Şimdi Ara

Gemide ve Laleli'de Bir Azize filmi (1998 Yılının Unutulmaz iki Yapıtı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
2.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yönetmen : Serdar Akar

Senaryo Yazarı : Serdar Akar

Tür : Macera , Dram , Gerilim

Etiketler : Arkadaşlık , Bakire , Cigara , ...

Ülke : Türkiye

Süre : 110 dk.

Bu öyle bir film ki; insanları genel olarak ikiye ayırdı. birinci grup filmin küfürlerini çok beğendi. anlattığı temel konuyu anlamadı bile. ikinci grup ise sırf küfür olduğu için nefret etti. ana konu zaten hiç umurlarında olmadı. bir de azınlıkta olan üçüncü grup var. serdar akar ve önder çakar'ın asıl meselesini anlayıp öyle sevenler. "kırk yıllık dostuz kamil" diyip kıymetli viskisini fahişeyle paylaşan kaptanı görenler. bu gibi detaylarla filmi sevenler var. çünkü film nakış gibi ince ayrıntılarla donatılmış, ayrıksı bir sinema örneği. yıllar önce tanıştığım bir rus kaptan hayatında izlediğim en iyi filmlerden biri demişti. filmin meselesini bir yabancı bile anlayıp filme tapmışsa, bu filme değer vermemek de bizim ayıbımız olsun...

Gemide ve Laleli'de Bir Azize filmi (1998 Yılının Unutulmaz  iki Yapıtı)

Yönetmen : Kudret Sabancı

Senaryo Yazarı : Serdar Akar, ...

Tür : Macera , Gerilim , Dram

Etiketler : Esrar , Fahişe , Laleli ,...

Süre : 85 dk.

Gemide ve Laleli'de Bir Azize filmi (1998 Yılının Unutulmaz  iki Yapıtı)

Konu : Üç kafadar, patronlarından habersiz bir iş yapıp voliyi vurmaya kalkışır. Ancak işler umdukları gibi yürümez. `Bakire` bir hayat kadınını anlaşma yaptıkları işadamına götürürlerken birden karşılarına dört adam çıkar. Hem kızı, hem de aldıkları yüklüce parayı kaptırırlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 19 Nisan 2015; 20:36:10 >

• katılıyorum sana...
    erkan can'ın o müthiş performansı için bile izlenebilecek müthiş 2 başyapıt...
    yalnız böyle bir topic açarken lalelide bir azize filmini es geçmişsin keşke ikisini bir arada ele alsaydın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: penkala

katılıyorum sana...
    erkan can'ın o müthiş performansı için bile izlenebilecek müthiş 2 başyapıt...
    yalnız böyle bir topic açarken lalelide bir azize filmini es geçmişsin keşke ikisini bir arada ele alsaydın...

Tamam dostum onu da ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jun.Misugi -- 3 Ekim 2014; 8:22:21 >
  • gemide filmini izledim çokta beğendim
    ama daha lalelide bir azize yi izlemedim izlicem ne zamandır unutuyorum

Orjinalden alıntı: penkala

şimdi daha iyi oldu.biliyorsun bu ikisi tek film aslında.

Evet aynen öyle.

The only escape is death.

Sakarya Üniversitesi
    Internet and Network Technologies

• güzel film bu tarz filmler varmı
  • yanılmıyorsam beyaz show daydı beyaz erkan can'a sorduydu filmlerini hepsini saydıydı ama gemide filmini söylemediydi.Buarada o şeyden çekip şaçları ters şekilde taramısıda o zamanın en klas hareketiydi mahallede herkes yapardı
  • Bana göre türklerin yaptığı nadir filmlerden biridir gemide, çok ince detaylar filmi film yapar. Filmi izlerken kendimizi kaptanın yerine koyabiliyoruz veya kamilin.... ve filmin sonunda hafızalarımıza kazınacak kelimeleri ezberlemeye başlıyoruz...

Laleli de bir azizeye gelirsek. O filmi gemidenin devamını öğrenmek ve soru işaretlerini gidermek için izledim, film gemide kadar olmasada izlenebilir seviyede.

• Şu müziği beni benden alır.

"Give all your shit away and start living."
  • AH.C kullanıcısına yanıt
    müziği duyduğun anda hüzünleniyorsun zaten..
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.