Şimdi Ara

!!İNCELEME!! Yeni Goodyear EfficientGrip Performance Lastikleri (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.434
Cevap
33
Favori
279.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam, internette fiyatlarına baktığımda 480-520 lira civarı gibi duruyor, bayilerde bundan daha aşağı fiyatlara bulunabilir mi acaba piyasa hakkında bilginiz var mı?
  • sasamkn kullanıcısına yanıt
    Hocam lastiğin şu an 555TL liste fiyati var. Bayilerden 500tl civarina alabilirsiniz. Bayi fiyatlari genellikle internet fiyatlarindan yukarida oluyor. Size tavsiyem bilinen bir bayiden alip taktirmanizdir. İnternetten alinanlarda uretim tarihi, teslimat, sevkiyat esnasinda darbe gibi sıkıntılar çıkabiliyor. Faydalı olabildiğime sevindim.
    İnsallah kullaninca da memnun kalirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat8361 kullanıcısına yanıt
    Bugün kapı fitil lerini söküp iki kat olmak üzere (2×6mm) akvaryum hortumu geçirdim. İlk izlenim olarak daha tok bir kapı sesi oldu bu çok net. Rüzgar sesini 100% kesmez ama %20-30 hatta belki 40 keser diye ümit ediyorum bir iki güne uzun yol yapacağım. Ben unutabilirim 2 gün sonra mesajımı alıntılarsanız sonucu yazarım buraya ;)

• 35.000 km kullandigim lastiklerimi kis lastiklerini cikartirken inceleyince Kucuk kucuk kopmalar asinmalar oldugunu farkettik lastik balans ayari yapilamadi. Balans tutmuyor. Boyle dayaniksiz lastik gormedim. Asla patinaj yapmam dikkatli kullanirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • thesinner83 T kullanıcısına yanıt
    Twşekkürler bakalım ne olucak .ben araçtan memnunum sadece ses yalıtımdan memnun değilim . ..kaput altına fitil yaptım biraz faydalı oldu .birde lastik değiştirdiğim zaman 60 yanak yapmayı düşünüyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: saksoy

35.000 km kullandigim lastiklerimi kis lastiklerini cikartirken inceleyince Kucuk kucuk kopmalar asinmalar oldugunu farkettik lastik balans ayari yapilamadi. Balans tutmuyor. Boyle dayaniksiz lastik gormedim. Asla patinaj yapmam dikkatli kullanirim.

35.000 km kullandığınız ve kopmalar yaşanan lastik efficientgrip mi yoksa efficientgrip performans mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Teşekkürler hocam, internette fiyatlarına baktığımda 480-520 lira civarı gibi duruyor, bayilerde bundan daha aşağı fiyatlara bulunabilir mi acaba piyasa hakkında bilginiz var mı?

Ayni olcuyu 2 hafta once taktirdim.Tanesi 520TL idi.Internette daha uygun fiyata vardi ama bildigim bir bayi`den almayi tercih ettim.2015 Ekim uretimi.Biraz beklerseniz 2016 uretimleri gelebilir.Selametler.
  • thesinner83 T kullanıcısına yanıt
    Efficient grip hocam opel astra aracimin uzerinde gelmisti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • saksoy S kullanıcısına yanıt
    Efficientgrip 2013 model aracımın üzerinde geldi, 2,5-3 senelik ve 47.000 km yapan lastiğim tel kopması sonucu balans almıyordu.yol sesi de artmıştı. Lastikçinin imkanın varsa değiştir uyarısıyla değiştirdim. Efficientgrip lerin kronik sorunuymuş tel kopması artık üretilmiyormuş. Performans serisine geçilmiş. Şu an efficientgrip performanslardan ses olarak memnunum ama daha yeni lastik sorun çıkartmaması normal lastiğin sınırlarını zorlamadım ama başarılı şimdilik. Zamanla akkoyun karakoyun çıkar meydana şimdilik tavsiye ederim. O lastikleri yani efficientgrip leri çok zorladım ama sizinki gibi sorunlar yaşamadım son tel koparmaları hariç. Efficientgrip performans serisinde umarım bu sorunu aşmışlardır. Ayrıca lastik ömründe yaşanılan iklimde aracın yatış ya da kullanım süreleri de önemli yani ayaz olan bir iklimde yaşıyorsanız yaşanılan don kauçuğun özelliğini yitirmesine neden oluyor zamanla. Ve aracınızı muhakkak haftada en az 20-30 km kullanmak şart lastik sağlığı için ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thesinner83 -- 17 Mart 2016; 1:35:10 >

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bende bayiden bakacam bakalım internetten düşünmüyorum.
  • Acr07 A kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirmeniz için tekrar teşekkür ederim, bende dediğiniz gibi bayiden almayı düşünüyorum.
  • İnternet sitelerinde bu lastiğin 205/55/16 lık ları artık pek satılmıyor sanırım. sebebi nedir?
  • 225/50/17 91V XL siparişi verdim cumartesi taktıracağım bakalım umarım memnun kalırım. Lastik etiketi A / A
  • Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    205/55/16 Goodyear Efficientgrip 166,95 TL 'ye buradan alabilirsiniz.
  • ssakalli kullanıcısına yanıt
    bu ebat bana küçük hocam. aldım lastiği geçen cumartesi ilk izlenim olumlu ama bir şehirdışı denemesi yapmak lazım
  • Poseidoneptune P kullanıcısına yanıt
    kazasız belasız yolculukların olsun hocam hayırlı olsun
  • Bende arabama bu lastiklerden almayı düşünüyorum. sizce şimdiden alayım mı yoksa bir süre daha bekleyeyim mi? Fiyatlar biraz daha düşer mi yada n11 gg kampanyası olabilir mi?

Şu an Kolayoto da 195 50 R15 158 TL fiyat gitgide düşüyor alsam mı beklesem mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serrikoc -- 30 Mart 2016; 12:16:41 >
  • Arkadaşlar günlük 80 km yol yapacağım en az. Hangi lastiği tavsiye edersiniz.

Continental 205/55 R16 91V CPC5 Yaz Lastiği

GOODYEAR 205/55R 16 91V EFFICIENTGRIP PERFORM

http://urun.gittigidiyo...tgrip-perform-212222929 Bu mu
    http://urun.gittigidiyo...5-yaz-lastigi-208607020 Bu mu

• cemall058 C kullanıcısına yanıt
    ADAC testlerinde birbirine yakın sonuçlar almış. Goodyear biraz daha iyi ama çok bir fark yok. buradan test sonuçlarına bakabilirsiniz. Karşılaştırmak istediklerinizi seçip karşılaştır derseniz biraz daha detaylı notları görebilirsiniz. Almancanız yoksa chromeda sağ tıklayıp türkçeye çevirebilirsiniz. Karşılaştırma tablosuna baktığımda günlük 80 km yapacağınızıda göz önüne alırsak Michelin Primacy 3 düşük aşınma direnciyle daha mantıklı geliyor. Buradan farklı marka tavsiye tavsiye etmek biraz acayip oluyor ama önemli olan doğru seçimi yapmak

• Merhaba,
    Goodyear EfficientGrip Performance 205/55R16 91V aldım 1,5 yıldır kullanıyorum en başından beri hiç memnun değilim. Sorunlarım:

Virajlarda kayma,
    Ufak hızlarda bile absnin sürekli devreye girmesi,
    Ses yapma

Ben tavsiye etmiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.