyidi iki kitabınıda okudum ama bi düşününce cehennem'in film olma potansiyeli daha fazla mekanlar ve olay döngüsü çok fazla kayıp sembole göre.

Alıntıları Göster
    Önce aradan bir ''Kayıp Sembol'' filmini çıkarsalardı çok daha iyi olurdu. Beklemeye devam.

Orijinalden alıntı: Guest-CE76AA5AA

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Filmin İstanbul çekimleri mayıs aynının son haftası gerçekleşecek.

Inferno (2016) | Tom Hanks Inferno (2016) | Tom Hanks

• quote:

Filmin İstanbul çekimleri mayıs aynının son haftası gerçekleşecek.

Inferno (2016) | Tom Hanks Inferno (2016) | Tom Hanks

Alıntıları Göster
     Inferno (2016) | Tom Hanks
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Geldi mi film?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.