Şimdi Ara

'İnek Şaban filmini tarihe gömmeliyiz!'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İnek Şaban karakteri yüzünden Şaban'ın artık aptal, seviyesiz ve patavatsız sıfatlarının hepsini içine alan bir lakap haline getirildiğini iddia eden bir kişi Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçesini veren Orhan Erezkaya adındaki kişi, yıllardır özellikle Şaban ismine karşı bilinçli bir itibarsızlaştırma, gözden düşürme ve aşağılama çalışması olduğunu, televizyonlarda gösterilen İnek Şaban tiplemesi sebebiyle insanların artık çocuklarına Şaban ismini koymadıklarını, koyanların da değiştirme yoluna gittiklerini söyledi.

Şaban'ın Türkiye'de artık aptal, seviyesiz ve patavatsız sıfatlarının hepsini içine alan bir lakap haline getirildiğini söyleyen Erezkaya, şöyle konuştu:

"Bundan ciddi olarak rahatsızım. İnsanlar ismi Şaban olan kişilerle dalga geçebilir bunlar fevri olaylardır. Ancak, medya aracılığıyla milyonlara halen İnek Şaban tiplemesinin ısrarla izletilmesi ve sürecin devam ettirilmesi, gelecek yıllarda Şaban isminin tamamen ortadan kalkmasına sebep olacaktır. İki hafta sonra mübarek üç aylar girecek. Eskiden insanlar çocuklarının doğumunun üç aylara gelmesi halinde sevinir, erkek çocuklarına Şaban, Recep ve Ramazan ismini verirlerdi."

Asıl mücadelesinin İnek Şaban tiplemesi üzerine olduğunu ancak İvedik filmleri sebebiyle Recep ve Tatar Ramazan filmi sebebiyle Ramazan ismine de hakaret edildiğini söyleyen Orhan Erezkaya, şunları söyledi:

'TATAR RAMAZAN DA BİR KATİL'
    "Recep İvedik'in durumu ortada, birileri kafasında insanlık dışı bir karakter oluşturup ismini Recep koymuş. Tatar Ramazan da bir katil, devletine, kanunlara karşı çıkmış. Ve böyle bir insan kahraman olarak örnek olarak anlatılıyor."

Orhan Erezkaya, henüz resmi bir avukatının olmadığını ancak kendisine inanan avukatların bu konuya müdahale olmasını beklediğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"Yüzde 98'i Müslüman olan Türkiye'de bana destek verecek avukatlar olduğunu biliyorum. Bu sadece benim değil, bütün Türkiye'nin mücadelesi olmalı. İnek Şaban filmini tarihe gömmeliyiz."

Kaynak

Yorum sizin...

• Hasta zihniyete bir örnek daha. Asıl bunu yapan adamlardan korkmak lazım

Kural Disi Konu Destroyer
    I am not a robot. That wasn't flesh maybe. It's 3:36

• Neyin kafasında bu insanlar anlamak zor.

AMD Ryzen 7 7800X3D | Asus Rog Strix B650E-E Gaming Wifi | Corsair 2x16GB Vengeance RGB 6000Mhz DDR5 Ram | Asus Rog Ryujin III 360mm | Galax GeForce RTX 4080 SUPER SG 1-Click OC | Kingston Fury Renegade 2TB M2 SSD | KIOXIA Exceria Plus M2 1TB SSD | Kingston A2000 1TB M2 SSD | Fsp Hydro G Pro 1000W 80+ | MSI Optix G27CQ4 2K Gaming Monitör | Asus Rog Keris II Ace Mouse | Asus Rog Strix Azoth Keyboard | Asus Rog Cetra True Wireless SpeedNova | Razer Seiren X Mikrofon | Asus TUF Gaming GT502 Case | Xbox Elite Series 1 Controller
    iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium | Apple Watch Series 10 46MM
    Steam
  • %98'i müslüman olan dediğinden sonra okumadım keşke başa yazaymış. Türkiye deki müslümanlar sayılacak kadar az

Orijinalden alıntı: Demacia

%98'i müslüman olan dediğinden sonra okumadım keşke başa yazaymış. Türkiye deki müslümanlar sayılacak kadar az

sayılacak kadar az?

adam sadece gündeme gelmek istemis. sallamamak lazim

ben hastayım dedim dedim bana inanmadınız bak ne oldu şimdi? gördünüz mü?
    :)
  • İşsizlik başa bela tabi işte insanın uğraşcak işi olmaıynca

%98'i müslüman olan dediğinden sonra okumadım keşke başa yazaymış. Türkiye deki müslümanlar sayılacak kadar az

Buna mı gülek habere mi ?
  • Hayır bu insanların Şaban karakterinin neden sadece o yönlerini alarak böyle bir eyleme kalkıştıklarını da anlamak güç. Şaban karakteri aptal, seviyesiz ve patavatsız değildir, saftır. Ama bunun yanında iyi kalplidir de, yardımsever ve milliyetçidir de... Sen karakteri öyle görmüş olabilirsin ama o şekilde görmeyenler de var. Çok yazık gerçekten.

Orijinalden alıntı: R.Rondo9

İnek Şaban'a suç duyurusu

İnek Şaban karakteri yüzünden Şaban'ın artık aptal, seviyesiz ve patavatsız sıfatlarının hepsini içine alan bir lakap haline getirildiğini iddia eden bir kişi Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Antalya Cumhuriyet Savcılığı'na dilekçesini veren Orhan Erezkaya adındaki kişi, yıllardır özellikle Şaban ismine karşı bilinçli bir itibarsızlaştırma, gözden düşürme ve aşağılama çalışması olduğunu, televizyonlarda gösterilen İnek Şaban tiplemesi sebebiyle insanların artık çocuklarına Şaban ismini koymadıklarını, koyanların da değiştirme yoluna gittiklerini söyledi.

Şaban'ın Türkiye'de artık aptal, seviyesiz ve patavatsız sıfatlarının hepsini içine alan bir lakap haline getirildiğini söyleyen Erezkaya, şöyle konuştu:

"Bundan ciddi olarak rahatsızım. İnsanlar ismi Şaban olan kişilerle dalga geçebilir bunlar fevri olaylardır. Ancak, medya aracılığıyla milyonlara halen İnek Şaban tiplemesinin ısrarla izletilmesi ve sürecin devam ettirilmesi, gelecek yıllarda Şaban isminin tamamen ortadan kalkmasına sebep olacaktır. İki hafta sonra mübarek üç aylar girecek. Eskiden insanlar çocuklarının doğumunun üç aylara gelmesi halinde sevinir, erkek çocuklarına Şaban, Recep ve Ramazan ismini verirlerdi."

Asıl mücadelesinin İnek Şaban tiplemesi üzerine olduğunu ancak İvedik filmleri sebebiyle Recep ve Tatar Ramazan filmi sebebiyle Ramazan ismine de hakaret edildiğini söyleyen Orhan Erezkaya, şunları söyledi:

'TATAR RAMAZAN DA BİR KATİL'
    "Recep İvedik'in durumu ortada, birileri kafasında insanlık dışı bir karakter oluşturup ismini Recep koymuş. Tatar Ramazan da bir katil, devletine, kanunlara karşı çıkmış. Ve böyle bir insan kahraman olarak örnek olarak anlatılıyor."

Orhan Erezkaya, henüz resmi bir avukatının olmadığını ancak kendisine inanan avukatların bu konuya müdahale olmasını beklediğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:

"Yüzde 98'i Müslüman olan Türkiye'de bana destek verecek avukatlar olduğunu biliyorum. Bu sadece benim değil, bütün Türkiye'nin mücadelesi olmalı. İnek Şaban filmini tarihe gömmeliyiz."

Kaynak

Yorum sizin...

BİZ RECEP İVEİDKLE DİYİL HABABAM SINIFIYLA KEMAL SUNALLA KADİR INANIRLA HALİT AKÇATEPEYLE BÜYÜDÜK

• kafası güzelmiş güle güle kullansın

Ne kadar işsiz güçsüz adam var memlekette..
  • Bu film olmamış.

Çocuk olmuş mu?

http://www.youtube.com/watch?v=euupky6zsss

4:25
  • Yüzde 98'i Müslüman

Steady as she goes..
  • quote:

ince bir mesaj sezdim.Hani gerçekten dini yaşayan gerçek müslümanlar azmış gibi bir tık tık.

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

ince bir mesaj sezdim.Hani gerçekten dini yaşayan gerçek müslümanlar azmış gibi bir tık tık.

Ooo zeki arkadaş Yanlış anlama ama her yeri açık olan gelip bana müslümanım diyemez. Ya da o kadar abaza olan küfür eden erkekte bana müslümanım diyemez. Kuranda dahi yazıyor müslüman değilim de daha az günah alırsın. Ya da ben şuana kadar hiç müslüman birisiyle tanışmadım orası da muhtemel

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kazmapolitan

quote:

Ooo zeki arkadaş Yanlış anlama ama her yeri açık olan gelip bana müslümanım diyemez. Ya da o kadar abaza olan küfür eden erkekte bana müslümanım diyemez. Kuranda dahi yazıyor müslüman değilim de daha az günah alırsın. Ya da ben şuana kadar hiç müslüman birisiyle tanışmadım orası da muhtemel

Haklısın.%100 katılıyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.