Şimdi Ara

İnce'de Çekimserdim Ancak İmamoğlu'ndan Eminim.. (Haklı Çıktım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
4.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
56 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 24 Haziran'da CHP'nin adayı Muharrem İnce meydanlarda biraz Erdoğan tarzı bir siyaset yapmıştı. Sivri dilli, agresif karakterli. Açıkçası oy versem de bu agresif üslûbu beni düşündürmedi desem yalan olur. Chp'nin başında görmek ister miydim kararsızdım. Ancak İmamoğlu bu tanıma tam uyuyor diye düşünüyorum. Kendisine yapılan onca sataşmaya karşı en fazla espirili bir üslupla cevap verdi, seviyeyi asla düşürmedi bu süreçte. Bu seçimde umarım kazanır. Ancak kazanamasa bile sanırım CHP çok iyi bir lider buldu gibi. Siz ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 2 Nisan 2019; 8:49:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu soruyu CHP siyasetini benimseyip, oy verenlere sormak lazım.
    İmamoğlu, CHP seçmenini temsil edecekmi?

• chp adı chp olarak kaldığı sürece asla genel seçim kazanamaz. hiç seçim kaybetmeyen malum şahıs partinin başına geçse o bile seçim kaybeder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnce'de Çekimserdim Ancak İmamoğlu'ndan Eminim.. (Haklı Çıktım!)

Akpartinin hakkını kimse ödeyemez. Muharrem inceye her gün cuma namazı kıldırdı. Şimdi İmamoglu'na da sabah namazını cemaatle kıldırır. Allah kabul etsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: paradiso35

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    ortada saygısızlık veya hazımsızlık yok. ben hayatımda hiç oy kullanmadım kullanmayacağımda. kimin kazanıp kimin kaybettiğide zerre umrumda değil. dünyada hiç seçim kaybetmeyen birsürü kişi var. bknz. putin, aliyev v.b

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Vitamin takviyesi dene.Bu iq le fazla yaşayamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: muradisdan

chp adı chp olarak kaldığı sürece asla genel seçim kazanamaz. hiç seçim kaybetmeyen malum şahıs partinin başına geçse o bile seçim kaybeder.
    chp nin seçim diye bir sıkıntısı veya geçim diye bir sıkıntısı veyahut halk diye bir sıkıntısı yok.

chp nin sıkıntısı belli bir kesimi kadrolaştırma.

mehmet moğultayın kadrolaştırması sonucudur kılıçdaroğlu.

kılıçdaroğluda kadrolaştırmayı uygulayıp kendinen sonrasını planlıyor.

burda yok trol yok algı yok liyakat yok bilmem ney diye kelime oyunlarına gerek yok.

özalı yıkan zihni yapının erdoğana uygulanması .

halkı limon gibi sıktınız denip kadrolaştırmayı okadar şahane yaptıki chp ,iktidar olma diye bir sıkıntısı yoktu.

erdal inönü siyaseti bıraktı gelinen duruma bakarak.

aynı tiyatro

heryerde yazıcağım inatla silinsede ben yazıcağım bu foruma ,15 30 yaş arası gençler in bunu bilmeleri haktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İmamoğlundan her kesim emin.
    İstanbulu akapeden kurtaracak.
  • Yarin gece gorecegiz kk koltugu verecek mi vermeyecek mi

10 yildir yumusak basli oldu da noldu 9 secim kaybetti yarin da YE NI LE CEK

Ince adam gibi adamdi o partinin basinda olsa simdi yuzde 40 mi alacagiz 35 mi onu konuşuyorduk

• Istanbul her kesimden insani barindirmaktadir bir tur Turkiye'nin minyaturu. Istanbul'u guzel herkese esit yaklasir ve yonetirse yani vazifesini yaparsa emin olun tum Turkiye'yi yonetebilir olacaktir.

Mazbata fasli kaldi ...

KK da artik entrikalari birakip kasetle geldigini de hatirlatarak onumuzdeki genel secimde ( erken de olabilir ) istifa etsin . Imamoglu partiler ustu olmali ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 1 Nisan 2019; 15:51:19 >
  • İmamoğlunu hemen koltuk kavgasına alet etmeyin. Bırakın adam belediye başkanlığını yapsın önce. Bu vatana ve istanbula nasıl hizmet edeceğini göstersin. Adam adım adım hak ederek ilerlediği zaman millette onu bağrına basacak ve kabul edecektir. Kılıçdaroğlu gibi seçim kaybederek parti başına geçmesin. Zaferlerle hatırlansın. Sakin olun biraz...

• o değilde konuyu açan kişi ve 3 kişi hariç diğer üyeler bende bloklu. konuya ne cevap gelmiş diye bakayım dedim

Bu kişi blok listenizde olduğundan mesajı göremiyorsunuz.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır. . (Başka kimler bloklu?)

yazısını geçe geçe konu bitti.
  • quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cumhurbaşkanlığı Makamı'na sonsuz saygımız var.

Malum şahıs kalıcı değildir orada. Hakaret etmediğimiz sürece malum şahıs dememizde yasalarca sorun yoktur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.