Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
279.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu lastiiği düşünüyorum öneririr misiniz özelliğini kaybedip kolay yıpranmasından korkuyorum
  • Ben 3 gün önce aldım çok memnunum önceki lastiklerim continental premium contac 2 idi lastikler aracım 30000 km oldu 3 senelik lastiklerdi fakat öyle sertleşmiştiki çukurlara girdiğimde arabada sanki biryerler dökülecek gibi etkliniyordu.Ama bu lastikleri taktırdığım anda birde belki yeni lastik olduğundan dolayı aşırı yumuşak aşırı konforlu ve bugün İstanbul yağmurunda test etme imkanım oldu frenler diğer lastiklere göre çok iyidi arabanın gidişi değişti şimdi araba binmekten daha çok zevk alır oldum.Araç içindeki ses yarı yarıya azaldı bu lastiklen mıchelın cross yaz kış lastiği arasında çok kaldım ama arkadaşım almıştı yakıt sarfiyatını bira yükseltti dedi bende bu yüzden dolayı mıchelın crossclimate den vazgeçtim.
  • serquat kullanıcısına yanıt
    40bin km kadar kullandıktan sonra henüz diş derinliği olmasına rağmen 4 lastiğimi de yine Goodyear EGP ile yeniledim. Tüm araçlarımnda kullandığım lastiklerden daha verimli, yumuşak, konforlu ve sessiz. Özellikle ıslak zeminde fren başarısı çok iyi. Gönül rahatlığıyla alın.
  • EGP lerle şu an 44000kmdeyim, ilk performansina gore biraz dusus olsa da halen geyet iyi performansi var. Dis derinlikleri de sathi kaplama asfaltta ve sert kullanmama ragmen gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bu lastikleri aldım kullanıyorum memnunum İstanbul da kar var merak ettiğim bir konu bu lastikleri karda buzda kullanan varmıdır performansı nasıl ben kullandım olumsuz bir durumla karşılaşmadım.
  • cityemo C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar.
    EGP'nin ıslak veya kuru zemindeki davranışı gayet güzel. Ancak unutmamak gerekir ki bu bir yaz lastiği. Karlı zeminde denemişsiniz ama ben hiç tavsiye etmem. Hem kendinizin hem de başkalarının canını tehlikeye atmamak gerekir. Eğer karlı zeminde uzun süre kullanıcaksanız mutlaka bir kış lastiği taktırmanızı tavsiye ederim.

• Acr07 A kullanıcısına yanıt
    İyi geceler bir good year bayisi olarak bana hangisini önerirsiniz şimdiden teşekkürler

• cityemo C kullanıcısına yanıt
    İyi geceler.
    Antalya bayisi olduğumuz için pek fazla kış lastiği satışımız yok. Ancak mutlaka duyumlar ve geri bildirimler alıyoruz. Goodyearın kış lastikleri herkes tarafından kabul görmüş ve performansına oldukça güvenilen lastiklerdir. UG8 yada UG9 bakabilirsiniz. Continental ts850 de iyi yorumlar gördüğüm lastiklerden birisi. Bütçe dar ise Sava ya da Petlas da bakabilirsiniz. Çok ucuza kaçılmadıkça herhangi bir kış lastiği karlı zeminde EGP'dan mutlaka daha iyi daha iyi performans gösterecektir. Ama her zaman kaliteli lastik almanızı tavsiye ederim. Sonuçta hepimiz araçlarımıza canımızı emanet ediyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir. Görüşmek üzere.

• Teşekkürler kararım good year olacak

• Merhabalar bu lastiği yaz başında almıştım yaklaşık 7 aydır kullanıyorum (Yalovada oturuyorum kış yumuşak geçtiği için kış lastiği almadım hatta şu an 11 Ocak bugün 21C sıcaklık var).

Lastiği ilk aldığım zamanlar sessiz diye sevinerek almıştım ama, çok çabuk taş topluyor asvaltta giderken tüm tekerleklerden (sıkışan taşların asvalta temas etmesi ile) çat çat çat ses geliyor, oldukça rahatsız edici. Bu aralar bu sesleri pek farketmiyorum kış olduğundan camlar kapalı geziyorum + müzik açıyorum, belkide kulağım artık alışmıştır. Taş toplamsı dışında eski kış lastiğimle kıyaslarsak sesi daha az. Uzun süre lastik gürlütüsü bende baaş ağrsı yapıyordu şimdi lastik sesi azalmasıyla daha iyi oldu.

Islak zeminde ben performansından pek memnun kalmadım, çok kolay patinaj çekiyor ve fren mesafesi denildiği gibi kıs kısa olmuyor. Hatta bu lastiği takana kadar abs nasıl çalışır pek bilmezdim. Ancak hızlı bir şekilde aniden otoyolda birkimiş bi su birikintisine girdiğinizde araç çok fazla etkilenmiyor, eski kış lastiklerimle su birikintisine daldığımda aracı içine çekiyor dengesini bozuyordu bu konuda olukça iyi.

Virajlarda performansı kuru zeminde fena sayılmaz asvalt yüzeyinde sorun olmadıkça viraja sert girsenizde kolay kolay kaymıyor. Öyle ralli piltu gibi test edemedim ama makul bi kullanıcı olarak görüşüm böyle.

Kar ve buzlu zeminde de test yaptım, düz yolda 3-5 metre gidp kalıyor, karları kazıp yolu açınca bi 3-5 metre daha gidip kalıyor. (Ben test için tehlikesiz bi yerde kar üzerinde denedim yoksa yaz lastiğiyle kesinlikle vede kesinlikle karlı/buzlu havada yola çıkmayın. Hatta zincir takıp bile yola çıkmayın, mutlaka kış kar lastiği tercih edin .) Oturduğum yerde yılda en fazla bir hafta-10 gün kar yağışı olduğu için kış lastiğine geçmedim, karlı havada aracı kesiblikle trafiğe çıkarmam. Eğer çıkarsam kaza kaçınılmaz.

Yazın yine yakıt konusunda test yapmıştım çok belirgin bi fark olmasda otobanda 0,5-1lt kadar LPG tasarufu yapmıştı. Çok özelnle az yakan lastik seçeceğinize biraz daha can güvenliğini düşünerek yolu daha iyi tutan lastik seçin birazcıkta sürüş karakterinizi değiştierek tasaruf yapmaya çalışın derim. Çünkü yakıt tüketimine en çok etki eden sürüş karakterinizdir.

Saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stormtiger1 -- 11 Ocak 2016; 14:13:33 >

• bu lastiği lagunada kullanıyorum r15 91v olanı. yağmurda tutuşunda hiçbir sorun yok.
    sessizliği, yol tutuşu, ekonomisi falan güzel.

yaz lastiği olduğu için sıfırın altında sıcaklıklarda kullanmamanızı öneririm.
    geçen seneki karda 3-4 gün kar altında kalan arabayı çıkartıyım dedim incecik buzda bile kayıyordu araba.
    temiz asvaltta biraz ısınınca düzeldi ama genel olarak çok soğuk havalarda kış lastiğinden şaşmayın
  • 1 ay önce aldığım lastik bu gün yanaktan avuç içi kadar kağıt gibi yarıldı nasıl mı. Sağa dönüş yapacakken sağımdan araba geldi. O durdu ben sağa döndüm sol lastiğim dönemeç yapan kaldırımın köşesine vurdu. Max 5-6 mt gitmiştim ve hızlı da değildim zaten 5-6 mt de ne kadar hızlanabilirm ki. gayet de sakin kalktım. Lastik yarıldı, cant da çok az da olsa görsel olarak zarar gördü. İşallah jant ta bişey yoktur da balans tutar. Şimdi 3 lastiği satsan satamazsın mecbur 1 tane daha alıcaz ama şunu anladımki burda yumuşak yanak yorumlarını dikkate almak lazımmış. Zaten lastiği aldığımda yumuşaklığı elle bile belliydi ama bu kadar olabileceğini tahmin edemezdim :(
  • Aynen tek yaptığı taşı, toprağı üstüne yapıştırıp atmak

Güya yağmur performansı ile pazarlanan bir lastik ama en ufak birikintide yüzmeye başlıyor.
    İlk defa taş toplamasından şikayet eden birine rastladım, ben de yazacaktım ama burda herkes lastiğinden çok memnun. Ya bizim kullandığımız başka lastik yada kullanan arkadaşlar lastik görmemiş. Ben HydraGrip'ten geçtim, HydraGrip bunun yanında efsane lastik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTtuArRi

1 ay önce aldığım lastik bu gün yanaktan avuç içi kadar kağıt gibi yarıldı nasıl mı. Sağa dönüş yapacakken sağımdan araba geldi. O durdu ben sağa döndüm sol lastiğim dönemeç yapan kaldırımın köşesine vurdu. Max 5-6 mt gitmiştim ve hızlı da değildim zaten 5-6 mt de ne kadar hızlanabilirm ki. gayet de sakin kalktım. Lastik yarıldı, cant da çok az da olsa görsel olarak zarar gördü. İşallah jant ta bişey yoktur da balans tutar. Şimdi 3 lastiği satsan satamazsın mecbur 1 tane daha alıcaz ama şunu anladımki burda yumuşak yanak yorumlarını dikkate almak lazımmış. Zaten lastiği aldığımda yumuşaklığı elle bile belliydi ama bu kadar olabileceğini tahmin edemezdim :(

Siz jantı yamultabilecek kadar hızlı bir şekilde kaldırıma sürtün ondan sonra da lastik yarılınca lastik kötü oluyor öyle mi?

• M.ERTEN kullanıcısına yanıt
    belki de lastiğin yanağı kaldırımın köşesine gelip de yırtılınca jant da o arabanın ağırlığıyla kaldırıma değince ucu biraz eğrilmiştir ne dersin?
    Tamam senin dediğin gibi olsun...
  • n11 den 664 tl ye 205/55/16 sipariş verdim gelsin test edicem

• Goodyear Efficientgrip 205/55 R16 91V Performance tam adı bu 664 tl n11

• Hocam merhaba,

Bu egp lerin uretimi 2016 itibari ile durdu mu? Yonsa devam ediyor mu acaba?

• Gs_KuRTuLuS kullanıcısına yanıt
    Merhabalar, Su ana kadar uretimin durduguna dair herhangi bir bilgi bize ulasmadi hocam. Bir diger goodyear modeli olan Eagle Sport'un satislarina biraz daha onem verdiler belki ondan gormuyosunuzdur egp'i. Goodyearin su ana kadar urettigi en istikrarli ve her alanda tatminkar performansi olan bu lastigi uretmekten erkenden vazgececegini dusunmuyorum. Su ana kadar en cok begeni alan lastik egp oldu.

• Acr07 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Bir yerde okumuştum üretimi bitti diye bu sebeb ile size sorayım dedim. Kış bittiğinde 4 lastik gerekecek bana şimdiden araştırmaya başladık.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.