Şimdi Ara

İnce: Merak etmeyin çekilmeyi bilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
3
Favori
4.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnce: Merak etmeyin çekilmeyi bilirimHabertürkwww.haberturk.com
    https://www.haberturk.com/yazarlar/fatih-altayli-1001/3574104-ince-merak-etmeyin-cekilmeyi-bilirim

Muharrem chp den hamle bekliyor anladığım kadarıyla ...

• CHP herkes ile görüştü konuştu. Her kapıyı çaldı. Babacan, Davutoğlu, Gültekin ve Temel den daha fazla kitleye sahip Muharrem İnce.
    CHP İnce ile de görüşürse uzlaşı sağlanacaktır elbet. Ülke çıkarı için gereken uzlaşı sağlanacaktır.

Zaten uzlaşı saglamazlarsa iş iyice karışacak. Sokak röportajlarında çok fazla İnce destekçisi görülüyor. Kk ile kafa kafaya gidiyorlar hatta. Sokakta İnce nin karşılığı çok fazla. Gerçeklerden kopuk kk fanları bazı şeyleri göremiyor toplumdan uzak oldukları için.

Bu da Sakarya'ymış.

Asıl uzlaşı sağlandığında klavyesiyle gaza gelip ince ye bile akp li diyen yüzsüzler utanir mi peki? Sanmam.
    İnce malesef Mustafa Sarıgül'e dönüşmüş

İki tane tık tok dans videosu yüzünden şu hale bak

Çoğu ya ilk oyları olacak çocuklar ya da iy veremeyecek liseli çocukların gazına geliyor

Yazık olacak. Brezilya seçimlerine bakın ders çıkartın

İlk turdan işi bitiremezsek eğer 2 haftalık süreçte neler yaparlar düşünün

Korkak birisi bana göre. Böyle birisi de başa geçmemeli. Korkmasa açıklamalarini zamaninda yapardi. Kendisi de Erdoğan a karşı kaybetti. Adam kazandi bile dedi. Başka söze gerek yok.

Chp yi sevmem ama Akp gitsin diye oy vereceğim. Kemal Kılıçdaroğlu defalarca yenilmiş birisi. Koltuk sevdalısı olduğu açık. Oy vermemin tek sebebi var o da şudur: Eğer ki Akp bir daha seçilirse bir daha seçimleri unutun padişahlık gibi başa Bilal geçer ondan sonra. Kemal Kılıçdaroğlu seçilirse bir daha ki seçimde göndeririz kolayca. Tek adam rejimi bitmeli.

Zerre güvenmem Muharrem İnce ye. Seçim gecesi neredeydin kaç gün neden saklandin diye sorulunca yok bana kumpas kurdular yok efendim chp 50 bin sandığa sahip cikamadi diye konuşuyor. Eee bunlari o gece söyleseydin o zaman kimse sana guvenmemizlik yapmazdi. Adam kazandi diye bile açıklama yapti Muharrem bey. Bırakınız bu gidişle AKP nin ekmeğine yağ sürüyor kendisi. Seçim gecesi korktu iş işten geçtikten sonra derdini anca Marko paşa ya anlatırsın

• Versinler eğitim Bakanlığını konu kapansın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP muharrem inceye vefa borcunu ödemelidir. böyle bir hareket olursa hem parti saygınlığı hem kk saygınlığı hem de muharrem beyin saygınlığı artacaktır.

• Muharrem İnce'nin samimiyetine inanıyorum ama algı operasyonu ile oyları bölmeye çalışıyorlar, samimi olarak İnce'ye oy verecek arkadaşlara değil sözüm. Muharrem İnce'nin bir şekilde ittifaka katılması muhalefetin elini baya bir güçlendirir.

• The Mandalorian kullanıcısına yanıt

iyi parti katılması için birkaç kere açıklama yapmıştı ben katılacağını düşünüyorum.

• bana göre bu ben 2. tura kalamayacağımın farkındayım chp den teklif bekliyorum hareketidir göreceğiz ...

• Çekilmesine ne gerek var ki, girsin chp listesinden vekil olsun.

Birleşe birleşe kazanmak şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şimdi de bunu merak ediyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla olur aslında, tam biçilmiş kaftan,

• Bakanlık uğruna muhalefetin oyunu bölüp, seçimi riske atmayı göze alan kişiye ancak kapı gösterilir. Seçim ikinci tura kalırsa bu yine avcunu yalayacak çünkü oylarının Kılıçdaroğlu'na gideceği kesinken bununla pazarlık yapmanın anlamı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İnceci akboylar üzgün...İnce: Merak etmeyin çekilmeyi bilirim 

İnce büyük ihtimalle meclis başkanı yapılacak deniyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41F3DB120 -- 16 Mart 2023; 13:15:41 >
  • CHP herkes ile görüştü konuştu. Her kapıyı çaldı. Babacan, Davutoğlu, Gültekin ve Temel den daha fazla kitleye sahip Muharrem İnce.
    CHP İnce ile de görüşürse uzlaşı sağlanacaktır elbet. Ülke çıkarı için gereken uzlaşı sağlanacaktır.

Zaten uzlaşı saglamazlarsa iş iyice karışacak. Sokak röportajlarında çok fazla İnce destekçisi görülüyor. Kk ile kafa kafaya gidiyorlar hatta. Sokakta İnce nin karşılığı çok fazla. Gerçeklerden kopuk kk fanları bazı şeyleri göremiyor toplumdan uzak oldukları için.

Bu da Sakarya'ymış.

Asıl uzlaşı sağlandığında klavyesiyle gaza gelip ince ye bile akp li diyen yüzsüzler utanir mi peki? Sanmam.

• Lirikal Militan kullanıcısına yanıt

bence uzlaşı sağlanırsa kk ve ince beraber açıklama yapmalı güzel görüntüler vermeli ki şu kavga bir bitsin bıktık

• Böylesi gerçekten güzel olurdu. El ele verip bi açıklama yapsalar öpüşüp barışsalar ne güzel olur. Halk hem bölünmüş hem de öfkeli. Bu halkı da yumuşatır ve sağlam birlik olunur. Buna eminim.

• Muharrem İnce,Kemal beyin hayat sigortasıdır.

oy pusulasında sadece Kemal bey ve Erdoğan olursa. oy pusuları basıldıktan sonra Kemal beye suikast düzenlerler. ve seçime sadece tek aday ile gidilir.

2 adaydan biri ölürse seçimler ertelenir yeni adaylar eklenir diye bir hüküm maalesef yok.

• Böyle dersen ama akepelileri üzersin.. Konuyu uzatma da şurda keyifli 2 ay geçirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack! -- 16 Mart 2023; 13:36:51 >
  • Sokak anketlerine güvenmeyin genelde gençler geziyorlar onların da çoğu oy felan kullanmaz, "ya abi ne oyu ya kim gidecek" diye üsenirler. Sokak aynı twitter gibi işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu adam ne diyor diye kimse de merak edip bakmamış

İnce'nin dediği:

“Ben de dün aynı şeyi söylüyordum arkadaşlara. İkinci tura ben ve Kemal Bey çıkarsak gerçekten çok eğlenceli olur” dedi ve “Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım. Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım” dedi, durdu, ekledi: “Durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 16 Mart 2023; 16:47:57 >
  • Çekilmesini bilirim sözü bence hikaye, cumhurbaşkanlığı için yanıp tutuşuyor; Erdoğan'ı da, Kılıçdaroğlu'nu da seçimlerde ekme umudu var.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • İsteyen herkes üniversiteye gidecek diyen biri, milli eğitim bakanı olmamalı.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.