Şimdi Ara

İmzamı Değiştirsem Ne Olur?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

22 Yaşındayım ve bir çok resmi kurumda iş yaptım hizmet aldım vs.vs. hepsinde imzam var ve kredi kartları aldım bankalarda bi sürü imza atttık ..

şimdi adım ve soyadım kısa :) kendime bi güzel imza beğenemedim uyduruk kaydırık bir imzam var Şuanda -kolay taklit edilebilecek :D bişey -

epeydir çalışıyordum , bi imza attım ,herkes çok beğendi kısa ama şekil şemal olarak Karizmaa : )

şimdi bundan sonraki işlemlerimde bu yeni bulduğum imzamı kullansam ne olurr :))

• Bulduğunuz şey imza mı yoksa paraf mı ya da daha önce attıklarınız imza mıydı yoksa paraf mı? Yeni imza ya da parafınızı kullanabilirsiniz,neticede onu sizden başkası atamaz. (noterden imza sirküsü almadıysanız tabi)
  • farketmez kagıda duz çizgi bile cekseniz kriminal labta sizin olup olmadıgını anlarlar analiz ederek . sonucta sizin elinizden cıkan izlere vs herseye bakıyorlar. ancak noterden almadıysanız değiştirebilirsiniz ama bankalarda bazen sorun olabilir. gerçi cogu bankada zaten artık kamera vs ile kayıt sistemine gectiginden sorun olmaz herhalde. genede cok değiştirmeden zamanla yavas yavas değiştirin farkedilmesin
  • ben dhsdeki imzan sandım
  • Benim attığım bir imza diğerini tutmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel Me

Benim attığım bir imza diğerini tutmuyor.

o yüzden noterde imza sirküsü alırken yanlış hatırlamıyorsam 6 tane imza attırıyorlar
  • Bende karalıyorum bir şeyler. Sonumuz iyi olur umarım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce benden ne olur?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Kedi Gördüm Sanki

Bulduğunuz şey imza mı yoksa paraf mı ya da daha önce attıklarınız imza mıydı yoksa paraf mı? Yeni imza ya da parafınızı kullanabilirsiniz,neticede onu sizden başkası atamaz. (noterden imza sirküsü almadıysanız tabi)

valla ben imza diye biliyorum , hep aynı atıyorum ; bankalara okula ..

quote:

Orijinalden alıntı: maxelll

farketmez kagıda duz çizgi bile cekseniz kriminal labta sizin olup olmadıgını anlarlar analiz ederek . sonucta sizin elinizden cıkan izlere vs herseye bakıyorlar. ancak noterden almadıysanız değiştirebilirsiniz ama bankalarda bazen sorun olabilir. gerçi cogu bankada zaten artık kamera vs ile kayıt sistemine gectiginden sorun olmaz herhalde. genede cok değiştirmeden zamanla yavas yavas değiştirin farkedilmesin

noterle hiç işim olmadı ama bu ilerleyen zamanlarda olacakk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Litium -- 28 Eylül 2012; 18:13:55 >

• örnek : bankadan kredi çekecegin zaman yeni imzanı kullanırsan kabul etmezler ve daha önce sistemde kayıtlı olan imsanı atmanızı isterler beceremessen kredini vermezler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digital34 -- 28 Eylül 2012; 19:15:29 >
  • quote:

Bulduğunuz şey imza mı yoksa paraf mı ya da daha önce attıklarınız imza mıydı yoksa paraf mı? Yeni imza ya da parafınızı kullanabilirsiniz,neticede onu sizden başkası atamaz. (noterden imza sirküsü almadıysanız tabi)

yeri değil ama bu forumda ne ilginç rütbeler var, erdi özüağ diye rütbe gördüm, bakalım daha neler göreceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Bende karalıyorum bir şeyler. Sonumuz iyi olur umarım.

Aynen benimde ya.Bende sirkü çıkarttırmıştım.Bir sürü yasal ve önemli belgelere imza atmak durumunda kaldım ama 5-6 aydır sorun çıkmadı yani.Yoksa şimdiye kadar çökerdi devlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Swift.

quote:

yeri değil ama bu forumda ne ilginç rütbeler var, erdi özüağ diye rütbe gördüm, bakalım daha neler göreceğiz

Kendisi haber editörü. Standart dışı bir kaç rütbe var zaten, diğerleri fix.

• quote:

Orijinalden alıntı: digital34

örnek : bankadan kredi çekecegin zaman yeni imzanı kullanırsan kabul etmezler ve daha önce sistemde kayıtlı olan imsanı atmanızı isterler beceremessen kredini vermezler :)

eski imzaam kolay bi çırpıda atarım ya :)

abi o değil , ilerde . İmza atıcam bazı yerlere - ya harita mühendisi olacam yada tekniker - o imza karizma olsun yaa :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben bir imza atıyorum 8,5 saniye ile 10 saniye arası tutuyor bu seferde evrağı imzalayayım diye getiren karı önümden çekiyor imza bitmeden kağıdı uzun olması da bir dert.
  • Hiç bi sorun çıkmaz. Fakat eski imzanı da unutma. Bankadan yüksek meblağda para çekerken, hangi imzan kayıtlıysa o imzanı atıyorsun. Baktın 1-2 tutturamadın, veznedar monitörden gösteriyor imzanı. Ha yine atamazsan işler sakata gelebilir. Ama imzanı değiştirdiysen ve hatırlama problemi yaşıyorsan, kendi paranı çekerken bile eziyet çekiyorsun. :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.