Bildirim
İneternet sürekli gidip geliyor
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
kablolar havalardan etkilenir. Ancak uydu sistemi kullanan bir santralden hizmet alıyorsanız şimşek çaktıgında internetin kesilmesi normal.
-
sadece canım ülkemize has abuk şeyler mi bunlar hep merak etmişimdir. Aynen mesela hafta sonu pazar günü fix 2 saat elektrik kesilir. 2 gök gürler elektrik kesilir vs vs vs ne kadar da pamuk ipliğiyle bağlı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iceman_54
sadece canım ülkemize has abuk şeyler mi bunlar hep merak etmişimdir. Aynen mesela hafta sonu pazar günü fix 2 saat elektrik kesilir. 2 gök gürler elektrik kesilir vs vs vs ne kadar da pamuk ipliğiyle bağlı.
elektrik ve telefon internet hizmetini yer altından alan bölgelerde bir sıkıntı çıkmıyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: catlakss
Arkadaşlar internetim kapalı havalarda şimşek çakarken falan sürekli kesilip duruyor elektrikle ilgili olduğunu sanmıyorum sorun için ne yapabilirim?
Kapalı havalarda bakır kabloların romatizmaları azmıştır
Şaka bi yana, şimşek eğer topraklama sağlıklı değilse yüksek manyetizma yarattığından bağlantıyı koparabilir. Tabi altyapınızın zamanında ne kadar ciddi döşendiğiyse doğrudan alakalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: programmer_onur
quote:
Arkadaşlar internetim kapalı havalarda şimşek çakarken falan sürekli kesilip duruyor elektrikle ilgili olduğunu sanmıyorum sorun için ne yapabilirim?
Şaka bi yana, şimşek eğer topraklama sağlıklı değilse yüksek manyetizma yarattığından bağlantıyı koparabilir. Tabi altyapınızın zamanında ne kadar ciddi döşendiğiyse doğrudan alakalı.
elektrik ve telefon internet hizmetini yerin altından alan yerlerde sıkıntı çıkmıyormuş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
quote:
quote:
elektrik ve telefon internet hizmetini yerin altından alan yerlerde sıkıntı çıkmıyormuş.
Evet mantıklı ama bir yere kadar. Yerdende gitse geçenlerde paylaşılan bir videoda olduğu gibi, rögar kapağından sel basması sorunu yüzünden yine rezalet yaşanıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
bizim eski oturduğumuz evde böyleydi devamlı giderdi 2 dakkada sinyal almazdı birgün yağmur şimşek fırtına baktım net gitmiyor aldım kahvemi açtım perdeleri oh hem nete giriyorum hem yağmuru izliyorum birden şimşek çaktı odamın içi bembeyaz oldu çat diye ses geldi modem patladı net gitmemişti ama modem gitmişti econ markaydı kısacası etkiler yani telefon kablosunda elektrik var sonuçta telefon çalınca 30 40v geliyor galiba splitter onu azaltır mı bilmemde bizim modemler iyi dayanıyor o elektirğe bi ara kabloları bağlarken çarpmıştıda kolum 10dk uyuşmuştu
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: XpressMusic34
quote:
quote:
Evet mantıklı ama bir yere kadar. Yerdende gitse geçenlerde paylaşılan bir videoda olduğu gibi, rögar kapağından sel basması sorunu yüzünden yine rezalet yaşanıyor.
o da doğru. bakım yapmıyorlar ki.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X