|
Bence çok mantıksız, yeni sisteme / yeni bir ocağa geçiyorsun. Sonra benzinli araca tüp takmış gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
| _____________________________ |

|
Bence çok mantıksız, yeni sisteme / yeni bir ocağa geçiyorsun. Sonra benzinli araca tüp takmış gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
mevcut granit tava ve tencereler çalışmıyor ya o yüzden sordum hocam. atmadan kullanma imkanı olur mu dedim. illa olur belki ama çok mu verim kaybı olur emin olamamıştım |
|
Tekli indüksiyon ocakları araçtırdım. Çaydanlığı kaynatma yapmadan sıcak tutsun istiyorum yani düşük watt değerinde çalışsın istiyorum.Farklı ayarlarıyla tam bana göre.....Sanırım indüksiyondan vazgeçeceğim. Altında fan var. Kulak tırmalayıcı fan sesiyle bütün keyfim kaçacak. |
|
Ben de kaynatmadan sıcak tutmasını istiyorum. Fritel indüksiyon tekli ocak almayı düşünüyorum. Ama karar veremedim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
arkadaşlar bir çok konuda bilgilendirici içerikler paylaşmış fakat ben ortalama tüketimi ile ilgili bir yorum bulamadım. eğer tüketim ile ilgili verileribulan arkadaşlar bana bilgi verirse ziyaretçilerim için tüketim verilerini web siteme eklemek isterim. en iyi ürünlerEn İyi İndüksiyon Ocak - 2026 Yılı En İyi Ürün İncelemeleri https://eniyiurunler.com/en-iyi-induksiyon-ocak |