< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 11 Aralık 2013; 14:52:47 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

ismi Ana ydi yine romendi tabikki dedim icimden YESS diye bagirdim. zaten eleman alcaktik odaya bide tas gibi olunca monster kill olmustu.
acayip havam oldu romenlerle sordular nedir diye dedim yabanci degil sahsi pezevengim muhtemelen saka sandilar uzatmadim zaten. barda Bu sarisin romen ismi Sabinaydi benim icime dusuyodu resmen biseyler yapmak lazimdi 2 mizede vodka aldim sonra dart ve bilardo oynadik 2 sinde de yendi beni neyse konu o degil zaten. Sonra ben bi ara bu jeton atip yumruk atilan seylere sardim. Bizim romenler hep 400-500 puan civari yapiyodu. Ben cok uzun degilim 174 um ama cok gucluyumdur zaten spor fln yapiyorum kollarim 40 santimdi o zaman. bir vurdum 900 kusur puan aldim 5 dakika fln hava attim romenlere, ta ki hayvan gibi 2 metre bi amerikali gelip 1100 puan cakana kadar evet rekorum 5 dakikada kirilmisti.
Sabina iyice sarhos olunca benden once davrandi gel gidelim otelde takilalim dedi cunku 2 mizin odasida bombostu. tamam gel gidelim dedim ki bizim saf Crisstina durumu cakmadigindan bekleyin bende geliyorum dedi pesimize takildi soyle bi bakistik sabinayla. Iyi kizdir fln ama kufrettim criss e. hep birlikte gittik zorla bu crissi yatirdik ama sabinaya bisey yapamadim sadece otelin arkasina goturup opustuk fln sonrada digerleri dondu zaten bu olayi hala kimse bilmez bizim gruptan. 

ozellikle hep bu turkish ruxandra dedigim kiza bitikti hep ondan bahsediyodu, o zamanlar ruxandra bunu bilmiyodu bukreste mayista ziyaretimde soylemistim adam sana asikti diye sasirmisti. neyse bunlar birazda sorunlu bi ciftti bazen cok kotu kavga eder oteli ayaga kaldirirlardi, ama o gece biz ovidiuyla otururken inanilmaz bi olaya sahit olduk. gorunen o ki adam kariya kizmis atladi klima minibusune gidicek kadin feryat ediyo dur ulan gitme diye !!! atladi arabanin onune tirmandi bide. biz oviyle soka girmisiz izliyoz, adam in ulan arabadan orospuu diye bagiriyo kadin birakmam gidemezsin diyo, adam en sonund takti vitesi basti gaza !!!! 20 30 metre kadin ustundeyken gitti sonra tutunamadi kadin yere dustu 4-5 takla atti ohaaaa lan dedik ovidiuyla kostuk hemen allahtan kadin ezilmedi araba yanindan gecip gitti dirsekleri fln kanadi kadinin kadini tuttuk kaldirdik front deskten yara bandi tendurdiyot vs aldik kadina verdik kadin aglaya aglaya hic bisey demeden odasina girdi, ovidiuyla soyle bi baktik birbirimize. Ertesi gun gorduk dunyanin en mutlu cifti gibi takiliyolardi yeniden, ulan dedim size hersey mustahak...
Michael olayida boyle kapanmisti, ocumu aldima cok sevinmistim. Ailem flnda cok tebrik etti.
evet dedi turk asilliymis annesi amerikaliymis burda dogmus buyumus amerikan vatandasi vs. aslinda niye sasiriyorum cok var boyle yari turk yari amerikali serefsiz Michael ciftci de oyle ya. Ama bunun ismide turk tu Elif idi. Neyse kisa bi saskinliktan sonra cok mutlu bi sekilde ucaga yerlestim, ucak super luks onumuzde tv var ama hard diskli istediginizi secip icinden izliyosunuz diziler filmler sarkilar ve oyunlar var, yasadik dedim cunku ben uyuyamiycagimi biliyodum. Yanimda Iranli bi kadin oturuyodu once pek konusmadik yerden bisey alirken kicini agzima sokunca pardon dedi oyle tanisik, 11 saat sohbetsiz gitmezdi ztn. Kadinda 5 yasindan beri amerikada yasiyomus 40 yasindaydi, tanistigim tum iranli kadinlar gibi buda guzeldi. Istanbulda bi dugune katilcakmis ondan gidiyomus, ama ana dilini unutmus en azindan Farsca yazmayi nerdeyse tamamen unutmus konusma olmasa bile, dedim yardir gitsin. Aksam oldu kadin bana icki fln ismarladi ben kalan son 40 dolarimla havalanindan cikolatalar almistim inerken hosteslerden alcaktim. oyle ictik iranda olsak icemezdik iste dedi gulduk. Dedim ama hala musluman misin ? dedi dindan olmasamda her zaman muslumanim domuz etine dokunmam dedim, daha once de degindigim konu dindar olmayan muslumanlar herseyi yapar, domuz etine dokunmaz genelde. Acliktan geberiyoduk aksam yemegi servisi yaptilar, sevindim yedim. sonra gece 12 gibi kadin uyumaya niyetlendi ben kulakligimi taktim, abur cubur yiyip film izlemeye basladim o gece 3 film izledim unutmuyorum, Hang Over 2 yi ilk orda izlemistim, Sonra Limitless en sonda Hanna diye bi film. Ayrica simpson ve family guy bolumleri izleyip muzikte dinlemistim. sabah oldu ben gram uyumamisim, kadin uyandik 1 saate kahvalti servisi basladi yine hayvani aciktim yedik fln kadinla face ten eklestik. ucak indi bende heycan var 5 ay ulkenizden uzak kalmak kolay degil gercekten. Ayrildik kadinla bavulumu aldim, Ataturk havalanindan taksiye atladim ailemin evine 4.levende gittim. taksiciyle konusuyorum fln ozlemisim yurdumu acikcasi. Hic uyumadigimdan direk yattim evden, aksam annem ve babam isten gelince sarildik ettik. ilk 1 ay fln ingilizceye okdr alismisim ki istem isi ingilizce konusmaya basliyodum, yada yea sure tarzi kisa seyler soyluyodum hep. Hikayem Bitti aradan zman gecti, Romanya ya yerlestim, yakinda Romanya Gunlugum adli hikayemle aranizda olucam, Hem maceralar olucak hemde Romanyayla ilgili her turlu sorunuzu cevapliycagim bi platform olucak. Bundan farki Gunluk tarzi gercek zamanli ya donucek su ana kdr yasadiklarimi anlatinca. Okuyanlar cok sagolsunlar, Sorularinizi burda yada PM yle cevapsiz birakmamaya caliyorum eger unuttugum olursa bir daha sorun yoksa bilerek cevapsiz birakmiyorum asla.

. ben hayatımda bu kadar dandik konuşma kalitesi görmedim, bizim avea bile on çekerdi bunlara. karasal hat dışında cep telleri iyi değil hiç, elimdeki telin hiç bi zaman sabit full çektiğini görmedim sürekli inip çıkıyor, tr de sürekli full gezerdik her yerde. ilk geldiğimde odamda tel çekmiyodu bile konuşmak için dışarı çıkıyodum, zar zor anlaya anlaya telefonla konuşma fobisi oldu bende
Hızlı